דילוג לתוכן

המלצה על יועץ נדל"ן

נדל"ן ומשכנתאות
13 5 296 5
  • אמנם אני לא יועץ אבל מניסיון... תלוי מאד מה היכולות ומה הרצונות. פרטו

• אמנם אני לא יועץ אבל מניסיון... תלוי מאד מה היכולות ומה הרצונות. פרטו

@מבין-עניין
    דירה להשקעה,
    הון עצמי ממשכנתא על דירה קיימת (מינוף מלא)
    אפשרות להוסיף כל חודש כ 1500 ש"ח
    מחפש א"כ נכס שהפער בין השכירות והמשכנתא לא יעלה על 1500
    אם לדוגמא העלות של הנכס 1000000 ש"ח, משכנתא כ5400 (30 שנה 5%), צריך שתהיה שכירות של 4000
    האם יש נכסים כאלה
    מתלבט גם באיזה עיר, מחפש מקום עם פוטנציאל
    אשמח לשמוע עצות

• ראשית כן. יש ערים כאלו. באר שבע על מיליון ש"ח השקעה תקבל 5,000-6,000 ש"ח בחודש במחולקת די בקלות. כמובן יש לבאר שבע את המורכבות שלה. בקריות עם קצת יותר השקעה תקבל גם הכנסה דומה. בכל מקרה הייתי מציע לך להיצמד למשכנתא של 20-25 שנה לא יותר.

• ראשית כן. יש ערים כאלו. באר שבע על מיליון ש"ח השקעה תקבל 5,000-6,000 ש"ח בחודש במחולקת די בקלות. כמובן יש לבאר שבע את המורכבות שלה. בקריות עם קצת יותר השקעה תקבל גם הכנסה דומה. בכל מקרה הייתי מציע לך להיצמד למשכנתא של 20-25 שנה לא יותר.

@מבין-עניין
    איזה מורכבות לבאר שבע?
    מה העליות של חילוק הדירה?
    ואם אני מעדיף לא להיכנס לכאב ראש הזה של שיפוצים, יש דירות לא מחולקות עם שכירות של 4000?

@מבין-עניין כתב:

בכל מקרה הייתי מציע לך להיצמד למשכנתא של 20-25 שנה לא יותר.

למה?

• יש לי מידע על דירה במרכז עפולה שמחולקת כבר ומניבה מעל 5000 נטו המחיר המבוקש של המוכר (אברך מקרי"ס)הוא מיליון ושמונים עם גמישות מסוימת לפרטים אפשר לפנות : 0548597633 (בשכר)

• @מבין-עניין
    איזה מורכבות לבאר שבע?
    מה העליות של חילוק הדירה?
    ואם אני מעדיף לא להיכנס לכאב ראש הזה של שיפוצים, יש דירות לא מחולקות עם שכירות של 4000?

@מבין-עניין כתב:

בכל מקרה הייתי מציע לך להיצמד למשכנתא של 20-25 שנה לא יותר.

למה?

@מתיתיהו
    באר שבע כמו לוד ועפולה, הרבה "סחורה" לא משהו דיירים בעייתיים.
    לסחוב 30 שנה משכנתא כשתחתן ילדים זה עול גדול
    דירות לא מחולקות שמושכרות ב4,000 זה לפחות עלות של 1,500,000 אם לא יותר.
    חלוקת דירה להערכתי היום כ300,000 ש"ח

• יש לי מידע על דירה במרכז עפולה שמחולקת כבר ומניבה מעל 5000 נטו המחיר המבוקש של המוכר (אברך מקרי"ס)הוא מיליון ושמונים עם גמישות מסוימת לפרטים אפשר לפנות : 0548597633 (בשכר)

@משה-עוזיאל
    יש ביקוש לשכירות של דירות מחולקות בעפולה ?
    עם כל הפרוייקטים החדשים יהיה הצפות של דירות להשכרה.

• @מתיתיהו
    באר שבע כמו לוד ועפולה, הרבה "סחורה" לא משהו דיירים בעייתיים.
    לסחוב 30 שנה משכנתא כשתחתן ילדים זה עול גדול
    דירות לא מחולקות שמושכרות ב4,000 זה לפחות עלות של 1,500,000 אם לא יותר.
    חלוקת דירה להערכתי היום כ300,000 ש"ח

@מבין-עניין
    מה דעתך על חריש, יש שם דירות של 4 חדרים ב 1,300,000 מושכרות ב 4,500?
    ולפי דעתי יש פוטנציאל לעליית הערך.
    אלא שלפי התנאים שלי אני אצטרף שותף.

