דילוג לתוכן

סקירות ודיונים על פתרונות דיור

נעוץ נדל"ן
5 4 1.9k 10

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    6 פוסטים
    298 צפיות
    חופש כלכליח
    @סומכוס כתב במה עדיף לזו''ץ עם ילד גבעת המורה או בית שאן: עפולה עילית עפולה עילית עולה כפול מבית שאן
  • עדכונים והסברים על משכנתאות ונדל"ן

נדל"ן משכנתא נדלן
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    356 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @יוסי-אוסטר יוסי אם אתה כותב את זה כבר ניתן לסמוך על זה!
  • תמ"א 38 מה צריך לדעת שנכנסים לתהליך?

נדל"ן נדלן תמא 382
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    177 צפיות
    בוטח בה'ב
    כתב בתמ"א 38 מה צריך לדעת שנכנסים לתהליך?: שלום וברכה יש לי דירה בפריפריה עכשיו מוצע לנו תמ"א 38/2 בבנין מה צריך לדעת בענין וממה להיזהר? האם מומלץ לקחת עו"ד פרטי בנוסף לעו"ד של נציגות הדיירים? (הממומן ע"י החברה..) למישהו יש עצות ספציפיות בנושא מקום בו אפשר ללמוד ע"כ בקלות? תודה!
  • 2 הצבעות
    5 פוסטים
    209 צפיות
    fishelF
    @חופש-כלכלי כתב במדוע נדל"ן להשקעה אינו תחליף לפנסיה?: @fishel כתב במדוע נדל"ן להשקעה אינו תחליף לפנסיה?: ביטוח דירה מחריג מלחמה וטרור ואין פיצוי אחר? לא...
  • 0 הצבעות
    31 פוסטים
    965 צפיות
    ה
    @אבי-ר. כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: אם המשכנתא היא לתקופה ארוכה כך שאז המצב הוא שסך הקרן לא יורדת כלל המשמעות של זה היא א. שהריבית ממשיכה להיות על הסכום הגבוה. אתה צודק בחילוק בין תקופה קצרה לארוכה! זו הייתה טעות שלי. אני כתבתי: כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: כן אני מבין שיש הבדל בין אם גובה הסכום ביחס לתקופה הוא באופן כזה שאתה משלם יותר קרן ממה שהאינפלציה מעלה אותה. שאז היא הולכת ונגמרת. כי זו באמת הסיבה הישירה להבדל, אבל בעקיפין אתה צודק שזה תלוי בקצרה וארוכה (פשוט חשבתי שיתכן ארוכה שהקרן כן פוחתת וקצרה שלא וכנראה שזה לא נכון), בקיצור שנינו אמרנו את אותו הדבר כל אחד בסגנונו.