דילוג לתוכן

אחיסמך בשערי עכו

נדל"ן ומשכנתאות
486 63 70.7k 57
  • למעשה אני מבין שהיה סינון ראשוני ללא הגרלות קדימות
    שזה יתאפשר רק כאשר יוכח רצינותו של כאו"א ע"י ההפקדה
    ורק אז יעשו הגרלה רצינית

@קטנטנציק כתב באחיסמך בשערי עכו:

למעשה אני מבין שהיה סינון ראשוני ללא הגרלות קדימות
    שזה יתאפשר רק כאשר יוכח רצינותו של כאו"א ע"י ההפקדה
    ורק אז יעשו הגרלה רצינית

בדיוק

• @קטנטנציק ישיבות בעיקר

@איש-קיש כתב באחיסמך בשערי עכו:

@קטנטנציק ישיבות בעיקר

יש לך מידע על ישיבה?
    מאוד מעניין

• @קטנטנציק ישיבות בעיקר

@איש-קיש
    איזה ישיבות התאגדו?
    לא היה על זה שום פרסום

• @איש-קיש
    איזה ישיבות התאגדו?
    לא היה על זה שום פרסום

@קטנטנציק
    אף אחד לא אמר שהיה פרסום, פשוט ישיבות שנרשמו כמה אברכים הגיעו יחד ומקום כמו סורוצקין וכדו יש להם שם יותר כוח.
    את זה אני יודע בוודאות ממישהו מבפנים, אם כי לא הבנתי ממנו לאיזה דברים בדיוק, אני מעלה בדעתי שגם בזה זה יכול להועיל להם, חוץ ממקורבים.. שמסתמא לא ישבו על הגדר ויחכו לפתוח את הפתק לראות איזה מספר יצא להם בהגרלה..

• @קטנטנציק
    אף אחד לא אמר שהיה פרסום, פשוט ישיבות שנרשמו כמה אברכים הגיעו יחד ומקום כמו סורוצקין וכדו יש להם שם יותר כוח.
    את זה אני יודע בוודאות ממישהו מבפנים, אם כי לא הבנתי ממנו לאיזה דברים בדיוק, אני מעלה בדעתי שגם בזה זה יכול להועיל להם, חוץ ממקורבים.. שמסתמא לא ישבו על הגדר ויחכו לפתוח את הפתק לראות איזה מספר יצא להם בהגרלה..

@איש-קיש
    לדעתי זה שטויות
    ליזמים יש עניין שזה יהיה מעורב ומגוון
    ולא לעשות שום טעות פזיזה
    ומשכך הם לא יתנו לשום איגוד או קבוצה לקום
    אין להם שום עניין שיהיו קבוצות דומיננטיות
    רק יחידים מישיבות טובות ומשפחות איכותיות
    הא ותו לא
    כל השאר זה רק בדמיונות של 3 בחורים שנרשמו וחושבים ש....
    לגב מקורבים בטוח שיש וזה לגיטימי כמו בכל מקום
    כמובן ללא השפעה רצינית כי זה לא קבוצה אלא יחידים

• @איש-קיש
    לדעתי זה שטויות
    ליזמים יש עניין שזה יהיה מעורב ומגוון
    ולא לעשות שום טעות פזיזה
    ומשכך הם לא יתנו לשום איגוד או קבוצה לקום
    אין להם שום עניין שיהיו קבוצות דומיננטיות
    רק יחידים מישיבות טובות ומשפחות איכותיות
    הא ותו לא
    כל השאר זה רק בדמיונות של 3 בחורים שנרשמו וחושבים ש....
    לגב מקורבים בטוח שיש וזה לגיטימי כמו בכל מקום
    כמובן ללא השפעה רצינית כי זה לא קבוצה אלא יחידים

@קטנטנציק קודם כל ההיגיון אומר שתמיד יש גם קבוצות(זה לא סותר גיוון-כמה וכמה קבוצות לא גדולות) שמקבלות הקצאות לבתי כנסת וכדומה. ואכן מקורבים זה לגיטימי אך גם קבוצות כאלה שיוצרות אופי אך עדיין שומרות על גיוון גם לגיטימי ואין זה בא לזלזל ולהטיל דופי ח"ו אם זה מה שהיה נשמע לך,
    אך לא אזלזל בדעת כבודו המלומדת ובכל זאת כפי שאמרתי אני יודע את זה ממישהו בפנוכו שלמאוגדים יהיה שם כוח שיועיל להם אם כי איני יודע ממנו לאיזה דברים בדיוק התכוון.

