דילוג לתוכן

השקעת חברות בחוזים עתידיים על מדד S&P 500 – שאלת הבהרה

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    13 פוסטים
    105 צפיות
    א
    @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: הבנתי התכוונתי החלק של המדד שהוא בעצם ריבית. הוא לא ריבית הוא קרן. (אולי כמו ריבית) @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: כלומר עם יש לי 8 אלף שעלה לי בכלל צמוד מדד וירד המדד בחצי אחוז אז ירד לי רק 40 ש"ח, נכון? לא. זה יורד בהתאם לכל הקרן, כך שאם זה 98,000 בירידה של 0.5% ירד לך 490 ש"ח, אלא שזה עד שווי התוספת של ההצמדה, כך שאם היא 8,000 המק' שזה יכול לרדת זה 8,000.
  • עוקב מדדי מניות או S&P500

שוק ההון והשקעות עוקב מדדי מניות
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    105 צפיות
    כרמיאליכ
    @אנונימי2 ראה כאן
  • 1 הצבעות
    71 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @צמיחה כל הענין פה זה שאתה לא מוציא שקל מהכיס ואין צורך לשנות את כל התקציב החודשי שלך ברור שאם תשלם שפיצר זה יהיה הרבה יותר זול החזר ההלואה וגם ריבית כל חודש יהיה קצת פחות מבלון מלא במקרה האחרון לא נראה לי שיש הבדל מדי גדול
  • השפעת הבינה מלאכותית על שוק ההון

הועבר שוק ההון והשקעות
    20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    309 צפיות
    טריידרט
    @דוד-גולדברג כתב בחדשות שוק ההון- עדכונים בלבד: • מנכ״ל הנת'רופיק: הבינה המלאכותית עשויה למחוק מחצית מהמשרות ולהעלות את האבטלה ל-10-20% בשנה עד חמש השנים הקרובות טווח הזמן מוגזם. יש צורך בלמידה ורכישת אימון בבינה מלאכותית. כמה שנים לוקח עד רכישת אימון ברכב אוטונומי (שכבר פעיל מעל שנה במערב ארה"ב) ? בטווח הזמן הקצר, המשרות הסובלות הם אלו שלא מצריכים אימון רב, כמו מתכנת ג'וניור ועורכים וחוקרים בסיסים, שממילא החומר שלהם יעבור בקרה ושדרוג ע"י המקצוענים, (רק לאחורנה פתחתי תוסף תוכנה אישי מורכב דרך הבינה, מה שבעבר שלחתי למתכנת מקצועי בתשלום מלא...) תכלת - האם יצא איזה מחקר רציני מבוסס ומאוזן על הפשעת הבינה המלאכותית לעולם ?
  • 8 הצבעות
    37 פוסטים
    2k צפיות
    צ
    @חדש-בשוק לענ"ד ההבדל המשמעותי זה איזה גוף כשרות נותן את ההכשר, ולרוב האנשים גם זה לא הבדל משמעותי. כמו כן ההבדל בדמי ניהול. מי שרוצה להעמיק יותר יכול להסתכל בהבדלים בין תשקיפי הקרן הנמצאים באתר מאיה. ואחרי שרואים שכמעט כל הקרנות [בין הכשרות ובין אלו שבלי הכשר] מביאים את אותה התשואה, אז גם ההבדל בין תשקיפי הקרן אינו נפק"מ. מלבד דיוקים והגדרות הלכתיות למי שלומד את הסוגייה.