דילוג לתוכן

רמת היעילות של ליווי כלכלי חינם / או בתמיכה

נושאים מוצעים

• 8 הצבעות
    6 פוסטים
    134 צפיות
    ניסן עציונינ
    @דוד-גולדברג said: @ניסן-עציוני הסברת בצורה לא נכונה מה זה ליווי כלכלי ואז שאלת שאלות? דוד ידידי ורעי, איפה הסברתי בטור מה זה ליווי כלכלי. הטור הזה מסתיים בסימן שאלה, ונפתח בקריאה למאמנים כלכלים לתת עליו תגובה, אבל זה לא ממש המטרה, הצורה שבה הגשתי את הדברים נועדה בעיקר לעורר את הקוראים, את אלו שעמלים קשה מאד בשביל לחסוך בפרטים הקטנים ומתקשים להסתכל על התמונה הגדולה, הם לא לבד, גם אני נמצא במשבצת הזו, אני גם מוצא את עצמי לא פעם חוסך בפרטים הקטנים, כשברור לי שאם המוח שלי לא היה עסוק באיתור מבצעים הייתי מכניס הרבה יותר כסף מזה שחסכתי.
  • קיצוני או משוגע?

כלכלת המשפחה חוק הגיוס בני ברק הפגנות
    13
    14 הצבעות
    13 פוסטים
    603 צפיות
    מ
    @שבתי-בבית-ה בגלל זה כתבתי לא צריך להתמקד כל הזמן במה להתקד בעיקר זה כבר מחלוקת ישנה...
  • 7 הצבעות
    25 פוסטים
    759 צפיות
    שמיל שמילש
    @שמח-לעזור כמעט כל אדם באימון יכול להגדיר לעצמו את המטרות בצורה מדויקת יותר, לקבל כלים נכונים איך לפעול, להסיר חסמים שמונעים ממנו [צריך לזכור שהמציאות הפיננסית של ימינו מורכבת מאוד בעיקר מבחינה התנהלותית] להגיע ליעדים גבוהים יותר משחשב. בסופו של דבר השכל לא גדל על העצים יש אנשים עם הבנה פיננסית רחבה יותר מאדם רגיל [גם אם זה תחום שמענין אותו] ולכן לדעתי הקטנה יש מה לשפר. האם אתה המיינסטרים של הקורס? ככל הנראה התשובה היא לא, אך האם יש לך מה לשפר, גם אני שלא הלכתי לשם [עדיין] מאמין שיש מה לשפר ולקדם.
  • 8 הצבעות
    43 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @אפ_על_פי_כן כתב באשכול האמיצים- סיפורי פיננסים אישיים: ואינני חכם או מוצלח יותר מאחרים (בזה אתם מבחינים לבד.) בכלל לא בטוח.... @אפ_על_פי_כן כתב באשכול האמיצים- סיפורי פיננסים אישיים: העברתי אותה למסלול מחקה מדד סנופי כבר לפני 6 שנים (ברוך הנותן לשכווי בינה... )
  • 0 הצבעות
    20 פוסטים
    2k צפיות
    חושב שאני גאוןח
    מישהוא יודע אם מחויב גויס יגול לקבל דרגה?