דילוג לתוכן

טאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן

הועבר נדל"ן
23 9 562 5

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    6 פוסטים
    136 צפיות
    ח
    בעצם המושג של טאבו משותף אינני רואה חסרון. מה זה משנה כמה שותפים יש בהשקעה בפרט אם כל אחד יכול לצאת בנפרד. הדברים שצריך לבדוק זה מחיר, איכות השותפים ואמינותם, הון עצמי נדרש, אפשרות למכירת הנכס בעתיד והאם המחיר הוא אטרקטיבי צריך שההסכם יהיה מוצלח ושיכסה כמה שיותר בעיות עתידיות צריך בורר מוצלח ובר סמכא שיוכל לטפל בסכסוכים עתידיים אם יקרו. יש המון ניואנסים בדירות שותפות וצריך לפנות לפני הרכישה למומחים בתחום שיתנו את חוות דעתם
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    521 צפיות
    איש קישא
    @ה.-שלמה הי יעקב רייניץ כתב כלכלי בהמודיע מומחה בזה, פעמים רבות שמעתי ממנו שיש מלא פתרונות חוקיים בעניין
  • הערת אזהרה בטאבו

נדל"ן טאבו
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    211 צפיות
    טריידרט
    https://www.at-realestatelaw.co.il/כיצד-הערת-אזהרה-בדבר-העברה-לזרים-בטאבו-עלולה-להשפיע-על-מכירת-הנכס-שלכם-ומה-עליכם-לדעת-לפני-ביצוע-עסקת-מקרקעין/ מה שידוע לי בקיצור, המדינה לא רוצה שנדל"ן יהיה בבעלות מלאה של מי שאינו אזרח ישראלי (ותחת שליטתם), על כן רושמים הערת אזהרה המגבילה את העברת הנכס לאחרים (שלא ימכור את זה למחבלים באיראן...), כנראה המוכר שלך לא אזרח ישראלי, על כן רשום כנ"ל, לא אמור להיות שום בעיות להעביר את הנכס לבעלות אזרח ישראלי.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    316 צפיות
    ש
    @מנסה-להבין כתב בהנחה רק בפריפריה? - מועצת מקרקעי ישראל תדון בצמצום חד של מחיר למשתכן !: מישהו יודע מתי זה הולך להתחדש? אם בכלל ???
  • מחיר למשתכן-העברת זכאות

הועבר נדל"ן מחיר למשתכן
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    204 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @סתם-אדם כתב במחיר למשתכן-העברת זכאות: עיקר כוונתי לשאול האם אני יכול לבחור דירה ע"י יפוי כח ואם יש עוד דברים שיכולים לתקוע אותי בהמשך אם באמת אתה הוא בעל הנכס והכסף מגיע ממך יש לזה השלכות מאוד לא פשוטות בהמשך ונחשב לרמת סיכון לא קטנה שלא מומלצת ע'י הרבה יועצים כלכליים. מעבר לכך שזה גם לא חוקי, כמובן.