דילוג לתוכן

סקר: מה דורש יותר טרחה שוק ההון או נדל"ן?

שוק ההון והשקעות
41 13 182 12

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    1 פוסטים
    52 צפיות
    א
    שלום אתמול (מוצאי שבת בשלח) התקיים כנס שהיה נשמע מעניין מאוד, כאן במודיעין עילית לצערי הרב, אף שמאוד רציתי להשתתף, לא הצלחתי אני סקרן נוראות לדעת עד כמה הכנס הצליח ועד כמה הציבור באמת התעניין/נהנה מהדברים שהושמעו שם תודה מראש על כל תגובה
  • 16 הצבעות
    38 פוסטים
    986 צפיות
    יהודה'להי
    @אפ_על_פי_כן כתב בבורסה פון | קו מידע פיננסי לציבור החרדי | 0775372291: מאד מחכים לפרקי הפודקאסט של תמיר מנדובסקי... יש צפי מתי ייפתח? ב"ה השלוחה נפתחה חזרה לאחר סינון, Spoiler נעשו מאמצים לסנן את כל התוכן אבל מפאת הכמות והאורך של הפודקאסטים ייתכן שמשהו התפספס, אז אם מישהו נתקל בתוכן שהוא לא 100% מתאים, אני ישמח שישאיר הודעה, ואמחק.
  • -2 הצבעות
    30 פוסטים
    465 צפיות
    פ
    @הקול-השפוי כתב בהאם הציבור החרדי זנח את הנדל"ן לטובת שוק ההון?: אני חושב שרוב האנשים חושבים שיש אפשריות נהדרות בנדל"ן, בעיקר למתווכים והמשווקים...
  • השפעת הבינה מלאכותית על שוק ההון

הועבר שוק ההון והשקעות
    20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    315 צפיות
    טריידרט
    @דוד-גולדברג כתב בחדשות שוק ההון- עדכונים בלבד: • מנכ״ל הנת'רופיק: הבינה המלאכותית עשויה למחוק מחצית מהמשרות ולהעלות את האבטלה ל-10-20% בשנה עד חמש השנים הקרובות טווח הזמן מוגזם. יש צורך בלמידה ורכישת אימון בבינה מלאכותית. כמה שנים לוקח עד רכישת אימון ברכב אוטונומי (שכבר פעיל מעל שנה במערב ארה"ב) ? בטווח הזמן הקצר, המשרות הסובלות הם אלו שלא מצריכים אימון רב, כמו מתכנת ג'וניור ועורכים וחוקרים בסיסים, שממילא החומר שלהם יעבור בקרה ושדרוג ע"י המקצוענים, (רק לאחורנה פתחתי תוסף תוכנה אישי מורכב דרך הבינה, מה שבעבר שלחתי למתכנת מקצועי בתשלום מלא...) תכלת - האם יצא איזה מחקר רציני מבוסס ומאוזן על הפשעת הבינה המלאכותית לעולם ?
  • איזו דרך יותר טובה?

שוק ההון והשקעות
    19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    457 צפיות
    ניסן עציונינ
    @אבי-ה-נערה כתב באיזו דרך יותר טובה?: @ניסן-עציוני עמלה חודשית כללית? לא תלויה בכמות הפעילות או היקף הפעילות? יש עמלה בסיסית של 15 שקל, ברוב בתי המסחר מידי חודש בכולם תקבל הטבה של פטור מתשלום בשנתיים הראשונות, ובמידה ותבצע פעולות שיעלו לך כסף, זה יקזז את העלות של העמלה. בסוף הם צריכים להרויח גם ממשקיעים פסיביים שלא עושים פעולות בחשבון