ביטוח דירה וחיים - לבטל אותו
-
זה ממש לא בסדר,
כדי להקים את הביטוח, היה מספיק למסור מספר אשראי בטלפון,
עכשיו אחרי שסולקה המשכנתא,
צריך להגיש אישור מהבנק, טופס למלא ולא יודע מה.כמה חודשים אני משלם סתם, כי לא שמרתי את המסמך של הבנק ביטול שעיבוד ואיני מוצא דרך לקבלו שוב,
@בנאות-דשא למה הבנק לא מסכים לתת העתק?
-
זה ממש לא בסדר,
כדי להקים את הביטוח, היה מספיק למסור מספר אשראי בטלפון,
עכשיו אחרי שסולקה המשכנתא,
צריך להגיש אישור מהבנק, טופס למלא ולא יודע מה.כמה חודשים אני משלם סתם, כי לא שמרתי את המסמך של הבנק ביטול שעיבוד ואיני מוצא דרך לקבלו שוב,
-
כמה חודשים אני משלם סתם, כי לא שמרתי את המסמך של הבנק ביטול שעיבוד ואיני מוצא דרך לקבלו שוב,
אולי לא היית מעונין בביטוח אבל אין כזה דבר "שילמתי סתם"!
בזמן ששילמת היית מבוטח !! -
נורא פשוט. תבטל את התשלומים בחברת האשראי ותשלח הודעת ביטול של הביטוח. זה הכל
-
זה לא יעשה לי בעיות מול חברת הביטוח שאני חייב להם כסף?
איך שולחים הודעת ביטול לחברה?
ניסתי כמה פעמים לדבר עם הבנק שיתנו לי שוב את המסמך שמודיע על ביטול השיעבוד ואין עם מי לדבר.
-
ניסתי כמה פעמים לדבר עם הבנק שיתנו לי שוב את המסמך שמודיע על ביטול השיעבוד ואין עם מי לדבר.
@בנאות-דשא
במאמר המוסגר יש עכשיו חוק שרוצים להעביר (הר' יעקב אשר),
שמחייב את הבנקים לשלוח מעצמם אישור סיום שיעבוד על הנכס תוך X זמן מסיום התשלום האחרון/הפירעון המלא. -
פיתרון פשוט שכדאי לנסות
תדבר עם בנקאי [טלפוני או בסניף] ותגיד לו שאת המשלם סתם בגלל שאין לך את האישור של ביטול השעבוד, ברגע שהוא אומר לך שאין לו איך לעזור וכד'
תשאל אותו לשמו ותגיד לו שאתה פונה לפניות הציבור של הבנק בתלונה על ההתנהלות שלו
כמובן תלך לבנקאי שמתעסק עם משכנתאות ולא לסתם בנקאי
בהצלחה -
לפי מה ששמעתי לפני תקופה מסוכן ביטוח,
אתה יכול לבקש מהחברה (עדיף מהסוכן שלך) שהם יבטלו את הפוליסות,
ותוך 30 יום הם אמורים לבקש מהבנק אישור לביטול הפוליסות.בכל מקרה, הכי טוב ומהיר יהיה לבקש את זה משירות הלקוחות (משכנתאות) של הבנק.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות