דילוג לתוכן

מחפש מידע על מכירת זהב ישן

כלכלת המשפחה
21 9 602 9

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    13 פוסטים
    237 צפיות
    ב
    @סייעתא-דשמיא said: @בן-עליה said: רק חשוב לשים לב לא הכל הם יודעים אישתי קיבלה 10% נכות על יבלת במתרי הקול וכו' אבל אחת מהחברות המפורסמות בציבור שלנו שליוותה אותנו (הם לא לוקחים על פתיחת תיק) לא ידעה חוק פשוט של הביטוח לאומי אין לי מושג במה מדובר ובמי מדובר, אבל זה ממש לא נשמע תקין. @בן-עליה said: ואם כבר מדברים על זכויות יש הרבה זכויות שאנשים זכאים ולא יודעים משהו יודע איפה אפשר לבדוק את זה? בגדול - ב"כל זכות", אבל אם תתן כותרת על איזה תחום אתה מתכוין - יהיה אפשר לכוון יותר. זה מקרה אמיתי ואם אני אמצא את המכתב זה מלפני כמה שנים אז אני אעלה אותו
  • תיקון מידע בדירוג אשראי

כלכלת המשפחה דירוג אשראי
    2
    3 הצבעות
    2 פוסטים
    123 צפיות
    אבי ר.א
    עוד נקודה שיש לדעת לפי החוק כשיש פיגור בתשלום של הלוואה הבנק ידווח למערכת רק אם התקיימו שלושה תנאים, דבר ראשון שהפיגור הוא מעל 200 ש"ח, פחות מזה לא אמור להיות מדווח, דבר שני שעברו 30 יום מהיום שבו היה צריך לשלם, ודבר שלישי והכי חשוב זה שזה רק בתנאי שהבנק שלח התראה ללקוח שיש לו פיגור, במקרה שהבנק לא שלח לו התראה הוא לא יכול לדווח, ובמקרה והוא כן דיווח עליו מוטלת חובת ההוכחה ע"כ, ובמקרה שרואים שלא התקיימו שלשת התנאים יש לפעול כהנ"ל.
  • כל המידע על החזר מס, כאן!

כלכלת המשפחה החזר מס מס הכנסה
    8
    7 הצבעות
    8 פוסטים
    398 צפיות
    הקול השפויה
    @כותב-רק-מה-שיודע פקידי שומה בצפת וירושלים עבר בלי לבקש עו"ש על תרומות גדולות. ובצפת בלי אקסל סיכום.
  • 6 הצבעות
    8 פוסטים
    443 צפיות
    ביזנייעסב
    @אשא-עיני בעיקרון קנייה באינטרנט (אלי אקספרס טמו וכדו') יכולה לחשוף פרטים (מהסיבה הזו ממליצים להשתמש בפייפאל) יתכן שישנם דרכים נוספות שגלויות ליודעי ח"ן...
  • על משנת יוסף, איקאה ומה שבינהם

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    32
    5 הצבעות
    32 פוסטים
    202k צפיות
    מ
    @shimon כתב בעל משנת יוסף, איקאה ומה שבינהם: יש ללמוד מהמכירות של "גור-עוצמתינו" שעושים מכירה אחת לחודש וחצי חודשיים עם סדר מופתי של שילוט ומיספור לאחרונה ראיתי שהם פתחו את המכירה לקהל הרחב איך מזמינים אצלם ???