דילוג לתוכן

מענקים וחל"ת לעצמאים

כלכלת המשפחה
9 3 379 3

נושאים מוצעים

• 8 הצבעות
    16 פוסטים
    441 צפיות
    קל זכותק
    @צמיחה said: @קל-זכות אני שמח לשמוע שכן יש שם רופאים הוגנים. במקרה שלי הם כתבו בדו"ח נתונים לא נכונים, הרופא שם בדק את הילד שלי אם הוא מבצע כל מיני פעולות, ובאמת הילד לא ביצע אותם. ואח"כ בדו"ח הוא כתב שהוא כן מבצע אותם. והיו שם 2 רופאים, פרופסור, פיזיותרפיסטית ומזכירה - לכן הרושם שקיבלתי שהם סתם רשעים. לא אמרתי שכל הרופאים שם הוגנים זה בוודאי שלא אבל בהחלט יש שם גם לא מעט רופאים הוגנים שמחפשים לעזור
  • ביטוח לאומי

כלכלת המשפחה ביטוח לאומי ייעוץ מקצועי עסקים
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    128 צפיות
    אסתר קונינסקיא
    במה העניין? אולי אני אוכל לעזור? אם אתה רוצה אתה יכול לפנות אלי ישירות למייל st0583250936@gmail.com או להתקשר 058-3250936 בהצלחה!
  • 4 הצבעות
    14 פוסטים
    833 צפיות
    אסתר קונינסקיא
    @שואף-ליותר אין כלל תשלום לביטוח לאומי כעצמאי. אך במידה ואתה גם לא שכיר אז אתה חוזר בחזרה למצב של "לא עובד" ומשלם את המינימום לביטוח לאומי. שים לב: אישה נשואה היא באמת פטורה לגמרי ,גם אם היא לא שכירה. כי היא חוזרת למצב של "לא עובד" אך לא צריכה לשלם את המינימום היות ומבוטחת בזה שבעלה משלם. (לא משנה אם הוא משלם כעצמאי/שכיר/כלא עובד, עצם זה שהוא משלם זה פוטר אותה מלשלם את המינימום)
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    192 צפיות
    ס
    מליאת הכנסת אישרה סופית בקריאה שנייה ושלישית אמש את הצעת החוק של חבר הכנסת יעקב אשר וקבוצת חברי כנסת שקובעת להאריך את חופשת הלידה לאמהות לילדים עם מוגבלות מורכבת. לפי הצעת החוק, חופשת הלידה תוארך בחמישה שבועות נוספים ל-20 שבועות. הזכאות תחול על ילדים עם 112 אחוזי נכות ומעלה או 100 אחוזי נכות עם צורך בטיפול רפואי מיוחד.
  • 2 הצבעות
    72 פוסטים
    4k צפיות
    קל זכותק
    @סתם-אחד said: @קל-זכות said: קנסות לא נראה לי ריביות והצמדה עקרונית יש, אבל נראה לי שאפשר להגיע להסדרים סתם-אחד said: אז תמיד כדאי לנסות לקבל מקסימום... זה לא נשמע הגיוני. המציאות שאנשים שנדרשו פתאום להשיב סכומים גבוהים מאוד שכבר השתמשו איתם ואין להם אותם, מתקשים מאוד להביא את הכסף גם אם הם מצליחים להגיע להסדר לגבי ריביות והצמדה ואפילו לגבי פריסת תשלומים. הרי קבלת הקצבה גורמת לאנשים לא אחת העלאת רמת חיים או הקטנת הכנסות וכאשר הם נדרשים להשיב את הכסף רטרו זו בעיה עצומה. https://kalzchot.com/כשחשבון-הבנק-לא-יודע-להתמודד-עם-השפע/