דילוג לתוכן

האם ניתן לבדוק באיזה תאריך מדויק המוכר סילק הערת מס הכנסה מהדירה

נדל"ן ומשכנתאות
1 1 77 1
  • המוכר היה צריך לסלק הערת מס הכנסה (הערת אזהרה) מהדירה עד תאריך מסוים
    באותו תאריך לידיעתי הוא לא סילק כולל הימים שבהם עדיין אין קנס
    כשפניתי לעו״ד היא הגיבה לי שהמייל לא נשלח והוא סילק בזמן
    -- היה נשמע קצת חשוד --
    האם יש לי דרך לבדוק באיזה תאריך בדיוק הוא סילק את הערה ?
    האם ע״י עו״ד ניתן לבוק דבר כזה ??

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    8 פוסטים
    162 צפיות
    נ
    אם אתה יכול לחכות עם זה כמה חודשים יכול להיות שתוכל לחסוך במס רכישה מס רכישה הגדול של דירה שנייה זה בעצם חוק זמני שבסוף שנת 2026 יצטרכו לחדש אותו כרגע אין כיון ברור לאיפה זה הולך יתכן שיהיה חלון זמנים של חודש חודשיים שמי שירכוש אז יכול לחסוך המון כסף בהצלחה
  • 4 הצבעות
    12 פוסטים
    396 צפיות
    י
    בהרבה מקרים לקוחות שדברו על ריביות זולות, מתברר לבסוף שהבנק בקושי אישר להם משכנתא ולכן הריביות יקרות, ברור שהמחויבות של יועץ להביא את הריביות הטובות , אבל צריך להכיר את כל התמונה, ויועץ בעל מקצוע יודע להתאים משכנתא לכל לקוח, לפי יכולתו לפעמים רואים דו"ח יתרות של לקוח עם ריביות גרועות או פריסה של הרבה שנים , ושואלים אותו, תגיד מי היועץ שעשה לך את המשכנתא, וזו שאלה טיפשית כי אולי לא יכלו לאשר לו רק בריביות האלו כי היחס החזר שלו היה גבוה וכו', ואולי הלקוח לא יכל לעמוד בהחזרים כשלקח את המשכנתא, לכן א"א להכליל וכל ענין לגופו , וכל משכנתא זו סוגיא בפני עצמה, וכמו שכבר כתבו לעיל, שריביות זה חלק מהמכלול קחו דוגמה, אברך שזכה במחיר למשתכן , רוצה משכנתא , ולא כ"כ מעניין אותו הריביות כי רוצה את העיסקה, כמובן שצריך להביא לו את המקסימום, אבל הנידון הוא לא הריביות
  • כל כמה זמן כדאי לבדוק מחזור משכנתא?

נדל"ן ומשכנתאות
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    222 צפיות
    ש
    @משכנתא-בקצב-שלך תודה רבה!
  • 1 הצבעות
    29 פוסטים
    1k צפיות
    ב
    @חופש-כלכלי כתב בהאם כותבי הפורום מתעניינים בעתיד הנדל"ן בישראל?: @משהמשה לא לכל האנשים יש דעה אנשים קוראים אוספים חומר ולומדים לא נראה לי שזה מעיד על חוסר התענינות ולא כל מי שהתחבר יפנה היום או מחר או בעוד חודש אולי הוא התגבש ויקבל אומץ או כסף בעוד שנתיים זה תהליך לא פשוט מסכים עם כל מילה ושאני מסתכל על עצמי ואני מאמין שיש עוד אנשים כמוני עד עכשיו אנחנו בטוחים שצריך הון עצמי מהבית נכון כתבת שיועצי משכנתאות יכולים לדאוג ל=100% מימון אבל אני לא מכיר אותם ועוד שאת המשכנתא צריך לשלם כעת והדירה תהיה מוכנה בעוד מספר שנים
  • הערת אזהרה בטאבו

נדל"ן ומשכנתאות טאבו
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    464 צפיות
    טריידרט
    https://www.at-realestatelaw.co.il/כיצד-הערת-אזהרה-בדבר-העברה-לזרים-בטאבו-עלולה-להשפיע-על-מכירת-הנכס-שלכם-ומה-עליכם-לדעת-לפני-ביצוע-עסקת-מקרקעין/ מה שידוע לי בקיצור, המדינה לא רוצה שנדל"ן יהיה בבעלות מלאה של מי שאינו אזרח ישראלי (ותחת שליטתם), על כן רושמים הערת אזהרה המגבילה את העברת הנכס לאחרים (שלא ימכור את זה למחבלים באיראן...), כנראה המוכר שלך לא אזרח ישראלי, על כן רשום כנ"ל, לא אמור להיות שום בעיות להעביר את הנכס לבעלות אזרח ישראלי.