דילוג לתוכן

מידע על אשראי הייטקזן

כלכלת המשפחה
3 3 178 5

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    3 פוסטים
    131 צפיות
    מ
    אכן, אך לעובדי הוראה גם מצוי שמקבלים חלקים מהמשכורת חלקים על גמול מקצוע ופיצול כתה ויוח"א באיחור ולעתים אף תקופה ארוכה לאחר כך (לדוג' על שנה פ"ה יכולים לקבל בבת אחת באמצע שנת פ"ו) כך שיש לשים לב לאו דווקא בבחודשים אלו
  • 5 הצבעות
    2 פוסטים
    136 צפיות
    שמיל שמילש
    @דוד-גולדברג הפתרון של שימוש במזומן לא באמת ישים הכלל השלישי ניחא [למרות שהסיפור עם הדופמין נשמע קצת מיסטי לשכנע אנשים] הכלל השני צריך לנסות על עצמי ולבדוק, אבל צריך לזה ככל הנראה 'סדר מוסר' כל יום של כמה דקות. לדעתי העצה הפשוטה ביותר היא לקחת מחברת לרשום כמה כסף יש לך לחודש הקרוב בכותרת למעלה, ולמטה בסוף כל יום לרשום את כל הווצאות שהיו, כשאתה רואה כל יום שמכסת הכספים האמיתית שקיימת לך נגמרת אתה תחשוב פעמיים בעתיד
  • 5 הצבעות
    9 פוסטים
    211 צפיות
    ניסן עציונינ
    @שמיל-שמיל כתב באיך כולנו משלמים מס על מס, ואז מס הכנסה על המס על המס.: @ניסן-עציוני בא נשאל כך חוץ ממס הבלו יש מדינה בעולם שלא פועלת בצורה דומה? אין לי מושג למען האמת אני לא מתעסק בכלל במיסים ואני בספק כמה הטורים האלו נחוצים יש דעה שאומרת שהידע הזה הוא חשוב כדי להסתכל על התמונה הרחבה, אבל יש גם דעה שאומרת לא להטריח עם הפרטים הקטנים, שאלה.
  • 6 הצבעות
    8 פוסטים
    285 צפיות
    ביזנייעסב
    @אשא-עיני בעיקרון קנייה באינטרנט (אלי אקספרס טמו וכדו') יכולה לחשוף פרטים (מהסיבה הזו ממליצים להשתמש בפייפאל) יתכן שישנם דרכים נוספות שגלויות ליודעי ח"ן...
  • על משנת יוסף, איקאה ומה שבינהם

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    32
    5 הצבעות
    32 פוסטים
    198k צפיות
    מ
    @shimon כתב בעל משנת יוסף, איקאה ומה שבינהם: יש ללמוד מהמכירות של "גור-עוצמתינו" שעושים מכירה אחת לחודש וחצי חודשיים עם סדר מופתי של שילוט ומיספור לאחרונה ראיתי שהם פתחו את המכירה לקהל הרחב איך מזמינים אצלם ???