דילוג לתוכן

פרופיטי בהנהלת יגאל שטארק

שוק ההון והשקעות
5 4 404 2

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    8 פוסטים
    155 צפיות
    הקול השפויה
    @אנליזה-פיננסית said: אחת מאמירותיו, שהוא חוזר עליהם הרבה פעמים. ”לא קונים ביוקר בשביל למכור ביקרי יקרי יוקר” זה אמירה מטופשת שאלת השאלות היא האם השוק היום יקר או לא וזה אף אחד לא יכול לדעת אמנם המכפילים גבוהים אבל זה בגלל תחזיות אופטימיות שמצדיקות את זה אפשר לטעון שזה מסוכן יותר בגלל מכפילים גבוהים אבל זה ממש לא סותר ללקנות בזול ולמכור ביוקר
  • 2 הצבעות
    6 פוסטים
    159 צפיות
    א
    מתוך אתר "אמס": [image: 1785907439320-b0951e8c-4715-4101-8687-fb4d254cd2f4-image.jpeg]
  • 4 הצבעות
    6 פוסטים
    111 צפיות
    א
    לא דלף לחלוטין
  • 8 הצבעות
    34 פוסטים
    2k צפיות
    צ
    @556788 צריך לתקן בקובץ לגבי קרן השתלמות. תקרת הפקדות חודשית לשכיר היא 1,571 ש"ח, תקרת הפקדות שנתית לעצמאי היא 20,566 ש"ח [1,713 ש"ח בחודש].
  • 3 הצבעות
    443 פוסטים
    28k צפיות
    מ
    @אפ_על_פי_כן אתה רוצה לנהל את הדיון הזה עד שתחתן ילדים....? א. רווחי הון ניתן להזדכות בשניהם. אלא ש... המס גבוה יותר ברווחי הון. עיסקי הקבלות כרגיל (וד"ל) אבל "שיפוץ" המחיר בלתי אפשרי ברווחי הון. וכמובן אפשר להעביר את הדירה לילד ולהיפטר כליל ממיסים (בשביל מי אנחנו קונים דירות?!) ב. קישקוש מקושקש. ברור שפעם ב... יכולה להיות בעיה אבל כ"יושב" לך שוכר בדירה, אין כמעט שום הוצאה. וזה מגיע. ג. גם את עודף השכירות והשכירות העולה אפשר להכניס לשוק ההון והנה לך עוד רווח ד. אתה לא מדבר מידיעה. ואני כן. זה ההבדל. לא! אם קנית דירה טובה לא צריך לעשות שיפוץ רציני כל כמה שנים. צבע ותחזוקה קלה פה ושם למה לא דיברת על דירה ראשונה? אם המתמטיקה שלך "מנצחת" לך על זה גם בדירה ראשונה. ואם יש עוד שיקולים, חלקם קיימים גם בדירה שניה ושלישית. ושוב, ברור שלכל השקעה יש יתרונות וחסרונות. ההבדל ביני לבינך, שאני מושקע בשתיהן ורואה את היתרונות והחסרונות בשתיהן. לכן אני ממשיך להיות בשתיהן. המעלות הגדולות של נדל"ן 1- הלוואות זולות במיוחד. השכירות משלמת את המשכנתא. 2- השקעה בטוחה ויציבה ללא נפילות 3- אופציות הרחבה, תמ"א פינוי בינוי וכד' שהופכות את ההשעה לפנטסטית 4- השקעה קבועה ולא נזילה. יש לזה גם מעלה. בלי משחקים. אפשרות להעביר את הדירה לילדים ולהיפטר לגמרי ממיסים חז"ל כבר אמרו לשלש את הכסף ולא סתם... אם לא שכנעתי... נדמה לי שהדיון מוצא לא נראה לי שאצליח יותר. ואין לי עניין להתנצח.