מחשבון השוואה בין תוכניות הגמחים המסחריים - מחכים לעזרתכם לפני פרסום
-
שלום וברכה לחכמי הפורום!
בעמל רב בנינו עבור הציבור ולבקשתו מחשבון שיעזור לאברך מן השורה להבין מה נותנים ומה מקבלים בתוכניות הגמחים המסחריים ולהאיר את עיניהם על אף הפרסומים שלפעמים הם על גבול ההטעייה.
נשמח שתעירו ותדייקו אותנו
לכניסה למחשבון -
למה אין את משיאים של הרב מינצברג ותוכניות הקהילות בשיתוף הרב לבקוביץ?
-
למה אין את משיאים של הרב מינצברג ותוכניות הקהילות בשיתוף הרב לבקוביץ?
@שלמה-אנליסט
על מנת שיהיה תועלת לציבור זה יפורסם יחד אבל ב2 מחשבונים נפרדים. עקב שהמבנה של השקעות ושל גמח הוא שונה בבסיסו וההשוואה לא תהיה מדוייקת ואמיתית.
לבנתיים נשמח להערות על המחשבון הנוכחי -
שלום וברכה לחכמי הפורום!
בעמל רב בנינו עבור הציבור ולבקשתו מחשבון שיעזור לאברך מן השורה להבין מה נותנים ומה מקבלים בתוכניות הגמחים המסחריים ולהאיר את עיניהם על אף הפרסומים שלפעמים הם על גבול ההטעייה.
לכניסה למחשבון@ארגון-בנקל

זו נקודה מעניינת,
כי מצד אחד הם מחזירים חלק מהכסף של התרומות, בצורה כזאת שלא צריך להחזיר חלק מכספי ההלוואה בתשלומים האחרונים.
אבל מצד שני תשלומי התרומות [או הפקדות כמו שהם קוראים לזה] הם בעצם תשלומי ריבית, על התוואה עתידית. -
שלום וברכה לחכמי הפורום!
לכניסה למחשבון@ארגון-בנקל
מה לגבי הגמ"ח הארצי -
@ארגון-בנקל
מה לגבי הגמ"ח הארציהרב @צמיחה נשמח למידע מדוייק
-
הרב @צמיחה נשמח למידע מדוייק
@צופה-ומביט
אין לי מידע, אני רק יודע שיש כזה דבר. -
@צופה-ומביט
אין לי מידע, אני רק יודע שיש כזה דבר.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות