דילוג לתוכן

דמי לידה לבן זוג עוזר האם זכאי

• אברך שיש לו עוסק האם כשבני ביתו עוזרים לו בעסק האם יכולים לדווח את זה ולהגדיל לה דמי לידה

• תוציא כמה חשבוניות שבא לך למה אתה צריך בני זוג

• הוא עוזרת לי האם זה מגדיל לה דמי לידה?????????

• אברך שיש לו עוסק האם כשבני ביתו עוזרים לו בעסק האם יכולים לדווח את זה ולהגדיל לה דמי לידה

@YM98745 השאלה שלך לא ברורה
    אתה שואל אם אפשר שאשתך תוציא לך הכנסות כדי להגדיל דמי לידה?

• הפוך לי יש עסק והיא עוזרת לי תודה

• ואתה רוצה להעביר אליה הכנסות כדי להגדיל דמי לידה?
    אפשר רק אם אתה פותח לה תיק או מוציא לה תלוש

• מה הפירוש פותח לה תיק אני מבין שלדווח בדוח שנתי לשעבר בסוף שנה לא מועיל
    אבל מה כן צריך לעשות לפתוח תיק בביטוח לאומי מתי? ואיך? עושים את זה

• אין אפשרות להעביר הכנסות בלי לפתוח תיק
    צריך לפתוח תיק בכל הרשויות-מס הכנסה ,מע"מ וביטוח לאומי
    שים לב שצריך להיות מבוטח בביטוח לאומי כעצמאי 10 חודשים לפני כדי לקבל דמי לידה מלאים/ 6 חודשים כדי לקבל דמי לידה חלקיים
    ניתן לפתוח רטרו עד חודשיים אחרונית
    במידה ואת ה מעוניין בשיחת ייעוץ- תיצור איתי קשר בפרטי
    בהצלחה

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    146 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @שמחת-ישראל בצעירותי בזמן משבר 2008 שאלתי שאלה כזאת את החלפן העירוני בעיר מגורי בחדר קפה בבית הכנסת לגבי שער הדולר ותשובתו הייתה: אם הייתי יודע את התשובה לא הייתי עומד ומדבר איתך עכשיו אלא רץ לקנות או למכור דולרים עכ"פ לעניננו הצפי הוא שבנק ישראל יתערב אם הדולר יירד מתחת ל3 כך שמבחינת טווח הספיגה של בנק ישראל זה במקום די קרוב לשפל האם התערבות תעזור זה כבר שאלה אחרת. בכל מקרה אל תשקיע בזה יותר זמן מזמן עבודה ששווה לך 200ש"ח כי זה המקסימום של התנודתיות הריאלית של הסכום הזה (אולי אפילו זה כבר ממש מקרה קיצון)
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    439 צפיות
    ביזנייעסב
    תשמע כאן הוא אומר שבבנק עצמו זה נשאר לנצח
  • עזרה בקבלת דמי אבטלה

כלכלת המשפחה דמי אבטלה
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    250 צפיות
    צ
    @לב-העולם עיין כאן, https://www.kolzchut.org.il/he/התפטרות_בנסיבות_המזכות_בדמי_אבטלה_ללא_תקופת_המתנה
  • 4 הצבעות
    1 פוסטים
    307 צפיות
    טריידרט
    חישוב התקציב החודשי עושה לך כאב ראש ? כל עשירי בחודש אתה מוצא את עצמך עם ערימת ניירות ? אין לך מושג כמה כסף יש לך, ואיפה זה נמצא ? . מצו"ב קובץ אקסל (פשוט) עבור חישוב התקציב החודשי בקלות: תקציב חודשי.xlsx *אין לגעת בקוביות הצבועות, הם מתוכננות לחישוב אוטומטי. **הקובץ הועלה כאן ללא התחייבות לשירות לקוחות, המבין כבר יבין. ***אם למישהו יש קובץ יותר איכותי - שיעלה כאן לטובת הציבור. ***כמובן אפשר גם לשפר את הקובץ, ולהעלות את השדרוג כאן.
  • 7 הצבעות
    1 פוסטים
    262 צפיות
    ח
    מצרפת לכם עדכון שרלוונטי לכולם:) עליית דמי ביטוח לאומי וביטוח בריאות לעצמאיים, שכירים ובעצם לכל המגזרים שבמשק עצמאים: עד הכנסה של 7,522 ש"ח 7.7% (במקום 5.97% בשנת 2024) מ-7,522 ש"ח ועד תקרה של 50,695 ש"ח 18% (במקום 17.83% בשנת 2024) עצמאי שאינו עונה להגדרה / בעל הכנסה פאסיבית: ​(לדוג' הכנסה מהשכרת חנות) עד הכנסה של 3,134 ש"ח - פטור מדמי ביטוח (כמו שנה קודמת) מהכנסה של 3,134 ש"ח עד הכנסה של 7,522 ש"ח - אחוז דמי ביטוח לאומי: 12% בשנת 2025 (לעומת 9.61% בשנת 2024) לא עובד: תשלום ביטוח לאומי חודשי 250 ש"ח (במקום 204 ש"ח) עובדים שכירים: ​עד הכנסה של 7,522 ש"ח אחוזי מעסיק: 4.51% (במקום 3.55%) אחוזי עובד: 4.27% (במקום 3.5%) הכנסה מ-7,522 ש"ח ועד 50,695 ש"ח אחוזי מעסיק: 7.6% (ללא שינוי) אחוזי עובד: 12.16% (במקום 12%) שינוי נוסף: ההכנסה המרבית החייבת בדמי ביטוח עומדת ע"ס 50,695 ש"ח (במקום 49,050 ש"ח בשנת 2024). מה המשמעות עבורכם? עלייה זו תתבטא בעלויות גבוהות יותר במקדמות החודשיות או בתלוש השכר החודשי. לכן חשוב לבצע התאמות בתזרים המזומנים ולהיערך לתשלומים מוגדלים. אני ממליצה לבצע בדיקה תקופתית של התשלומים לביטוח לאומי ולהיערך בהתאם. בברכה, [image: LOGO CCF5.png]