דילוג לתוכן

השקעה בעסקים קטנים

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    48 צפיות
    כרמיאליכ
    על צפי הצהרה
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    215 צפיות
    Y
    משפחתון.pdf
  • 1 הצבעות
    22 פוסטים
    458 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @שמח-לעזור כתב בהאם יש אפשרות באופציות להפחית סיכון בלי אירוע מס?: על החלק הראשון בדבריך לדעתך מותר הלכתית לסחור באופציות על החברה שמעסיקה אותך למרות שבחוזה הם אומרים שאסור? אם אוסרים בחוזה זה שאלה של גזל (אני עובד אצל גוי אבל גזל עכו"ם אסור על פי הלכה) אני חשבתי שאתה מתכוון שעצם הפעולה גוזלת מהחברה. @שמח-לעזור כתב בהאם יש אפשרות באופציות להפחית סיכון בלי אירוע מס?: מוודא שהבנתי את הדוגמא שלך .... אלא מה, תמכור את האופציה ששווה בסוף השנה בעצם 40 אם הבנתי נכון ואז תישאר עם מניות (שעדיין אצל הנאמן) ששווים 6,000 + 4,000 תמורת האופציה וגידרת את ההפסד למחיר הפרמיה אני בכיוון? כן אבל כיוון שאני אישית לא מספיק בקי באופציות אמרתי שיותר נכון ללמד את @עומק-הסיכוי את כללי הRSU שהם די פשוטים ולקבל ממנו ייעוץ בהתאם לצרכים הספציפיים.
  • 1 הצבעות
    7 פוסטים
    543 צפיות
    צ
    @עשירית-האיפה גוטפלוס מתחייבים לך שאם עד חצי שנה מסיום הקורס לא התייעלת ב-2000 ש"ח לחודש הם מחזירים כמעט את כל הכסף, בתנאי שהיית בכל השיעורים וביצעת את כל המשימות. ולכן אני הייתי בגוטפלוס. אבל זה קורס שמיועד רק למי שמבין ומתכונן לעשות שינוי, ולא למי שחושב שהוא ישמע שיעורים וזה יסתדר לבד. לתשומת לב: השבוע מתחיל מחזור חדש. להמשך בירורים ניתן לפנות אלי למייל.
  • 6 הצבעות
    101 פוסטים
    8k צפיות
    ש
    @המבקר אשמח ליצירת קשר איתך בפרטי אני מלווה הסעות בבית שמש ויתכן ותוכל לעזור לי עם מידע שבידך אשמח לתת מידע שאני יודע על בית שמש למי שזקוק לכך תודה מראש [@הברסלבר באם יש לך פרטים אשמח לשמוע גם ממך] S0533140301@GMA וכו' @המבקר כתב ברעיונות להגדלת הכנסות לאברכים: @הברסלבר אם הבנתי נכון אז שאלת על בית שמש, אם כך אקוה שאעזור לך קצת, אני מכיר קצת ובערך, אז קח את מה שאני אומר בערבון מוגבל, ותבדוק הלאה א. צריך להכיר קצת את מערך הכוחות בעיריה, יש תחום בהסעות שמוחזק ע"י הליכוד, והקוים הריווחיים [=קצרים ונוחים] מוחזקים קרוב לצלחת, וקשה יותר להשיג אותם. ויש תחום שהוא פתוח יותר. כמדומני [ויכול להיות שאני טועה] שזה מתחלק בין המוסדות שהם תחת הרווחה [מעונות וכדו'] לבין המוסדות שהם תחת משרד החינוך. אולי יש אברכים שחפרו יותר במערכת [לקבל קו טוב] ויוכלו לתת לך יותר ידע