דילוג לתוכן

"תפארת" פרויקט מגורים חדש על ידי ישיבת עטרת שלמה

נדל"ן
5 3 257 3

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    4 פוסטים
    690 צפיות
    I
    @רואה-את-הנולד א. מצבו כיום - יש מנופים שפועלים על היסודות במקום אחר הבנתי שכבר התחילו קומת קרקע.. ב. מבחינת יעדים - זה שאלה קשה את מי שואלים אבל בעיקרון כן... למה היא קשה..? כי הציבו רף מאוד מאוד גבוה [ רק ישיבות מסוימות ממש וכו'] ולאט לאט התפשרו [לא על הכל כמובן..] ככה שאם זה היה מכוון מראש אז זה הצלחה מסחררת אבל אם לא.. אז אולי פחות.. אבל הצלחה זה וודאי.. לענ"ד יש שם כמה שלבים שלב א' - בבניה שלב ב' - בתכנון שלב ג' - תכנון בשלב א' יש 200 דירות הצליחו למכור מעל 100 לפי ידיעה מבפנים מדובר על 80% ליטאים מיינסטרים מהמרכז ונשאר עוד פחות מ100 דירות כרגע יש שמועות חלוקות יש אומרים שיש 50 דירות לחסידים.. ויש כאלה שאומרים שהם בכלל הולכים לפרויקט אחר בעיר.. הפרויקט אמור להיות המשך ישיר של הקהילה בנתיבות ככה שזה יתרון עצום מכל הבחינות הן שהמוסדות קרובים והן מבחינת התחבורה הרציפה והישירה למרכז שקיימת כבר מהקהילה והן מבחינת הכוללים.. בעיקרון כבר אסייג הוא הכריז מראש שהוא יקים להם ת"ת ליטאי אבל יש כבר במקום 2 ת"ת ליטאים ככה שיכול להיות שהוא יפתח להם יכול להיות שהם יצטרפו לקיים ויכול להיות שיפתחו לעצמם.. שום דבר לא סותר.. אשמח לענות לכל השאלות בשמחה..
  • 1 הצבעות
    188 פוסטים
    8k צפיות
    ס
    לתועלת הציבור https://forum.benakel.org/topic/869/הקהילות-בפריפריה-חוברת-על-הקהילות-בפריפריה-מבית-יד-שמשון?_=1767556679926
  • 3 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    הקול השפויה
    ירושלים: פסגת זאב מזרח
  • 6 הצבעות
    50 פוסטים
    2k צפיות
    ו
    החבר שעבר לקרית גת ליטאי? אשמח לעדכון על התפתחות קהילה במקום, לתועלת הציבור.
  • 0 הצבעות
    31 פוסטים
    876 צפיות
    ה
    @אבי-ר. כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: אם המשכנתא היא לתקופה ארוכה כך שאז המצב הוא שסך הקרן לא יורדת כלל המשמעות של זה היא א. שהריבית ממשיכה להיות על הסכום הגבוה. אתה צודק בחילוק בין תקופה קצרה לארוכה! זו הייתה טעות שלי. אני כתבתי: כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: כן אני מבין שיש הבדל בין אם גובה הסכום ביחס לתקופה הוא באופן כזה שאתה משלם יותר קרן ממה שהאינפלציה מעלה אותה. שאז היא הולכת ונגמרת. כי זו באמת הסיבה הישירה להבדל, אבל בעקיפין אתה צודק שזה תלוי בקצרה וארוכה (פשוט חשבתי שיתכן ארוכה שהקרן כן פוחתת וקצרה שלא וכנראה שזה לא נכון), בקיצור שנינו אמרנו את אותו הדבר כל אחד בסגנונו.