דילוג לתוכן

האם ניתן לבדוק באיזה תאריך מדויק המוכר סילק הערת מס הכנסה מהדירה

נדל"ן ומשכנתאות
1 1 48 1
  • המוכר היה צריך לסלק הערת מס הכנסה (הערת אזהרה) מהדירה עד תאריך מסוים
    באותו תאריך לידיעתי הוא לא סילק כולל הימים שבהם עדיין אין קנס
    כשפניתי לעו״ד היא הגיבה לי שהמייל לא נשלח והוא סילק בזמן
    -- היה נשמע קצת חשוד --
    האם יש לי דרך לבדוק באיזה תאריך בדיוק הוא סילק את הערה ?
    האם ע״י עו״ד ניתן לבוק דבר כזה ??

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    41 פוסטים
    2k צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    אני מסיכמה מאוד שיש אי וודאות. יש סיכויים לתרחישים ל 2 הכיוונים וייתכן שאכן תהיה עלייה בפריפריה וירידה במרכז מה שלמעשה אומר כך: מדרבן את הזוגות הצעירים להיכנס לרכישה של קורת גג בלי לדחות, ואת המשקיעים להיכנס רק להשקעות חכמות שלא תלויות בעליית מחיר. מהשטח אני כבר רואה עלייה סמויה בפריפריה שמתבטאת המקומות מסוימים בעליית מחיר, ובמקומות אחרים בצמצום בהיצע הגדול שהיה בתקופה האחרונה.
  • 2 הצבעות
    106 פוסטים
    5k צפיות
    פ
    @ישעיהו כתב בהאם ניתן לשכנע זוצי"ם לעבור לחריש?: ויש שם מלאי ענק של דירות למכירה במחירים שפויים ! זה לא יעזור, כי ברגע שרק תצא שמועה שישיבה מסוימת שוקלת לעבור לשם, ישר ירוצו המשקיעים לספסר ולהפוך את זה ללא רלוונטי, בשונה מפרויקט כמו בעכו ששמים רגליים למשקיעים.
  • הערת אזהרה בטאבו

נדל"ן ומשכנתאות טאבו
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    282 צפיות
    טריידרט
    https://www.at-realestatelaw.co.il/כיצד-הערת-אזהרה-בדבר-העברה-לזרים-בטאבו-עלולה-להשפיע-על-מכירת-הנכס-שלכם-ומה-עליכם-לדעת-לפני-ביצוע-עסקת-מקרקעין/ מה שידוע לי בקיצור, המדינה לא רוצה שנדל"ן יהיה בבעלות מלאה של מי שאינו אזרח ישראלי (ותחת שליטתם), על כן רושמים הערת אזהרה המגבילה את העברת הנכס לאחרים (שלא ימכור את זה למחבלים באיראן...), כנראה המוכר שלך לא אזרח ישראלי, על כן רשום כנ"ל, לא אמור להיות שום בעיות להעביר את הנכס לבעלות אזרח ישראלי.
  • 0 הצבעות
    23 פוסטים
    789 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: ואם ההכנסות שלי כרגע נמוכות האם אפשר להוציא עכשיו בשביל התשלום הראשון שצריך 20% עד 45 יום מהחתימה ורק אח"כ לקראת התשלומים האחרים שמתחילים 8 חודשים אח"כ להגדיל הכנסות ? או שחייבים הכל באישור משכנתא אחד חייבים הכל בהתחלה. לא בטוח שההכנסות שלך לא מספיקות, האם אתה עם יועץ? לפעמים הבנקים מתחשבים גם בהכנסות ללא תלוש...
  • 4 הצבעות
    26 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    @טריידר האותיות הקטנות גם לא מענינות כאן כ"כ, בתחום הזה יש לבחור את הבנאדם לפי איך שהוא מתנהל בשטח. כי בפועל לא תתבע אותו על הפרת חוזה וגם בלי להפר חוזה הוא יכול לסובב אותך בלי בעיה