דילוג לתוכן

מאזן ההגירה השלילי והשפעתו על שוק הדיור בישראל

נדל"ן ומשכנתאות
13 7 449 7

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    8 פוסטים
    151 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @אבינדב-הכהן אכן הרבה לקוחות עושים את זה. על הנייר אמור להספיק 1000-1500 ש''ח לחודש. למעשה- בכל השקעה שהיא צריך לפחות 2000 ש''ח בחודש. אם רוצים לרכוש השקעה 'חכמה' עם פוטנציאל ממשי להתקדמות, צריך להשקיע יותר כסף בחודש. ככל שיש לכם יותר זמן עד נישואי הילדים- אתם יכולים לרכוש השקעה גם פשוטה כי זמן בנדל''ן לאורך זמן משמעותי מאוד. כחלק מהבדיקה של הנתונים האישיים שלכם, צריך גם לבדוק אילו נזקים ועלויות נלוות יש לכם מרכישת דירה שניה.
  • 1 הצבעות
    5 פוסטים
    201 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @מבין-עניין said: בקיצור החישוב לא מדוייק. לגמרי. במחשבונים אחרים שלהם בנדל''ן ידעתי לזהות את זה לבד, בשוק ההון לא. @פושט-רגל-מרמה-ד said: א. הבדיקה מתבססת על נתוני עבר בעוד שהסיכוי שהעבר ישכפל את עצמו אפסי. התכוונתי גם למחירי השכירות. הסיכוי שמחירי השכירות יישארו כפי שהם אפסי לגמרי.
  • התייעצות על מימון בקבוצת רכישה

נדל"ן ומשכנתאות
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    86 צפיות
    אבריימיא
    חבר שלי רכש דירה בקבוצת רכישה, וצריך לשלם כעת עוד 400 אל"ש. גוף המימון מציע הלוואה של הסכום עם ריבית של פריים + משהו (שיוצא כמעט 8 אחוז). משהו הציע לו לקחת הלוואה מבנקים (אשראי ברגע או משהו כזה) עם פחות ריבית, אבל יועץ משכנתאות אמר לו שהבנק לא יכיר בזה בסוף התהליך. משהו יכול לייעץ מה כדאי?
  • 1 הצבעות
    41 פוסטים
    2k צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    אני מסיכמה מאוד שיש אי וודאות. יש סיכויים לתרחישים ל 2 הכיוונים וייתכן שאכן תהיה עלייה בפריפריה וירידה במרכז מה שלמעשה אומר כך: מדרבן את הזוגות הצעירים להיכנס לרכישה של קורת גג בלי לדחות, ואת המשקיעים להיכנס רק להשקעות חכמות שלא תלויות בעליית מחיר. מהשטח אני כבר רואה עלייה סמויה בפריפריה שמתבטאת המקומות מסוימים בעליית מחיר, ובמקומות אחרים בצמצום בהיצע הגדול שהיה בתקופה האחרונה.
  • 5 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    הקול השפויה
    ירושלים: פסגת זאב מזרח