עדכון ריביות למשכנתא. כמה אפשר להשיג היום?
-
כרגע לוקח משכנתא של 1,000,000 ש"ח (60% מהדירה) לדירה ראשונה ל20 שנה. הציעו לי (ממש לפני ביצוע) מל"צ - 4.5 קל"צ - 4.3 והבטיחו לי להוריד עוד קצת. מה אפשר להשיג היום?
אגב.. מציע להעלות פה עדכונים של ריביות למשכנתא חדשה.
-
כרגע לוקח משכנתא של 1,000,000 ש"ח (60% מהדירה) לדירה ראשונה ל20 שנה. הציעו לי (ממש לפני ביצוע) מל"צ - 4.5 קל"צ - 4.3 והבטיחו לי להוריד עוד קצת. מה אפשר להשיג היום?
@מבין-עניין דבר ראשון, דירה ראשונה מומלץ מאוד לשלב סכום קטן במסלול זכאות.
לגבי הריביות זה נתון מאוד משתנה בין לקוח ולקוח ובין עסקה לעסקה ולכן לא ניתן לענות בצורה כללית.
אם אצלך תיק קלאסי והכנסות מסודרות אז הקל"צ מצויין ממש והמל"צ ניתן לשפר קצת.
אגב, לא כתבת באיזה בנק. -
-
בנק טפחות. אין לי אפשרות לקחת מבנק אחר (בעיה ברישום של הדירה - מושע)
-
לגבי הריביות זה נתון מאוד משתנה בין לקוח ולקוח ובין עסקה לעסקה ולכן לא ניתן לענות בצורה כללית.
אם אצלך תיק קלאסי והכנסות מסודרות אז הקל"צ מצויין ממש והמל"צ ניתן לשפר קצת.
אגב, לא כתבת באיזה בנק.@מבין-עניין דבר ראשון, דירה ראשונה מומלץ מאוד לשלב סכום קטן במסלול זכאות.
זכאות זה צמוד למדד. מה הרווח? הריבית הממוצעת די גבוהה + מדד. מה ההיגיון?
-
זכאות זה צמוד למדד. מה הרווח? הריבית הממוצעת די גבוהה + מדד. מה ההיגיון?
@מבין-עניין
לכן כתבתימשכנתא-בקצב-שלך said:
מאוד לשלב סכום קטן במסלול זכאות.
סכום קטן כדי לא להיחשף מידיי למדד
הסיבה שזה נצרך בגלל שזה מקנה הנחה לכל מסלולי המשכנתא בעמלות היוון עתידיות שעלולות להיות מאוד גבוהות בשנים הקרובות במידה ואכן הקלצי"ם יירדו.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות