דילוג לתוכן

מכירת מניות ללא מס - יש כזה אפשרות?

מסחר עצמאי
3 3 34 3

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    22 פוסטים
    144 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @שמח-לעזור כתב בהאם יש אפשרות באופציות להפחית סיכון בלי אירוע מס?: על החלק הראשון בדבריך לדעתך מותר הלכתית לסחור באופציות על החברה שמעסיקה אותך למרות שבחוזה הם אומרים שאסור? אם אוסרים בחוזה זה שאלה של גזל (אני עובד אצל גוי אבל גזל עכו"ם אסור על פי הלכה) אני חשבתי שאתה מתכוון שעצם הפעולה גוזלת מהחברה. @שמח-לעזור כתב בהאם יש אפשרות באופציות להפחית סיכון בלי אירוע מס?: מוודא שהבנתי את הדוגמא שלך .... אלא מה, תמכור את האופציה ששווה בסוף השנה בעצם 40 אם הבנתי נכון ואז תישאר עם מניות (שעדיין אצל הנאמן) ששווים 6,000 + 4,000 תמורת האופציה וגידרת את ההפסד למחיר הפרמיה אני בכיוון? כן אבל כיוון שאני אישית לא מספיק בקי באופציות אמרתי שיותר נכון ללמד את @עומק-הסיכוי את כללי הRSU שהם די פשוטים ולקבל ממנו ייעוץ בהתאם לצרכים הספציפיים.
  • 3 הצבעות
    51 פוסטים
    456 צפיות
    ש
    ההדרכה המקצועית ביותר על שוק ההון ניתן להשיג בבקשה למייל b3634488@gmail.com
  • 0 הצבעות
    28 פוסטים
    821 צפיות
    חושב שאני גאוןח
    @קל-זכות לץ... צריך להבין דבר בסיסי כל אחדמונע מרגשות, וכן (לצערנו) גם בניין הכלכלי ואם לאחד יש דע מסוימת תהיה ככל שתהיה הוא יהיה הכרחי להסבחיר כמה הוא צודק השאלה היא האם זה יוצא מכלל שליטה הוי אומר שהוא יודע להגיד לאשתו זה לא נכון מה שאני אומר\עושה אבל אני חייב את זה ...
  • מיסוי אמריקאי: מהו מס עזבון?

מסחר עצמאי
    1
    2 הצבעות
    1 פוסטים
    62 צפיות
    ס
    מהו מס עזבון? זהו מס המוטל על הנכסים של נפטר אזרח ארה"ב, או על נכסים בארה"ב – בין נכס פיזי ובין מניות או קרנות סל אמריקאיות – גם אם החזיק אותם נפטר שאינו אזרח ארה"ב. כאן דוקא יש יתרון לאזרח האמריקאי; עיזבון של אזרח ארה"ב פטור ממס עד 11.4 מליון דולר, אבל עיזבון של מי שאינו אזרח ארה"ב פטור רק עד 60,000$, ומשם והלאה יש חבות מס בשיעור 35%. יודגש – זהות המוריש היא הקובעת, אם הנפטר הוא אזרח ארה"ב תקרת הפטור היא 11.4 מליון, ואם הנפטר הוא לא אזרח ארה"ב תקרת הפטור היא רק 60 אלף, זהות היורשים – בין אם הם אזרחי ארה"ב ובין אם לא – אינה משנה. יוצא מן הכלל; כאשר היורש הוא בן זוג של הנפטר וגם אזרח ארה"ב, במקרה כזה אין מס עזבון כלל, בין אם הנפטר הוא אזרח ארה"ב ובין אם לא.
  • 1 הצבעות
    12 פוסטים
    421 צפיות
    ניסן עציונינ
    @גמל-און כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: @ניסן-עציוני כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: נו באמת, תפחית מזה את ה3 חודשים שהוא צריך להמתין עם סגירת החשבון, עליהם הוא משלם עמלה של 15 שקל, וזה עוד יותר מינורי. כבר עדיף לו לנייד לibi שם יקבל מענק פתיחה של 250 שקל ויסגור סיפור הוא ישלם 75 ש"ח והוא יקבל בין 200 ל700 ש"ח. שומע אגב ישלם 45 ולא 75