דילוג לתוכן

מהלך דרמטי שיווזיל את מחירי הדירות במאות אלפי שקלים

נדל"ן
15 7 553 7

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    7 פוסטים
    294 צפיות
    נ
    אני לא מבין למה כולם יושנים איפה כל החברי כנסת שעוד שנייה יתחילו לפמפם על "ועשית ככל אשר יורוך" למה אתם לא עושים את מה שמוטל עליכם? עכשיו זה לפני הבחירוות צריך להעלות את על סדר היום של הציבור @שלום-ברנר תודה על קידום הנושא ופתיחת האשכול! לידיעה יש אשכול נוסף על הנושא שפחות פעיל בימים האחרונים. https://forum.benakel.org/post/12686
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    564 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל
  • 0 הצבעות
    223 פוסטים
    4k צפיות
    ר
    @שמח-לעזור כתב בבשעה טובה לרווחת זו״צ מחוסרי הדיור, התרסקות מחירי הדירות כבר כאן!!!: ואם המדינה תפסיק לבנות המחירים יעלו עד אינסוף ככה מתומחר כל מוצר בעולם מבריאת העולם מה??? המחירים לא יכולים לעלות יותר ממה שאפשר לשלם, נקודה. זו עובדה בסיסית שנובעת מההיגיון האנליטי הכי טהור הכי יסודי והכי ראשוני, והעובדה הפסבדו היסטורית הזו לא נכונה, כי היא לא יכולה להיות נכונה. מה שכן יכול לקרות זה משבר חוב חמור ומשבר דיור אבל לא עליית מחירים עד אין קץ.
  • 1 הצבעות
    15 פוסטים
    403 צפיות
    הקול השפויה
    @טריידר אני הייתי לוקח את דבריך למקום אחר, אם אינך יכול לקנות דירה גדולה יותר היום, סיכויים גדולים שגם בעתיד לא תוכל לקנות אותה, וממילא זה אמור לגרום לך לעשות חושבים ואולי להשתקע במקום אחר שבו כן יש לך את היכולת לקנות דירה גדולה יותר.
  • 4 הצבעות
    26 פוסטים
    985 צפיות
    ה
    @טריידר האותיות הקטנות גם לא מענינות כאן כ"כ, בתחום הזה יש לבחור את הבנאדם לפי איך שהוא מתנהל בשטח. כי בפועל לא תתבע אותו על הפרת חוזה וגם בלי להפר חוזה הוא יכול לסובב אותך בלי בעיה