דילוג לתוכן

מלכי רבנן - ועד הישיבות

כלכלת המשפחה
5 5 740 6

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    10 פוסטים
    213 צפיות
    איש קישא
    @פשוט-יהודי ר יענקל אין יהודי פשוט (יש יהודי שפשוט לו ) אם כבר אז כיהודה ועוד לקרא[image: מישה.jpg]
  • 5 הצבעות
    5 פוסטים
    187 צפיות
    צ
    @אסתר-קונינסקי תודה על הפוסט, הציבור צמא לכזה חומר טוב ומועיל.
  • 3 הצבעות
    28 פוסטים
    3k צפיות
    ביזנייעסב
    ובמה משמחן בכלא 1000 (1).pdf
  • 0 הצבעות
    152 פוסטים
    8k צפיות
    א
    אביב כתב: פרסום היום! בשורה משמעותית לאלפי זוכי הגרלת 'מחיר בהנחה' מקרב הציבור החרדי: לאחר אי הוודאות והחשש מאובדן הדירה, נקבע כי חייבי גיוס שכבר זכו בהגרלות לא יאבדו את זכאותם | גם זכאות הממתינים לא תישלל כל עוד תעודת הזכאות שלהם בתוקף המשך: ממקורות במשרד השיכון מסתבר שממחר אין אפשרות להוציא תעודת זכאות לדירה בהנחה עד להשלמת הפיתוח מול צה"ל של העריקים זה אומר שמי שממתין במקום ראלי לדירה ויש סיכוי שהשנה (2027) ניתו יהיה לחתום חוזה והוא עריק ותעודת הזכאות שלו לא בתוקף שיפנה עוד היום (יום חמישי ו' תשרי) לחברת הסיוע (אפשר דרך האתרים שלהם) וינפיק תעודת זכאות חדשה
  • -3 הצבעות
    112 פוסטים
    5k צפיות
    ב
    @משהמשה כתב בהשקעות אברכים: בין "אידישע קאפ" לכללי אוניברסיטה: @יושב-בגנים למה ? לי יש דרך עם 0 סיכונים ועשיתי את זה עם אחיין שלי... וב"ה אחד הרוויח הרבה והשני ירוויח בע"ה הרבה. לפני שהרב @הקול-השפוי יכתוב שיש כלל שאין דבר כזה בלי סיכונים. אבהיר שיש בזה הרבה סיכונים, רק שאני מודע להם מראש ויודע איך לפתור אותם. ולכן מבחינתי זה 0 סיכונים או איך שתקראו לזה בכללים שלכם. אני חושב שכאן @משהמשה הסביר את כל הדרך שלו בגדול איך שזה נראה הוא מסכים שצריך להזהר מסיכונים רק אצלו זה לא נקרא סיכון בגלל שיש לו דרכים לפתור את הבעיות החולקים עליו סוברים שדרכים לפתור את הבעיות לא נקראים אין סיכון אלא שיש פתרון אבל הסיכון קיים אחרי זה אני חושב שאין בכלל מחלוקת בדברים וכל אלו שמיד עונים נגד יכולים להבין את כוונתו ולהגיב בהתאם תנסו להבין את הראש שלו לפני התגובה