דילוג לתוכן

האם ניתן לבדוק באיזה תאריך מדויק המוכר סילק הערת מס הכנסה מהדירה

נדל"ן ומשכנתאות
1 1 95 1
  • המוכר היה צריך לסלק הערת מס הכנסה (הערת אזהרה) מהדירה עד תאריך מסוים
    באותו תאריך לידיעתי הוא לא סילק כולל הימים שבהם עדיין אין קנס
    כשפניתי לעו״ד היא הגיבה לי שהמייל לא נשלח והוא סילק בזמן
    -- היה נשמע קצת חשוד --
    האם יש לי דרך לבדוק באיזה תאריך בדיוק הוא סילק את הערה ?
    האם ע״י עו״ד ניתן לבוק דבר כזה ??

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    6 פוסטים
    342 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    ישנם ביטוחי דירה שמכסים גם נזק מצד ג' וישנם ביטוחים שמכסים רק נזק מהכנס עצמו מומלץ לבדוק כל פעם כשמבטחים את הדירה איזה כיסוי מקבלים
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    414 צפיות
    אבי ר.א
    @סמארט-הון הציפיות לאינפלציה מהמקורות השונים
  • 1 הצבעות
    41 פוסטים
    3k צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    אני מסיכמה מאוד שיש אי וודאות. יש סיכויים לתרחישים ל 2 הכיוונים וייתכן שאכן תהיה עלייה בפריפריה וירידה במרכז מה שלמעשה אומר כך: מדרבן את הזוגות הצעירים להיכנס לרכישה של קורת גג בלי לדחות, ואת המשקיעים להיכנס רק להשקעות חכמות שלא תלויות בעליית מחיר. מהשטח אני כבר רואה עלייה סמויה בפריפריה שמתבטאת המקומות מסוימים בעליית מחיר, ובמקומות אחרים בצמצום בהיצע הגדול שהיה בתקופה האחרונה.
  • 3 הצבעות
    71 פוסטים
    5k צפיות
    ס
    עכשיו זה סופי https://www.nadlancenter.co.il/article/14882 משמעות ההכרזה – ספירת הימים מתחילה משמעות ההכרזה על ידי הממשלה על שני המתחמים המדוברים, היא כי לוחות הזמנים הקשיחים שנקבעו במסגרת חוק השיקום – הן במישור התכנוני והן במישור הקנייני, מתחילים להיספר מרגע זה. במישור הקנייני, בתוך שלושה ימים מההכרזה בממשלה, על הרשות המקומית לפרסם את ההודעה על ההכרזה בתחומה. לשמאי הממשלתי נתונים 35 יום לקביעת שווי הדירות לצורך "חלופת היציאה" (מנגנון ה-buyout ), וביום ה-40 עליו לשלוח לכל בעלי הדירות במתחם הודעה על שווי דירתם, במידה ויחליטו למכור אותה. ב-50 הימים הראשונים מיום ההכרזה רשאי בעל דירה לבטל עסקת התחדשות עירונית קודמת שעליה היה חתום כדי לחתום על הסכם יציאה עם אותו היזם, וגם ליזם נתונה הזכות לבטל עסקה קודמת מול הדיירים. מהיום ה-51 ועד היום ה-95 רשאים היזמים לפעול מול דיירי המתחם ולחתום מולם על הסכמי שיקום או הסכמי יציאה, ברוב מספק על מנת שיוכלו לפנות את הרשות הממשלתית להתחדשות עירונית על מנת שתכיר בהם כ"יזם השיקום" למתחם. מהיום ה-95 עומדים לרשות מנהל הרשות להתחדשות עירונית 15 יום לדון בבקשות שהתקבלו ולהחליט על זהות יזם השיקום.
  • 0 הצבעות
    23 פוסטים
    1k צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: ואם ההכנסות שלי כרגע נמוכות האם אפשר להוציא עכשיו בשביל התשלום הראשון שצריך 20% עד 45 יום מהחתימה ורק אח"כ לקראת התשלומים האחרים שמתחילים 8 חודשים אח"כ להגדיל הכנסות ? או שחייבים הכל באישור משכנתא אחד חייבים הכל בהתחלה. לא בטוח שההכנסות שלך לא מספיקות, האם אתה עם יועץ? לפעמים הבנקים מתחשבים גם בהכנסות ללא תלוש...