דילוג לתוכן

כנס גמ"ח יד שמשון ניסן תשפ"ו - מתעדכן

שוק ההון והשקעות
14 11 743 14
  • למה כל הזמן נגד הסנופי
    מה זה עושה להם רע ?

@998877
    זה עושה להם אותו הדבר כמו הגמ"ח המרכזי ואושר וכבוד..

• @998877
    זה עושה להם אותו הדבר כמו הגמ"ח המרכזי ואושר וכבוד..

@ia90990 קצת שונה
    המרכזי ודומיו הם בסוף בנו תוכנית שחייבת להמשיךגם כדי לחתן את ילדיהם בכבוד וגם בשביל ההלוואות שחייבות להשתחרר
    לפי הבנתי
    יד שמשון זה לא גמ"ח שמתחייב למי שמפקיד והם לא עושים כסף ומרוויחים
    אולי אני טועה תקנו אותי
    הוא פשוט גמ"ח גדל שלא רוצה להיסגר
    והרב קסלר נחלץ חושים לעזרתו

• @ia90990 קצת שונה
    המרכזי ודומיו הם בסוף בנו תוכנית שחייבת להמשיךגם כדי לחתן את ילדיהם בכבוד וגם בשביל ההלוואות שחייבות להשתחרר
    לפי הבנתי
    יד שמשון זה לא גמ"ח שמתחייב למי שמפקיד והם לא עושים כסף ומרוויחים
    אולי אני טועה תקנו אותי
    הוא פשוט גמ"ח גדל שלא רוצה להיסגר
    והרב קסלר נחלץ חושים לעזרתו

@בוגר-גוטפלוס
    להפך
    לשאר הגמחים יש מודל כלכלי מסודר גם אם הם לא יגדלו,
    הוא מתחייב להלוות בלי שיש לו שום מקור אמיתי ומסודר לזה.

• @בוגר-גוטפלוס
    להפך
    לשאר הגמחים יש מודל כלכלי מסודר גם אם הם לא יגדלו,
    הוא מתחייב להלוות בלי שיש לו שום מקור אמיתי ומסודר לזה.

@הקול-השפוי טוב שיש פורום שככה מחכים אותי
    בכל מצב מידיעה ברורה
    לכל הגמחים אין תוכנית ברורה רגע שייעצר
    ולהפך ביד שמשון לפחות לא השקעת כסף כי גם אם מחר כולם ימשכו את הכסף לא יקרוס אולי יקח כמה שנים עד שכולם יקבלו חזרה
    מצד שני הגמחים האלה אנשים שילמו כסף כדי לקבל
    וגם אם לגמח המרכז יש דרך לשרוד זה לא לתמיד כלומר יום אחד זה ייעצר ובפרט שברגע שהם קצ תקורסים כולם ימשכו ויתחיל בלאגן
    אושר בכבוד לדעתי ודאי אין להם תשתית מספיק חזקה למרות שעובדים מאוד קשה

• אני לתומי עוקב אחרי יד שמשון זמן רב ונראה שעושים עבודת קודש אמיתית אשריכם

• אני לתומי עוקב אחרי יד שמשון זמן רב ונראה שעושים עבודת קודש אמיתית אשריכם

@האמת-נצחה said:

אני לתומי עוקב אחרי יד שמשון זמן רב ונראה שעושים עבודת קודש אמיתית אשריכם

יש לך משהו ענייני להגיב או שאתה סתם זורק מילים בלי להקדיש מחשבה?

• @הקול-השפוי טוב שיש פורום שככה מחכים אותי
    בכל מצב מידיעה ברורה
    ולהפך ביד שמשון לפחות לא השקעת כסף כי גם אם מחר כולם ימשכו את הכסף לא יקרוס אולי יקח כמה שנים עד שכולם יקבלו חזרה
    וגם אם לגמח המרכז יש דרך לשרוד זה לא לתמיד כלומר יום אחד זה ייעצר ובפרט שברגע שהם קצ תקורסים כולם ימשכו ויתחיל בלאגן
    אושר בכבוד לדעתי ודאי אין להם תשתית מספיק חזקה למרות שעובדים מאוד קשה

@בוגר-גוטפלוס said:

@הקול-השפוי טוב שיש פורום שככה מחכים אותי
    בכל מצב מידיעה ברורה

למיטב ידיעתי יש להם אבל אולי אני טועה

אם לא יהיה לו מפקידים לא יהיה לו מאיפה להחזיר

גם ביד שמשון משלמים בשביל לקבל

לא נראה לי שהם מחוייבים לתת אפשרות למשוך באמצע תקופה

• המדד קרוב לשיא של כל הזמנים
    ובכנס יסבירו שזה בכלל לא לא שווה להשקיע
    שנה שעברה הכנס היה בזמן של משבר זה היה נשמע רציני
    הפעם זה יהיה מגוכח.

