דילוג לתוכן

תקלה בעדכון משקל במשנת יוסף

כלכלת המשפחה
3 2 182 2

נושאים מוצעים

• 8 הצבעות
    16 פוסטים
    398 צפיות
    קל זכותק
    @צמיחה said: @קל-זכות אני שמח לשמוע שכן יש שם רופאים הוגנים. במקרה שלי הם כתבו בדו"ח נתונים לא נכונים, הרופא שם בדק את הילד שלי אם הוא מבצע כל מיני פעולות, ובאמת הילד לא ביצע אותם. ואח"כ בדו"ח הוא כתב שהוא כן מבצע אותם. והיו שם 2 רופאים, פרופסור, פיזיותרפיסטית ומזכירה - לכן הרושם שקיבלתי שהם סתם רשעים. לא אמרתי שכל הרופאים שם הוגנים זה בוודאי שלא אבל בהחלט יש שם גם לא מעט רופאים הוגנים שמחפשים לעזור
  • 5 הצבעות
    5 פוסטים
    288 צפיות
    א
    מישהו יודע (עדיף מניסיון), האם עובד משק בית מוגדר כ'מעמד לא עובד'? ואיך מסתכלים על זה בהנחות לארנונה? ומה יחס האכיפה והביקורת שיש על זה, אם בכלל. אם 2 יפתחו ביחד, ראובן עובד אצל שמעון ושמעון אצל ראובן, זה יעורר סימני שאלה מיותרים? ואם תימצי לומר שכן, אם יפתחו ביום אחד 3 אנשים, ראובן עובד אצל שמעון, שמעון אצל לוי, לוי אצל ראובן, האם זה יעורר סימני שאלה מיותרים? כי עדיין פתאום מגיעים לפקידים בביטוח לאומי 2 הצהרות על כל אחד מהם - שהוא נהיה מעסיק ועובד.
  • 10 הצבעות
    14 פוסטים
    908 צפיות
    קל זכותק
    @מחוץ-לקופסא said: תוסיף את ר' דוד טופורוביץ... בד"כ אני לא מוסיף אנשים מיוזמתי, אלא רק כאלו שמעוניינים בכך
  • 0 הצבעות
    35 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    אחרי שהיום ברור כל נושא של שוק ההון. א"כ המיזם "... בכבוד" הנ"ל - אינו אלא גוזל ממונם של ישראל. ממש חבל! במקום שיבזבזו כסף על 'סחיבת' כספים לאירגונם (וברור שהם משקיעים את זה בעצמם...) היו יכולים לעשות ביזנס ע"י העלאת המודעות וייעוץ. אני ממש רואה בזה עוול גדול. עוד יותר מעצבן, שבאחד המודעות שלהם (מובא 6 פוסטים לפני) הם כותבים: "גם אם תרוויחו ממוצע של 10 % שנתי - זה לא יספיק לכם לחתן את הילדים בכבוד...". גם לחשבן ריבית דריבית הם לא יודעים?
  • על משנת יוסף, איקאה ומה שבינהם

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    32
    5 הצבעות
    32 פוסטים
    207k צפיות
    מ
    @shimon כתב בעל משנת יוסף, איקאה ומה שבינהם: יש ללמוד מהמכירות של "גור-עוצמתינו" שעושים מכירה אחת לחודש וחצי חודשיים עם סדר מופתי של שילוט ומיספור לאחרונה ראיתי שהם פתחו את המכירה לקהל הרחב איך מזמינים אצלם ???