דילוג לתוכן

מידע על אשראי הייטקזן

כלכלת המשפחה
3 3 178 5

נושאים מוצעים

• תיקון מידע בדירוג אשראי

כלכלת המשפחה דירוג אשראי
    2
    3 הצבעות
    2 פוסטים
    54 צפיות
    אבי ר.א
    עוד נקודה שיש לדעת לפי החוק כשיש פיגור בתשלום של הלוואה הבנק ידווח למערכת רק אם התקיימו שלושה תנאים, דבר ראשון שהפיגור הוא מעל 200 ש"ח, פחות מזה לא אמור להיות מדווח, דבר שני שעברו 30 יום מהיום שבו היה צריך לשלם, ודבר שלישי והכי חשוב זה שזה רק בתנאי שהבנק שלח התראה ללקוח שיש לו פיגור, במקרה שהבנק לא שלח לו התראה הוא לא יכול לדווח, ובמקרה והוא כן דיווח עליו מוטלת חובת ההוכחה ע"כ, ובמקרה שרואים שלא התקיימו שלשת התנאים יש לפעול כהנ"ל.
  • כל המידע על החזר מס, כאן!

כלכלת המשפחה החזר מס מס הכנסה
    8
    7 הצבעות
    8 פוסטים
    234 צפיות
    הקול השפויה
    @כותב-רק-מה-שיודע פקידי שומה בצפת וירושלים עבר בלי לבקש עו"ש על תרומות גדולות. ובצפת בלי אקסל סיכום.
  • 5 הצבעות
    9 פוסטים
    211 צפיות
    ניסן עציונינ
    @שמיל-שמיל כתב באיך כולנו משלמים מס על מס, ואז מס הכנסה על המס על המס.: @ניסן-עציוני בא נשאל כך חוץ ממס הבלו יש מדינה בעולם שלא פועלת בצורה דומה? אין לי מושג למען האמת אני לא מתעסק בכלל במיסים ואני בספק כמה הטורים האלו נחוצים יש דעה שאומרת שהידע הזה הוא חשוב כדי להסתכל על התמונה הרחבה, אבל יש גם דעה שאומרת לא להטריח עם הפרטים הקטנים, שאלה.
  • 4 הצבעות
    6 פוסטים
    223 צפיות
    ה
    @חופש-כלכלי אני ציטטתי מאתר הבנק, אין לי מידע בעניין אבל איך שאני מבין בתור הבנת הנקרא התשובה היא שלא
  • סילוק עסקה בתשלומים

כלכלת המשפחה אשראי תשלומים
    3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    131 צפיות
    א
    @טריידר אפשר גם במקס. בעיקרון יש על זה איזה עמלה, אבל אם עושים עצמאית באתר זה יותר זול/בחינם.