דילוג לתוכן

הערכות החדשות בשוק - הריבית הולכת לרדת יותר מהערכות הקודמות

שוק ההון והשקעות
1 1 153 1

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    26 פוסטים
    1k צפיות
    9988779
    @המוצלח said: ברור שיצא ככה לא מובן מה כתבת
  • 7 הצבעות
    20 פוסטים
    1k צפיות
    הון_כשרה
    כנראה כרגע נראה שגם במסחר עצמאי בקרנות נאמנות אמור להיות אפשרות למשיכה כקצבה בגיל פרישה, וגם אפשרות העברה מקרן לקרן בלי אירוע מס. אם כן, מתבטלת כל המעלה של קופת גמל להשקעה לכאורה. אבל כמובן, עד שזה סופי....
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    816 צפיות
    אבי ר.א
    @צמיחה כתב בלענות תשובה 'על רגל אחת'..?: כנראה שההשתדלות צריכה להיות לפי מה שהכי הגיוני. מי שנמצא בשלב יותר מתקדם והוא כמעט מחתן, מומלץ שיפנה לייעוץ מקצועי מה הוא יכול לעשות, אולי עוד אפשר להציל את המצב. לפעמים אין ברירה וצריך להסתמך על הגמ"חים. זה בס"ה מה שרציתי להבהיר, ולשלול את התפיסה שאומרת בשום פנים ואופן אין לקחת הלוואה. Spoiler גילוי נאות: אני לגמרי נגד הלוואות ב"ה אין לי כאלה ואין לי אשראי ולא מסגרת בחשבון, ובכ"ז אני מפקיד לגמ"ח כי אני חושב שזה חלק מההשתדלות שלי, ובתקווה שלא אצטרך לזה. (אולי החתן שלי ירצה במקום משכנתא...)
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    286 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @רואה-את-הנולד בכלל בכלל לא. יש ועדה מוניטרית שמורכבת מהרבה כלכלנים וכד' שיושבים על זה כשבועיים קודם מועד ההחלטה ודנים עד שמגיעים להחלטה, וגם כשההחלטה היא להשאיר ללא שינוי גם אז זה רק לאחר דיונים של כשבועיים שאז הגיעו להחלטה להשאיר ללא שינוי.
  • איזו דרך יותר טובה?

שוק ההון והשקעות
    19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    848 צפיות
    ניסן עציונינ
    @אבי-ה-נערה כתב באיזו דרך יותר טובה?: @ניסן-עציוני עמלה חודשית כללית? לא תלויה בכמות הפעילות או היקף הפעילות? יש עמלה בסיסית של 15 שקל, ברוב בתי המסחר מידי חודש בכולם תקבל הטבה של פטור מתשלום בשנתיים הראשונות, ובמידה ותבצע פעולות שיעלו לך כסף, זה יקזז את העלות של העמלה. בסוף הם צריכים להרויח גם ממשקיעים פסיביים שלא עושים פעולות בחשבון