דילוג לתוכן

"תפארת" פרויקט מגורים חדש על ידי ישיבת עטרת שלמה

נדל"ן
45 23 3.1k 22

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    12 פוסטים
    217 צפיות
    הקול השפויה
    @חופש-כלכלי כתב בקרייה נאמנה? האם יהיו מעליות שבת בפרויקט "תפארת" נגד דעת גדו"י?: @הקול-השפוי כתב בקרייה נאמנה? האם יהיו מעליות שבת בפרויקט "תפארת" נגד דעת גדו"י?: (כפי שנכתב יתכן שיימצא פתרון למעליות שבת אבל ההחלטה לעשות מעליות שבת המהודרות ביותר שיהיה מבלי להתנות את זה בדעת גדו"י תמוהה ביותר) כנראה לא כתבו כי ברור שזה יהיה רק בהיתר של גדולי ישראל אכי"ה
  • 8 הצבעות
    84 פוסטים
    2k צפיות
    א
    [image: 1770930042770-unnamed-3.jpg]
  • מה אומרים על עמנואל החרדית ?

נדל"ן עמנואל דיור
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    400 צפיות
    איציק התותחא
    @אנונימי2 כתב במה אומרים על עמנואל החרדית ?: כמה זמן לוקח לך ? בבוקר כ 1:25 באוטבס כמובן (יש נת"צ ואין צורך לחפש חניה בבני ברק) חזור בין 40 דקות לשעה ב 12 בלילה עם רכב בין 35 דקות ל40 דקות
  • 0 הצבעות
    31 פוסטים
    925 צפיות
    ה
    @אבי-ר. כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: אם המשכנתא היא לתקופה ארוכה כך שאז המצב הוא שסך הקרן לא יורדת כלל המשמעות של זה היא א. שהריבית ממשיכה להיות על הסכום הגבוה. אתה צודק בחילוק בין תקופה קצרה לארוכה! זו הייתה טעות שלי. אני כתבתי: כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: כן אני מבין שיש הבדל בין אם גובה הסכום ביחס לתקופה הוא באופן כזה שאתה משלם יותר קרן ממה שהאינפלציה מעלה אותה. שאז היא הולכת ונגמרת. כי זו באמת הסיבה הישירה להבדל, אבל בעקיפין אתה צודק שזה תלוי בקצרה וארוכה (פשוט חשבתי שיתכן ארוכה שהקרן כן פוחתת וקצרה שלא וכנראה שזה לא נכון), בקיצור שנינו אמרנו את אותו הדבר כל אחד בסגנונו.
  • נדל"ן בארה"ב

הועבר נדל"ן
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    192 צפיות
    מ
    @סייעתא-דשמיא ישנם מספר דרכים להיפטר מזה. אחוז המקרים שהמס הנ"ל נגבה בפועל הוא נמוך מאוד. ועכ"פ כמובן שכדאי להתייעץ עם רו"ח אמריקאי כדי לצמצם את הסיכון ע"י הגדרת הבעלות בנוסח מסוים.