• משהו יודע אם ספרדים וחסידים 'זכו בהגרלה'???

• מונטיפיורימ מונטיפיורי התייחס לנושא זה ב
  • משהו יודע אם ספרדים וחסידים 'זכו בהגרלה'???

@אבריימי
    לא היה שום הגרלה

• @אבריימי
    לא היה שום הגרלה

למה הם לא עושים כנס שנוכל להבין מי האוכלוסיה?
    אין לי שום מכרים ששמעתי מהם על הפרויקט, וגם כשבררתי אצל חברים כמעט ולא שמעו על זה אנשים!?

• למה הם לא עושים כנס שנוכל להבין מי האוכלוסיה?
    אין לי שום מכרים ששמעתי מהם על הפרויקט, וגם כשבררתי אצל חברים כמעט ולא שמעו על זה אנשים!?

@ישעיהו כתב באחיסמך בשערי עכו:

כנראה שתלוי איפה
    בסביבה שלי שמעתי על הרבה

• @ישעיהו כתב באחיסמך בשערי עכו:

כנראה שתלוי איפה
    בסביבה שלי שמעתי על הרבה

@שששששש באיזה ישיבה למדת

• @שששששש באיזה ישיבה למדת

@ישעיהו אני לא באמת הולך לכתוב את זה בפורום
    אבל אני יכול לומר שזה מהישיבות הגדולות והטובות😊

• במקרה יצא לי לדבר עם אחד הפועלים שעובד אצלי
    ואמר לי ששבוע הבא הוא מתחיל לעבוד בפרויקט של אחיסמך בעכו
    רק יכול להגיד שהבנייה היא סינית, והבנייה באמת מתחילה
    אני מקווה שזה נכון למי שזה מעניין אותו

• במקרה יצא לי לדבר עם אחד הפועלים שעובד אצלי
    ואמר לי ששבוע הבא הוא מתחיל לעבוד בפרויקט של אחיסמך בעכו
    רק יכול להגיד שהבנייה היא סינית, והבנייה באמת מתחילה
    אני מקווה שזה נכון למי שזה מעניין אותו

@הקוד-הפיננסי מה המשמעות של בניה סינית?

• @הקוד-הפיננסי מה המשמעות של בניה סינית?

מישהו יודע מה לגבי רכישת הדירות הגדולות בפרויקט
    מתי אמורה להתבצע המכירה שלהם ומה טווח המחירים

• @הקוד-הפיננסי מה המשמעות של בניה סינית?

@איש-קיש בניה מאוד מדויקת, גימורים יפים
    אבל החיסרון שלא משקיעים בחומר גלם
    למשל הריצוף יהיה מאוד מדויק אבל מתחת הבלטה (שלא רואים בעין) יתכן שיהיה קצת פחות דבוק

• מתי חותמים חוזה??

• מתי חותמים חוזה??

@ישעיהו כתב באחיסמך בשערי עכו:

מתי חותמים חוזה??

כשיהיה יגידו לך, אין מה לשאול כל יומיים מה עם זה
    אפשר להתלונן ולקלל אבל לא יעזור לשאול >! (Spoiler) @ישעיהו זה לא נגדך אלא כל האלה ששואלים מה עם זה שיהיה ברור שכשמשהו זז זה מיד מתעדכן פה

• @ישעיהו כתב באחיסמך בשערי עכו:

מתי חותמים חוזה??

