דילוג לתוכן

תקלה בעדכון משקל במשנת יוסף

כלכלת המשפחה
3 2 182 2

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    7 פוסטים
    291 צפיות
    ל
    @יאנג-בוי ישנם כמה אפשרויות חינמיות לגמרי. הן דיגיטליות, אבל ככל הידוע אין צורך במכשירים בעייתים, כיון שהכל מתנהל דרך המחשב, ועם הודעות קוליות. ובקיצור- חשבון בנק דיגיטלי. כל בנק איך שהוא בחר לקרוא לילד... 1- סניף טאצ'ר של דיסקונט, ללא עמלות עו"ש, על הפעולות בערוץ ישיר. ניתן לפתוח בכל סניף שרוצים, ולאחר מכן להגיש בקשת העברה לטאצ'ר [פתחתי חשבון נוסף לאשתי, לצורך מסוים, ולאחר הפתיחה ביקשתי העברה לטאצ'ר. הם התקשרו מהסניף הדיגיטלי, ואישרו]. 2- פתיחת 'חשבון ירוק' בבנק הבינלאומי [גם אם פותחים באפליקציה [ח"ו]. אבל לאחר שהוא קיים הכל מתנהל דרך המחשב]. לבדוק לאחר הפתיחה, שאכן הוסב לחשבון ירוק, ללא עמלות. 3- לבדוק באילו מהבנקים יש חשבון דיגיטלי [בלאומי נתנו תנאים חינמיים למישהו שאני מכיר באופן אישי, בערך בן 40]. בכל המקומות שבדקתי בעבר, יש שירות בטלפון, ויש מענה אנושי. כמו כן ניתן לקבל שירות בסניפים השונים [למה צריך סניף? הפעם האחרונה שלי בסניף היתה כשהייתי צריך להוציא צ'ק בנקאי דולרי, לפני כ-8 שנים... וגם את זה אין צורך לעשות בסניף שלך...]. אין צורך לשלם סתם לבנק בסניף מסורתי. דבר נוסף, חשוב: יתכן שהבנק לא נותן חשבון לפעילות עסקית. אז מה, הם לא צריכים לדעת סיבת הפתיחה, והם גם לא רוצים לדעת אותה. הם צריכים אותך כמו שאתה צריך אותם. הם שואלים את כל השאלות וכל הבדיקות כיון שהם מחוייבים.
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    397 צפיות
    מ
    @בעלבוס ברכבים זה לזה עדיין מציעים בקשה להישפט. טוענים שעובד
  • 10 הצבעות
    14 פוסטים
    908 צפיות
    קל זכותק
    @מחוץ-לקופסא said: תוסיף את ר' דוד טופורוביץ... בד"כ אני לא מוסיף אנשים מיוזמתי, אלא רק כאלו שמעוניינים בכך
  • 0 הצבעות
    35 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    אחרי שהיום ברור כל נושא של שוק ההון. א"כ המיזם "... בכבוד" הנ"ל - אינו אלא גוזל ממונם של ישראל. ממש חבל! במקום שיבזבזו כסף על 'סחיבת' כספים לאירגונם (וברור שהם משקיעים את זה בעצמם...) היו יכולים לעשות ביזנס ע"י העלאת המודעות וייעוץ. אני ממש רואה בזה עוול גדול. עוד יותר מעצבן, שבאחד המודעות שלהם (מובא 6 פוסטים לפני) הם כותבים: "גם אם תרוויחו ממוצע של 10 % שנתי - זה לא יספיק לכם לחתן את הילדים בכבוד...". גם לחשבן ריבית דריבית הם לא יודעים?
  • על משנת יוסף, איקאה ומה שבינהם

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    32
    5 הצבעות
    32 פוסטים
    207k צפיות
    מ
    @shimon כתב בעל משנת יוסף, איקאה ומה שבינהם: יש ללמוד מהמכירות של "גור-עוצמתינו" שעושים מכירה אחת לחודש וחצי חודשיים עם סדר מופתי של שילוט ומיספור לאחרונה ראיתי שהם פתחו את המכירה לקהל הרחב איך מזמינים אצלם ???