דילוג לתוכן

הדרך להיפטר מ50,000 דולר

שוק ההון והשקעות
4 3 308 3

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    72 צפיות
    ש
    מי שיוכל לעדכן שיעדכן
  • כמה מחשבות על חובת ייעוץ והשקעה נבונה

שוק ההון והשקעות
    2
    4 הצבעות
    2 פוסטים
    31 צפיות
    פ
    הכי פשוט להשקיע בשוק ההון בצורה סולידית לטווח ארוך, ואז גם אין צורך בייעוץ. אפשר להתחיל עם קופ״ג להשקעה או קרן השתלמות בבנקל הם נותנים דמי ניהול סבירים, ולהמשיך ללמוד ע״י קריאה ושמיעה יש כבר כמה קווים בתחום הכלכלה כמו הקו החדש עולם הכלכלה שנפתח לאחרונה 03-5004545, ולאט לאט להתקדם למסחר עצמאי אופציות מינופים וכו׳. יש היום המון יועצים גם חלקם כותבים מאוד יפה בכל מיני מקומות, חלק מזה זה העתקות מאתרים אחרים כמו הסולידית בניסוח מחודש, אבל הייעוץ שלהם לא משהו או שזה רלוונטי לאותו זמן, גם נתקלתי ביועצים שמצהיר שהם ללא אינטרסים, בפועל הלקוח קיבל תנאים מאוד גרועים בדמי ניהול.
  • 0 הצבעות
    37 פוסטים
    192 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @שמח-לעזור אני עדיין חושב שהגבתי לשאלה שלך בהודעה שלך, (שאגב בניגוד לקביעתך קראתי לפני שהגבתי לך). @שמח-לעזור כתב בהפלא התשיעי יהיה כשיום אחד אנשים יאבדו את כל הקרן שלהם כי הם ניסו לתפוס את הפלא השמיני: מצד שני הטענה על מיצוע נכונה רק לטווח של שנה אולי שנתיים בהשקעה לטווח ארוך, מיצוע על כל התקופה לא יועיל לתיק בפוסט שכתבתי לפני שראיתי את מה שכתבת כתב בהפלא התשיעי יהיה כשיום אחד אנשים יאבדו את כל הקרן שלהם כי הם ניסו לתפוס את הפלא השמיני: מצד שני להכניס היום סכום כסף גדול שלא הניב רווחים מהS&P בשנים האחרונות ובמקביל גם לא תהיה הפקדה חודשית מספיק גבוהה בשביל לאזן אותו במקרה ירידות זה מעין נסיון לתזמן את השוק להפסד (ובדר"כ גם אלו שמפסידים הכי הרבה נווטים לברוח יותר מהר בירידות אבל זה לא הסיבה זה בונוס). לא כתבתי למצע על 20 שנה כתבתי לא להכניס בבת אחת. גם ל גבי הפירכה שלך בפוסט שלך @שמח-לעזור כתב בהפלא התשיעי יהיה כשיום אחד אנשים יאבדו את כל הקרן שלהם כי הם ניסו לתפוס את הפלא השמיני: לשם המחשה, האם כל מי שמחזיק היום סכום גבוה במדדים עדיף לו למשוך ולעשות מיצוע על פני העשרים שנה הקרובות (בהנחה ולא יהיה אירוע מס)? אם לא, מה ההבדל? הגבתי בפוסט שלי באריכות ועיין שם. ועכשיו תציין לאיפה כתבתי את מה שאתה אומר לגבי השקעה חד פעמית מול מיצוע לעשרים שנה. @שמח-לעזור כתב בהפלא התשיעי יהיה כשיום אחד אנשים יאבדו את כל הקרן שלהם כי הם ניסו לתפוס את הפלא השמיני: אתה כתבת במפורש שכן למרות שכבר ציינתי במקום אחר גם תשובה לזה (החוסר התייחסות להשקעה בחלופות השקעה סולידיות בזמן המיצוע ו/או עלות גיוס הכסף להשקעה חד פעמית) בכל מקרה נראה לי שאני קראתי את כל מה שכתבת פחות משתמע שאתה קראת וניסית להבין את מה שאני כתבתי, וגם אם היה אי הבנה בדברי (לא משהו שאני מבין ממה שהבאת אבל ייתכן) ואפילו בגלל ניסוח לא ברור שלי אם מהתחלה היית מציין למשפט ספציפי הייתי יכול להבהיר את דברי באופן מידי.
  • 6 הצבעות
    26 פוסטים
    215 צפיות
    ס
    @צמיחה שלחתי.
  • 1 הצבעות
    45 פוסטים
    250 צפיות
    ש
    עדכון מאתמול (קרדיט: מסודרים פלוס) [image: 1768984792371-8685131d-fc3f-4a36-9cf1-ad10a2a2a0bf-image.png]