דילוג לתוכן

בקשתי מבנק דיסקונט לסגור חשבון בנק והם לא מאפשרים לי בגלל שיש לי משכנתא

כלכלת המשפחה
2 2 19 2
  • עשיתי את כל תהליך הסגירה ואח"כ התקשר אלי משהו ואמר שאי אפשר בגלל המשכנתא אמרתי להם שמעולם לא חתמתי על החיבות לפתוח חשבון.
    וגם הם אמרו לי שכדאי לי לפתוח בשביל שאקבל תנאים טובים.
    אבל לא זכור לי שזה היה חלק מהתחיבות המשכנתא.
    יש דבר כזה?
    אני מחויב להיות עם חשבון בנק בגלל שלקחתי משכנתא?
    (אם אם מי לדבר בסניף מהמלחמה הם לא מתקשרים)

• עשיתי את כל תהליך הסגירה ואח"כ התקשר אלי משהו ואמר שאי אפשר בגלל המשכנתא אמרתי להם שמעולם לא חתמתי על החיבות לפתוח חשבון.
    וגם הם אמרו לי שכדאי לי לפתוח בשביל שאקבל תנאים טובים.
    אבל לא זכור לי שזה היה חלק מהתחיבות המשכנתא.
    יש דבר כזה?
    אני מחויב להיות עם חשבון בנק בגלל שלקחתי משכנתא?
    (אם אם מי לדבר בסניף מהמלחמה הם לא מתקשרים)

@חיסכון-לחתונה אני יודע שאסור.
    אולי אם הם התנו הטבה במשכנתא בהעברת פעילות או משהו כזה.
    אבל אולי תשאל את המומחים... @משכנתא-בקצב-שלך

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    8 פוסטים
    172 צפיות
    מ
    @הוא-ולא-אחר אני יודע כי 2 בנקים עבדו לי. אמרתי לכאורה כי לא ניסיתי עם זירו (לאומי נתקע באיזה שלב בפתיחת חשבון אבל עובד בחשבון קיים) וכמו שכתבתי צ'קים אי אפשר להפקיד.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    140 צפיות
    ביזנייעסב
    @משהמשה כתב בחיוב לא מוצדק ומקומם: וברצינות ממליץ לפנות לרלשי"ת של מנחם שפירא. היא עושה דברים נפלאים. סלומון שרית salomon_sarit@bbm.org.il תודה רבה אעביר בעז"ה, ואשתדל לעדכן.
  • דיסקונט מביאים כסף על העו"ש

כלכלת המשפחה בנקים
    15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    289 צפיות
    אבי ר.א
    @יעקב-בן-אשר כתב בדיסקונט מביאים כסף על העו"ש: המענק מיועד עבור כל ילד שנולד החל מה7 באוקטובר 23 ועד סוף שנת 2025 לבעלי חשבון במזרחי ולמצטרפים חדשים מצטרפים חדשים יכולים לקבל גם על ילד שנולד לפני שהצטרפו? @יעקב-בן-אשר כתב בדיסקונט מביאים כסף על העו"ש: המענק יופקד לפיקדון עבור הילד באיזה תנאים?
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    265 צפיות
    אבי ר.א
    @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: הבנתי התכוונתי החלק של המדד שהוא בעצם ריבית. הוא לא ריבית הוא קרן. (אולי כמו ריבית) @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: כלומר עם יש לי 8 אלף שעלה לי בכלל צמוד מדד וירד המדד בחצי אחוז אז ירד לי רק 40 ש"ח, נכון? לא. זה יורד בהתאם לכל הקרן, כך שאם זה 98,000 בירידה של 0.5% ירד לך 490 ש"ח, אלא שזה עד שווי התוספת של ההצמדה, כך שאם היא 8,000 המק' שזה יכול לרדת זה 8,000.
  • עמלות הבנקים- טיוטת בנק ישראל

כלכלת המשפחה בנקים עמלות בנק
    14
    6 הצבעות
    14 פוסטים
    426 צפיות
    התותח זה אניה
    @ia90990 @ia90990 כתב בעמלות הבנקים- טיוטת בנק ישראל: @י.-ויסבקר מה באמת עם הבנק הזה? יש למישהו ידע עליו..? זה נשמע הזוי קצת בנק שעובד ללא עמלות..? מצד שני זה מצחיק שזה הזוי כי הכסף שלנו אצלהם.. שלחתי להם פניה בינתיים הם לא חזרו אליי