דילוג לתוכן

שוק ההון ופורים... - טור (לא) לפורים בלבד!!

שוק ההון והשקעות
23 7 822 7

נושאים מוצעים

• 17 הצבעות
    14 פוסטים
    391 צפיות
    שמש מרפאש
    @ירושלמים said: גילוי נאות! אני בור ועם הארץ בענייני השקעות. ובכל זאת בא לי לשאול שאלה. ראיתי פעם ב'פרוג', שקיים סוג של השקעה בסנופי, שמושקע רק בחלקים סולידיים כמו קוקה קולה, וכן בחברות שלא רואים בהם ירידות ותנודות (סטיית תקן נמוך, שארפ גבוה), ובכל זאת יש להם תשואה דומה לסנופי של 12 אחוזים ממוצע לשנה. מישהו העיר שם בפרוג, שאם הדברים נכונים, ניתן למנף את הקרן הזה באמצעות הלוואה בלי לפחד משחיקה. ראיתי שם גם ש'מקצועי בלבד' התנגד(ה) לרעיון, אך לא נתנ(ה) הסבר להתנגדות. אולי יש כאן מישהו שיודע או חשב על הרעיון ויחכים אותנו. הכוונה כנראה למשהו בסגנון SPLV. אבל אני לא רואה שהיא נתנה כמו הS&P. אבל בסופו של דבר זה סוג של מינוף הפוך - כלומר השקעה יציבה יותר מS&P אבל גם בתשואה נמוכה. כך שאם משתמשים בזה במינוף נארים בערך באותץו מקום. אולי זה טוב לפן הפסיכולוגי, כי המשקיע לא רואה את ההשקעה שלו נמחקת.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    153 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @התותח-זה-אני תפנה ל3 בנקים (לא מחייב שיש לך חשבון בהם) ותתמקח (ואם אתה לקוח ריווחי לבנק תחזור לבנק שלך בסוף עם ההצעה הטובה ביותר). כל מה שלא מבטיח את גובה הריבית מגיע עם סיכון להפסד או לרווח מופחת. ואם מישהו (שאיננו גוף פיננסי מוכר כמו בנק או חברת ביטוח מוכרת) מבטיח ריבית שוברת שוק אז זה בדר"כ סיכוי להפסד בטוח לפחות של חלק מהקרן.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    240 צפיות
    ב
    ע"פ גי פי טי סך הקרן שהושקעה 240,000 ערך צפוי לפני מס 663,402 רווח צפוי לפני מס 423,402 מס רווחי הון (25%) 105,850 סך התשואה הצפויה לאחר מס 557,552
  • -2 הצבעות
    30 פוסטים
    1k צפיות
    פ
    @הקול-השפוי כתב בהאם הציבור החרדי זנח את הנדל"ן לטובת שוק ההון?: אני חושב שרוב האנשים חושבים שיש אפשריות נהדרות בנדל"ן, בעיקר למתווכים והמשווקים...
  • 0 הצבעות
    53 פוסטים
    3k צפיות
    ב
    @שלמה-ק כתב בספרים מומלצים - השקעות / שוק ההון / נדל"ן: סיכום של כל הספרים והחכמה בשוק ההון קראו בעיון קובץ השקעות (1).pdf אני חושב שזה לא הגיוני כל אשכול להכניס פרסומת כזו