דילוג לתוכן

הפרוייקט התחדשות עירונית בשדרות נווה יעקב - אבא אחימאיר

נדל"ן ומשכנתאות
14 6 306 6
  • חבר הציע לי לרכוש דירה בפרוייקט החדש בנווה יעקב, זה פרוייקט של התחדשות עירונית שממוקם בשד' נווה יעקב 32-28
    התנאים הם
    10% בחתימת חוזה ו־90% במפתח, ללא הצמדה למדד בכפוף לקבלת הלוואת קבלן בגובה 50% ממחיר הדירה.
    המחיר משתנה לפי הקומות וכדו' אבל זה נע בין 26 א' ל27 א' למ''ר בערך
    הצפי הוא לעוד 6 שנים מסירה
    אשמח לדעת האם משהו ממכם שמע על הפרוייקט או בירר עליו, או כל מידע אחר שיש לכם עליו.
    וכן אשמח לדעת מה הכוונה הלוואת קבלן ? ומה אני צריך לברר לפני שאני ניגש להיפגש איתם ? אני יציין שאני מתכוון לרכוש למגורים ולא להשקעה ולעבור ממקום אחר בירושלים
    תודה רבה

@אבישי
    כעת המצב בפרוייקט שהבניינים ריקים לגמרי, התחילו לגדר את השטח לקראת הריסה.
    לפני שבוע + היה כנס עם ראש העיר לקראת התחלת הבניה.
    זה מה שאני יודע.

• זה נשמע לי עיסקא טובה ,אני גם רוצה להתעניין, אפשר בבקשה לקבל את הפרטים והטלפון של היזם?

• זה נשמע לי עיסקא טובה ,אני גם רוצה להתעניין, אפשר בבקשה לקבל את הפרטים והטלפון של היזם?

@סיכון-מחושב זה נמצא בכל הלוחות מודעות רחוב בירושלים - תחפש 'שרי נדלן' תייוך נווה יעקב

• שרי נדלן מארגנים קבוצה שהם טוענים יותר מוזלת, אבל גם היזם משווק דירות.

• לא ראיתי בשורה במחיר. אפשר למצוא במחירים האלו דירות שיהיו מוכנות גם עוד שנה. למשל בסלע לביא

• לא ראיתי בשורה במחיר. אפשר למצוא במחירים האלו דירות שיהיו מוכנות גם עוד שנה. למשל בסלע לביא

@מבין-עניין
    באמת ? אני מתעניין ברצינות, איפה ניתן למצוא דירות במחירים האלו ?

• כאמור, יש בפרוייקט סלע לביא

• כאמור, יש בפרוייקט סלע לביא

@מבין-עניין
    הה אוקיי, חשבתי שזה שם של יישוב....
    עוד נקודה למחשבה, זה פחות טוב למי שרוצה את המבצע של 10/90 שאז הוא מרוויח את ההתייקרות של הדירה שלו, (שאותה ימכור בעוד 6 שנים) וכן של הדירה שרוכש, שאינה צמודה למדד

• כולם מוכרים עכשיו 15/85 (10/90 לדעתי לא חוקי) גם סלע לביא. ומי אמר שיתייקר? סבירות יותר גדולה שהמחירים ימשיכו לרדת לפחות בטווח הקרוב. למי שעוקב יש מקומות שהמחירים בקריסה

• מישהו מכיר את הפרויקט ברמת התוכניות?

נושאים מוצעים