מחיר הנפט הגולמי בארה"ב ירד היום ב-7%, ונסחר במחיר של 92 דולר. הבורסה האמריקאית ממשיכה לעלות. שוק המניות הוסיף לעצמו מתחילת החודש 6 טריליון דולר.

• פוסט זה נמחק!
  • המדד קרוב לשיא של כל הזמנים
    ובכנס יסבירו שזה בכלל לא לא שווה להשקיע
    שנה שעברה הכנס היה בזמן של משבר זה היה נשמע רציני
    הפעם זה יהיה מגוכח.

מחיר הנפט הגולמי בארה"ב ירד היום ב-7%, ונסחר במחיר של 92 דולר. הבורסה האמריקאית ממשיכה לעלות. שוק המניות הוסיף לעצמו מתחילת החודש 6 טריליון דולר.

@דוד-גולדברג said:

המדד קרוב לשיא של כל הזמנים

@דוד-גולדברג said:

הבורסה האמריקאית ממשיכה לעלות. שוק המניות הוסיף לעצמו מתחילת החודש 6 טריליון דולר

אבל הסבירו לי כל הזמן שבהשקעה לטווח ארוך אין מה להתרגש מירידות ונפילות, צריך לעצום עיניים ולסתום אזניים.
    אז למה אתה מתרגש מעליות? משיאים? מעליה של חודש אחד?

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    26 פוסטים
    383 צפיות
    רואה את הנולדר
    @איש-בנימין said: יש לי תיאוריה למה זה נהיה כך, שקשורה בעיקר לסוג האנשים שעד היום לא היו בעניינים של הצלחה כספית, ופתאום נפקחו עיניהם... וד"ל ואכ"מ.... אפשר להירגע... היה כאן כינוס שזכר שהיה מכתב שרבנו הגאון ר' דוב לנדו כתב, ולא זכר שבאתו השבוע היה הבהרה ביתד נאמן ביום שלישי שהדברים יצאו מהקשרם. הדוברים בכנס לא זכרו שכל גדולי ישראל אשכנזים ספרדים וחסידיים בעד השקעה בשוק ההון וההשתדלות לחתונות הילדים. הכנס הזה הוא בועה יותר גדולה מהמדד בעצמו בלי הירידה של שער הדולר.
  • 0 הצבעות
    14 פוסטים
    431 צפיות
    צ
    @דוד-גולדברג זו שאלה באויר, מה סכום הכסף? מה מטרת ההשקעה? מה גובה המשכנתא? ובכל זאת מבלי לדעת את התשובות ומבלי להמליץ, ברוב המקרים עדיף להשקיע.
  • השקעה בקרנות מגודרות מט"ח בעד ונגד