• @משה-עוזיאל

@מתיתיהו כתב:

@משה-עוזיאל

3 הדירות מושכרות כעת ו2 מתוכם ככל הנראה לטווח ארוך

• @מתיתיהו כתב:

@משה-עוזיאל

3 הדירות מושכרות כעת ו2 מתוכם ככל הנראה לטווח ארוך

@משה-עוזיאל
    מה שהיא מושכרת כעת לא אומר שזה ימשך.

נושאים מוצעים

• מדריך נדל"ן להורדה

נדל"ן ומשכנתאות 613
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    135 צפיות
    ש
    הנה המדריך מדריך - איך באמת בוחרים בנדלן (1).pdf
  • 8 הצבעות
    2 פוסטים
    256 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @שמעון-יוחאי-חסן said: נדל״ן קונים 99 פסיק 9 אחוז מהמקרים - במחיר השוק מאוד מאוד נכון. גם מי שהצליח לרכוש ב''ה מתחת למחיר השוק- זה בד''כ בגלל נותנים טובים במיוחד שלו- נזילות גבוהה, הון עצמי גבוה, אפשרות ליכולת החזר גבוהה, הכרת השוק לעומק ויכולת לחתוך.
  • תוקף לתב"ע

נדל"ן ומשכנתאות נדלן דיור בניה שיפוצים
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    102 צפיות
    ה
    אין לזה תאריך תפוגה בוודאות אלא אם כן שינו אותו אבל לא מצאתי מקור מפורש תבדוק במראה מקום הזה 1. חוק התכנון והבנייה, התשכ"ה-1965סעיף 119 לחוק (תקופת תוקפה של תוכנית): החוק קובע כי תוכנית נכנסת לתוקף 15 ימים מיום פרסום ההודעה על אישורה ברשומות. החוק אינו נוקב במועד פקיעה לתוכנית, ומכאן שהתוקף הוא קבוע ומתמשך.סעיף 81 לחוק (שינוי תוכנית, התלייתה וביטולה): סעיף זה מדגיש כי כדי לשנות, להתלות או לבטל תוכנית קיימת (או שינוי תב"ע שאושר), מוסד תכנוני חייב ליצור ולהפקיד תוכנית חדשה לחלוטין. כלומר, ללא אקט תכנוני אקטיבי חדש – השינוי הקודם נשאר שריר וקיים לעד.2. פסיקת בית המשפט העליוןבפסק הדין המנחה ע"א 8265/03 (שמואל דקלו נגד ועדת הערר המחוזית לתכנון ובנייה מחוז תל אביב), הגדיר בית המשפט העליון את אופיין של תוכניות בניין עיר:"תוכנית מתאר היא בגדר דין... ככל חקיקת משנה, היא נהנית מחזקת התקינות ומתוקף מחייב כל עוד לא שונתה או בוטלה כדין על ידי מוסד התכנון המוסמך."3. חריג יחיד לבדיקה (שלב המימוש)לעיתים רחוקות, ועדות תכנון כוללות בתוך הוראות התוכנית עצמה (בתקנון) סעיף פקיעה מותנה, לפיו אם לא יוצא היתר בנייה תוך X שנים, הוועדה רשאית ליזום תוכנית לביטול הזכויות. יחד עם זאת, גם במצב כזה, התוכנית אינה פוקעת אוטומטית, אלא מחייבת את הוועדה לנהל הליך שלם של אישור תוכנית מבטלת חדשה.אם ברצונך לוודא ששינוי ספציפי עדיין שריר וקיים, מומלץ לעיין בתקנון התוכנית הספציפית באמצעות מערכת איתור תוכניות של רשות מקרקעי ישראל.
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    329 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @אבינדב-הכהן אכן הרבה לקוחות עושים את זה. על הנייר אמור להספיק 1000-1500 ש''ח לחודש. למעשה- בכל השקעה שהיא צריך לפחות 2000 ש''ח בחודש. אם רוצים לרכוש השקעה 'חכמה' עם פוטנציאל ממשי להתקדמות, צריך להשקיע יותר כסף בחודש. ככל שיש לכם יותר זמן עד נישואי הילדים- אתם יכולים לרכוש השקעה גם פשוטה כי זמן בנדל''ן לאורך זמן משמעותי מאוד. כחלק מהבדיקה של הנתונים האישיים שלכם, צריך גם לבדוק אילו נזקים ועלויות נלוות יש לכם מרכישת דירה שניה.
  • 2 הצבעות
    4 פוסטים
    335 צפיות
    התותח זה אניה
    @אשר-רוזנבוים לא בטוח משום שאין שום דבר שדוחף אותם להאריך את התוקף ואם יש עליה בעליות הגיוס הבנק לא יאריך את התוקף