כשיהיה יגידו לך, אין מה לשאול כל יומיים מה עם זה
    אפשר להתלונן ולקלל אבל לא יעזור לשאול >! (Spoiler) @ישעיהו זה לא נגדך אלא כל האלה ששואלים מה עם זה שיהיה ברור שכשמשהו זז זה מיד מתעדכן פה

יש כתבה על הפרויקט ביתד של סוכות

• יש כתבה על הפרויקט ביתד של סוכות

@איש-קיש אתה יכול להעלות??

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    312 צפיות
    ש
    @אבי-ר. או שהיה לו ויכוח עם מישהו או שהוא רוצה לשמוע אם יש לערער על מה שהוא אומר (אולי אחיסמך זה לא 'שמור' כמו שהוא חושב, או שבית שמש לא כזאת 'עיר' כמו שהוא חושב וכדו')
  • 4 הצבעות
    15 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @האמת-נצחה said: טירוף ואין ספק שקריית מלאי עולה על כולנה לא חריש עולה על כולנה. אין שם הרי פירוט לגביי דירות חדשות או ישנות. דירה חדשה 4 חדרים בחריש בנויה+מרפסת סוכה+מחסן+חניה החל: 1,300,000 בלבד (עלות בנייה) בקריית מלאכי דירה כזאת 1,800,000. פער עצום של 500,000 ש"ח לטובת חריש שניהם באותו קרבה למרכז אם כי לחריש יש עדיפות שהיא צפון ולא דרום כמו קריית מלאכי, והיא ג"כ עיר חדשה ומאד יפה.
  • 3 הצבעות
    20 פוסטים
    1k צפיות
    בית שמשב
    @משהמשה אז עשיתי כהוראתך ושאלתי את הai ולהלן תשובתו: ההשפעה של שדה תעופה על הסביבה הקרובה היא כמעט תמיד דרמטית, וזה מתחלק לשניים: 1. השפעה על מחירי הנדל"ן (הפיתוח הנדל"ני) עליית ביקוש למגורים והשכרה: כשמגיעים אלפי עובדים חדשים לאזור (מהרשות לשדות התעופה, מחברות הלוגיסטיקה, ועובדי משנה), נוצר ביקוש מיידי לפתרונות מגורים. אנשים צריכים איפה לגור קרוב לעבודה. לגבי מגורים:* מחירי השכירות והמכירה של דירות בנתיבות, רהט והיישובים הסמוכים צפויים לעלות, כי האזור הופך מ"פריפריה" רחוקה ל"מרכז תעסוקתי" חדש. עסקים:* גם מחירי השכירות למשרדים, חנויות ושירותים (מספרות, בתי קפה, מוסכים) יעלו בגלל הגידול בכוח הקנייה המקומי. השפעה שלילית (אזורים קרובים מדי): אם כי זה פחות כלכלי ויותר איכות חיים (שמשפיעה גם על המחיר), אזורים הצמודים ישירות למסלולי ההמראה או הנחיתה עלולים לסבול מרעש מטוסים חזק. במקרה כזה, ערך הנכסים הצמודים ממש למתחם עלול דווקא לרדת, והפיתוח יתרכז קצת יותר רחוק או באזורים שמיועדים לתעשייה. 2. פיתוח התשתיות הציבוריות שדה תעופה גדול מחייב חיזוק דרמטי של כל התשתיות סביבו, וזהו יתרון עצום לתושבים הקיימים: כבישים וגישה: כדי לתמוך בתנועת עובדים ונוסעים, הממשלה והרשויות המקומיות חייבות להשקיע בשיפור דרכי הגישה: הרחבת כבישים, בניית מחלפים חדשים (כמו המחלף שיהיה לשדה עצמו), וחיבור לכבישים ראשיים (כביש 6, כביש 40 וכדומה).
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    890 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל
  • 4 הצבעות
    101 פוסטים
    8k צפיות
    מ
    בבית שאן יש קהילת בני תורה ספרדים מצוינת ומוצלחת, מה זה נבחנת הקמה?