שוק ההון והשקעות מטח
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    952 צפיות
    ב
    גם רונן מרגוליס יצא נגד ההשקעה בקרנות מגודרים זה ביטוח חד צדדי ולא ביטח מקיף, https://investright.co.il/blog/currency-hedge-insurance/
  • 9 הצבעות
    1 פוסטים
    935 צפיות
    רחל עומסיר
    כללי 80% מהאנשים מתעלמים מהדוח הזה. ואתם? האם יכול להיות שחצי ועוד חצי שווים יותר ממשרה מלאה אחת? מבנה השכר היום והביטחון הכלכלי של מחר אם שילמתם מס יתכן שפעלתם נכון תחילת שנת מס קרן ההשתלמות: ההטבה הכי משתלמת לפני סוף השנה במשא ומתן עם המעסיק - העלאת שכר או קרן השתלמות? כך תדעו שהייעוץ שאתם מקבלים – באמת משרת את האינטרסים שלכם לוח ניכויים 2025: המספרים, התקרות וההזדמנויות שמומלץ לא לפספס! השקעות משכנתא כדי להשקיע בשוק ההון מה מתאים לכם יותר - קופת גמל או קופת גמל להשקעה? מדריך קצר: כך בוחרים שילוב נכון של דמי ניהול ככה לא מתכננים מס מה ההבדל בין מדד למחקה מדד ארה"ב וסין חתמו על הסכם סחר חדש מה זה אומר על הכסף שלנו? השוק תנודתי? כך פועלים חכם - בלי לתזמן את הרגע הנכון כך פועלים חכם- בלי לתזמן את הרגע הנכון "עם כלביא" - שוק ההון הישראלי בתנופה האינפלציה מזנקת! כך תשמרו על הערך של הכסף שלכם חדש! מסלול כשר עם פיזור ברמת סיכון גבוהה האם זה הזמן הנכון להשקיע ב-s&p500? מה קורה בשוק ההון - ולמה לא להיבהל ? המשכורת נשארת זהה אבל המחירים עולים - מה עושים? השקעה פשוטה, חיסכון מניב – כך עושים את זה נכון! הזדמנויות השקעה חכמות לפניכם אם לא תתכננו, תפסידו! מסלול השקעה פאסיבי מול מסלול אקטיבי: יתרונות וחסרונות למה התשואה שלכם שונה, למרות שמסלול ההשקעה זהה? זה הזמן לנצל את הטבות סוף השנה לחיסכון האישי שלך השקעות- קרן כספית עדכון בשוק הקרנות הכספיות הכשרות קרן כספית עדכון דמי ניהול לשנת 2026 מוצר חדש בשוק ההשקעות הסולידי הכירו "קרן כספית מתחדשת איך לשמור על הערך של הכסף שלך נזיל בלי לשחוק את הערך שלו קרן פנסיה למה משיכת כספי פנסיה היא כמעט תמיד טעות האם המעסיק מפקיד לכם לפנסיה כמו שצריך? כמה כדאי להפקיד לפנסיה כעצמאי עצמאים- הפנסיה היא לא מותרות מ-70% ל-100% – השינוי הגדול בעולם הפנסיה האם כספי הפיצויים שלך מנוהלים כמו שצריך? דקה אחת עכשיו - יכולה לחסוך לכם הרבה עגמת נפש בעתיד עוזבים מקום עבודה? רגע לפני שאתם מושכים את כספי הפיצויים חשוב לדעת את זה מי המציא את הפנסיה? ולמה זה עדיין משפיע עלינו היום? מתחילים עבודה חדשה? מה חשוב לבדוק כבר עכשיו? כמה כסף תצטרכו בפרישה - ואיך להיערך מראש? למי יש סיכוי לפרוש בראש שקט שכיר או עצמאי ? 80% מהאנשים מתעלמים מהדוח הזה - ואתם? משכת? ניידת? אולי עשית טעות? איך מחושבת הקצבה החודשית מקרן פנסיה מקיפה בגיל פרישה? הגיעו דוחות החיסכון שלכם - זה הזמן לבדוק את המצב! התנהלות כלכלית אי ודאות כלכלית בתחילת מבצע ומה נכון לעשות כבר עכשיו חינוך פיננסי מתחיל בבית אבל הפעם גם במערכת החינוך להיות מאושרים ולהרוויח יותר הרגלים כלכליים. מתי הם משרתים אותנו ומתי הם מנהלים אותנו? קרן חירום - הביטחון הכלכלי שלכם בשעת מבחן הלוואה אחרי החג? עצרו רגע לחשוב כלכלית חיסכון לכל ילד לא תאמינו כמה כסף אפשר להרוויח מחסכון לכל ילד! לא כל חיסכון חייבים למשוך ברגע שהוא נפתח
  • 0 הצבעות
    53 פוסטים
    2k צפיות
    ב
    @שלמה-ק כתב בספרים מומלצים - השקעות / שוק ההון / נדל"ן: סיכום של כל הספרים והחכמה בשוק ההון קראו בעיון קובץ השקעות (1).pdf אני חושב שזה לא הגיוני כל אשכול להכניס פרסומת כזו