דילוג לתוכן

חיווי אשראי שלילי

• האם יש למישהו מידע איך משפרים א החיווי אשראי לצורך קבלת הלוואה?
    יש אנשים שמתמחים בכך?
    בדרך חוקית?
    וכו' וכו'
    אני שואל בשביל חבר לפתור בעיה שנוצרה בדיוק באמצע תהליך קבלת הלוואה.

יש אנשים שמתמחים בכך?
    בדרך חוקית?
    וכו' וכו'

@יהודי-גאה
    תמיד ניתן להגיש פניה למערכת נתוני האשראי של ב"י במקרה שהיתה טעות או שגיאה בדיווח.
    כשהולכים למאכער שמוחק נתונים, הבנקים ע"פ רוב יראו את זה בדוח לפי מס' מסויים בדירוג שמעיד על כך שבוצעה מחיקה.
    ברוב המקרים כשאירעה בעיה בחיווי האשראי בתהליך לקיחת המשכנתא או קודם לכן וזה בעיה חד פעמית שלא חוזרת על עצמה יהיה ניתן להעביר את התיק הזה בבנק באופנים מסויימים.

יש אנשים שמתמחים בכך?
    בדרך חוקית?
    וכו' וכו'

@יהודי-גאה
    כאן יש לך מידע איך משפרים דירוג אשראי.

ובכ"א הוא יכול לשלוח לי למייל r0534140830@gmail.com דו"ח נתוני אשראי ואוכל לבדוק במה מדובר.

כאן אפשר להיכנס למערכת נתוני אשראי ושם להוציא דו"ח אחת לשנה בחינם כמו בהסבר המצורף, או בטלפון 6194* (לדואר לוקח כשבועיים עד שזה מגיע כך שאם זה דחוף ניתן לקבל למייל)
    איך להוציא דוח נתוני אשראי.jpg

• @יהודי-גאה
    כאן יש לך מידע איך משפרים דירוג אשראי.

ובכ"א הוא יכול לשלוח לי למייל r0534140830@gmail.com דו"ח נתוני אשראי ואוכל לבדוק במה מדובר.

כאן אפשר להיכנס למערכת נתוני אשראי ושם להוציא דו"ח אחת לשנה בחינם כמו בהסבר המצורף, או בטלפון 6194* (לדואר לוקח כשבועיים עד שזה מגיע כך שאם זה דחוף ניתן לקבל למייל)
    איך להוציא דוח נתוני אשראי.jpg

@אבי-ר. כתב בחיווי אשראי שלילי:

כאן יש לך מידע איך משפרים דירוג אשראי

זה לא שהפתרונות שם משפיעים באופן מיידי על העלאת הדירוג ושיפר החיווי
    אלא אם הוא יתנהל לפי מה שמובא שם לאורך תקופה אז החיווי ישתפר והדירוג יעלה,
    כך שלגבי כוונת השואל שרוצה לקחת הלוואה כרגע, זה לא כ"כ יעזור לו.

• @אבי-ר. כתב בחיווי אשראי שלילי:

כאן יש לך מידע איך משפרים דירוג אשראי

זה לא שהפתרונות שם משפיעים באופן מיידי על העלאת הדירוג ושיפר החיווי
    אלא אם הוא יתנהל לפי מה שמובא שם לאורך תקופה אז החיווי ישתפר והדירוג יעלה,
    כך שלגבי כוונת השואל שרוצה לקחת הלוואה כרגע, זה לא כ"כ יעזור לו.

@משכנתא-בקצב-שלך
    לא כל חינכו אותנו.
    צריך לבדוק ולראות מה אפשר לעשות.

יש אנשים שמתמחים בכך?
    בדרך חוקית?
    וכו' וכו'

@יהודי-גאה
    באופן כללי לעלות דירוג אשראי לוקח בין 4 חודשים ל3 שנים
    4 חודשים מתחילים לראות שיפור בכל הדירוג.
    ועד 3 שנים במקרה של אכ"מ צ'קים שחזרו וכו'.
    למחוק דירוג אשראי זה בעייתי
    וכתחילה בכלל לא כדאי לעשות את זה.

נושאים מוצעים

• תיקון מידע בדירוג אשראי

כלכלת המשפחה דירוג אשראי
    2
    2 הצבעות
    2 פוסטים
    34 צפיות
    א
    עוד נקודה שיש לדעת לפי החוק כשיש פיגור בתשלום של הלוואה הבנק ידווח למערכת רק אם התקיימו שלושה תנאים, דבר ראשון שהפיגור הוא מעל 200 ש"ח, פחות מזה לא אמור להיות מדווח, דבר שני שעברו 30 יום מהיום שבו היה צריך לשלם, ודבר שלישי והכי חשוב זה שזה רק בתנאי שהבנק שלח התראה ללקוח שיש לו פיגור, במקרה שהבנק לא שלח לו התראה הוא לא יכול לדווח, ובמקרה והוא כן דיווח עליו מוטלת חובת ההוכחה ע"כ, ובמקרה שרואים שלא התקיימו שלשת התנאים יש לפעול כהנ"ל.
  • מידע על אשראי הייטקזן

כלכלת המשפחה אשראי הייטק הטבות בנק
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    161 צפיות
    בוטח בה'ב
    מה שמסתבר שהם לא מפסידים עלייך... וגם אם יש מתנת הצטרפות ריבוי כ.א. ופיזור תשלומים זה יכול להוות טריגר לסחרחורת כלכלית -נקודה למחשבה לפני כל הצטרפו למועדון כזה או אחר
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    509 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    254 צפיות
    איש קישא
    @אמת-מארץ-תצמח מה שאני עשיתי זה נרשמתי והעברתי את כל ההוצאות רק לאשראי הזה (לפי הדרישות צריך 1000 בחודש) את האשראי השני שמרתי בצד( לא כל אחד מצליח כי נח ככה לכן אם אתה לא חזק אל תעשה את זה) כך לא היה לי פיזור הנפש וההוצאות ואחרי 3 חודשים פשוט שברתי אותו, בכל מקרה על שנה ראשונה לא גובים דמי כרטיס ואני במעקב על זה כדי לבטל כשהצטרך ויהיה לי כוח לזה, קצת כאב ראש אך שווה למי שאוחז ראש ולא מתפתה להשאיר שניים בסופו של דבר. אגב אתה יכול לעשות אחד עליך ואחד על אשתך לפי מה שהבנתי(אולי זה תלוי אם יש לך שתי חשבנות בנק שונים).
  • כרטיס אשראי קאשבק - ?

הועבר כלכלת המשפחה קאשבק כרטיס אשראי
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    261 צפיות
    shimonS
    @פלוס כתב בכרטיס אשראי קאשבק - ?: היכן היא? https://drive.google.com/drive/folders/1kK4HXQ3Rvgftt2CxMTPgGlrJC2ChRlHi