דילוג לתוכן

עדכון ריביות למשכנתא. כמה אפשר להשיג היום?

• כרגע לוקח משכנתא של 1,000,000 ש"ח (60% מהדירה) לדירה ראשונה ל20 שנה. הציעו לי (ממש לפני ביצוע) מל"צ - 4.5 קל"צ - 4.3 והבטיחו לי להוריד עוד קצת. מה אפשר להשיג היום?

אגב.. מציע להעלות פה עדכונים של ריביות למשכנתא חדשה.

• כרגע לוקח משכנתא של 1,000,000 ש"ח (60% מהדירה) לדירה ראשונה ל20 שנה. הציעו לי (ממש לפני ביצוע) מל"צ - 4.5 קל"צ - 4.3 והבטיחו לי להוריד עוד קצת. מה אפשר להשיג היום?

@מבין-עניין דבר ראשון, דירה ראשונה מומלץ מאוד לשלב סכום קטן במסלול זכאות.
    לגבי הריביות זה נתון מאוד משתנה בין לקוח ולקוח ובין עסקה לעסקה ולכן לא ניתן לענות בצורה כללית.
    אם אצלך תיק קלאסי והכנסות מסודרות אז הקל"צ מצויין ממש והמל"צ ניתן לשפר קצת.
    אגב, לא כתבת באיזה בנק.

@מבין-עניין

העלו מרווחים..

מלצ מרווח גבוה מדי.

באיזה בנק מדובר.
    והאם זה אחרי הצעה נגדית?

• בנק טפחות. אין לי אפשרות לקחת מבנק אחר (בעיה ברישום של הדירה - מושע)

• @מבין-עניין דבר ראשון, דירה ראשונה מומלץ מאוד לשלב סכום קטן במסלול זכאות.
    לגבי הריביות זה נתון מאוד משתנה בין לקוח ולקוח ובין עסקה לעסקה ולכן לא ניתן לענות בצורה כללית.
    אם אצלך תיק קלאסי והכנסות מסודרות אז הקל"צ מצויין ממש והמל"צ ניתן לשפר קצת.
    אגב, לא כתבת באיזה בנק.

@משכנתא-בקצב-שלך said:

זכאות זה צמוד למדד. מה הרווח? הריבית הממוצעת די גבוהה + מדד. מה ההיגיון?

• @משכנתא-בקצב-שלך said:

זכאות זה צמוד למדד. מה הרווח? הריבית הממוצעת די גבוהה + מדד. מה ההיגיון?

@מבין-עניין
    לכן כתבתי

משכנתא-בקצב-שלך said:

מאוד לשלב סכום קטן במסלול זכאות.

סכום קטן כדי לא להיחשף מידיי למדד
    הסיבה שזה נצרך בגלל שזה מקנה הנחה לכל מסלולי המשכנתא בעמלות היוון עתידיות שעלולות להיות מאוד גבוהות בשנים הקרובות במידה ואכן הקלצי"ם יירדו.

נושאים מוצעים

• 4 הצבעות
    12 פוסטים
    297 צפיות
    י
    בהרבה מקרים לקוחות שדברו על ריביות זולות, מתברר לבסוף שהבנק בקושי אישר להם משכנתא ולכן הריביות יקרות, ברור שהמחויבות של יועץ להביא את הריביות הטובות , אבל צריך להכיר את כל התמונה, ויועץ בעל מקצוע יודע להתאים משכנתא לכל לקוח, לפי יכולתו לפעמים רואים דו"ח יתרות של לקוח עם ריביות גרועות או פריסה של הרבה שנים , ושואלים אותו, תגיד מי היועץ שעשה לך את המשכנתא, וזו שאלה טיפשית כי אולי לא יכלו לאשר לו רק בריביות האלו כי היחס החזר שלו היה גבוה וכו', ואולי הלקוח לא יכל לעמוד בהחזרים כשלקח את המשכנתא, לכן א"א להכליל וכל ענין לגופו , וכל משכנתא זו סוגיא בפני עצמה, וכמו שכבר כתבו לעיל, שריביות זה חלק מהמכלול קחו דוגמה, אברך שזכה במחיר למשתכן , רוצה משכנתא , ולא כ"כ מעניין אותו הריביות כי רוצה את העיסקה, כמובן שצריך להביא לו את המקסימום, אבל הנידון הוא לא הריביות
  • מחפש יועץ משכנתא זול

נדל"ן ומשכנתאות מיחזור משכנתא משכנתא
    21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    563 צפיות
    חיסכון לחתונהח
    @Magshimim הוא בדיוק אשר דיברתי. בנוגע ל20/80 הבאתי רק דוגמא שלא תמיד מה שמצפים לעשות אחרי זמן מסוים באמת אפשר לעשות. בכל אופן בהצלחה
  • 0 הצבעות
    19 פוסטים
    491 צפיות
    א
    אצלי זה היה באותו בנק בדירה אחרת אבל כך הבנתי מסוכן הביטוח
  • 12 הצבעות
    105 פוסטים
    4k צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @כמו-שצריך said: מתי היה ירידה אחרונה במזרחי של העוגן ? היום התעדכן הירידה של ה-11 לחודש, ירידה של 0.03 @כמו-שצריך said: ועל כמה היא עומדת היום 3.21
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    114 צפיות
    ס
    האפשרות להנפיק אישורי זכאות פתוחה כעת ותיסגר ביום חמישי ה-9.1.25, ט' בטבת תשפ"ה. לאחר מכן לא יהיה ניתן להנפיק אישורים עד לסגירת ההרשמה להגרלה ביום שלישי, ה-21.1.25, כ"א בטבת תשפ"ה. בדקו עם קרובי משפחה וחברים בסביבתכם האם הם כבר הנפיקו את אישור הזכאות ונרשמו להגרלה. מצאתי כבר אנשים שלא חשבו על האפשרות הזו, למרות שהם כלל לא תכננו לרכוש דירה בשוק החופשי. זו יכולה להיות הזדמנות חשובה לעתיד שלהם! העבירו את ההודעה – ייתכן שתעשו למישהו הבדל גדול.