דילוג לתוכן

הון עצמי נמוך

נדל"ן ומשכנתאות
2 2 37 2
  • שלום
    יש לי הון עצמי בסך של 130 אלף ואני מעונין למנף להרויח בעיקרון לחתונות ילדים 20 שנה
    אבל גם ובעיקר לגור בדירה משלנו (כמובן עם משכנתא) בשנים הקרובות אפילו מעל 5
    אני לא יכול לשים את הכסף בשוק ההון מסיבות אישיות
    מה שיש זה נדל"ן אבל אני אברך ב"ה ואני לא יכול להשקיע בדירות מחולקות קבוצות רכישה (או לא יודע בדיוק איך קוראים לזה)
    השאלה בעצם היא כזו מה הכדאיות של עסקה שההון העצמי שלה נלקח מהבנק 10% ריבית נניח (הדירוג אשראי שלנו טוב מאוד)
    והשאלה השניה איפה באמת בארץ יש דירות זולות עם צפי לעליה שלפחות יכסה את הריביות של המשכנתא
    אני מאוד מסתבך עם זה חושב ובודק הרבה אשמח לעזרה לקצת סדר בראש
    תודה רבה

• תתמקח עם הבנק. תקבל פריים פלוס חצי ואפי' פחות. אל תיקח 10 אחוז ריבית אף פעם.

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    2 פוסטים
    95 צפיות
    משה עוזיאלמ
    תודה על המאמר המחכים תוספת קטנה אולי ההסבר למיעוט העולים בשנה וחצי האחרונות הם הסבבים עם איראן שיש להם כנראה הרבה יותר כותרות (וזה גם יותר שייך למרכז הארץ מטילי עזה לשעבר ב"ה) והם גם לא מאפשרות פיזית לעלות ומעיון בנותני העליה לפי חודשים של 26' למנינ' המצורף כאן אז רואים שבעוד בשאר החודשים אין ירידה אז בחודשים האלו של המלחמה כמעט ואין עולים.olim3_2026.xlsx ועוד באותו עניין שאכן לדעתי הוא אחד המשפיעים ביותר על ירידת /עליית המחירים בנדל"ן ויש בנושא הזה הרבה מחקרים שמציקגים תמונה חלקית ומסולפת של המציאות אז לאחרונה התפרסם מידע של הלמ"ס לשנת תשפ"ו שהמאזן נטו של עליה ירידה, ועוזבים וחוזרים היה של 28 אלף שלילי שנגרעו מהאוכלסיה ובסה"כ אוכלסיית ישראל גדלה במאה אלף (ריבוי טבעי 139 אלף -28אלף הגירה שלילית) ובהמשך למאמר הנ"ל על זהות היורדים אז בעזרת השם זה אמור לבוא לידי ביטוי חד בבחירות הקרובות שבהם המפלגות החרדיות אמורות לצמוח מאוד מכיון שמלבד הריבוי הטבעי שהוא פי כמה מהחילונית (שם זה באיזור ה0 גידול שיעור הפיריון בחילוני הוא 2 שזה אומר 0 גידול) וחוץ מזה שם היה מאזן הגירה שלילי ואילו אצלנו גם מי שרוצה כבר לא יכול לעזוב (אא"כ אין לו בן בגיל גיוס) ולכן אצל החסידים למשל בו מקובל מאוד להתחתן עם בנות חו"ל כלל הזוגות נאלצים לגור בישראל ולכן להערכתי בבחירות אלו ליהדות התורה יהיה מינימום 8 מנדטים וייתכן שגם 9 בהתחשב במכלול הנתונים
  • המלצה על יועץ נדל"ן

נדל"ן ומשכנתאות נדלן המלצות
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    241 צפיות
    מ
    @מתיתיהו באר שבע כמו לוד ועפולה, הרבה "סחורה" לא משהו דיירים בעייתיים. לסחוב 30 שנה משכנתא כשתחתן ילדים זה עול גדול דירות לא מחולקות שמושכרות ב4,000 זה לפחות עלות של 1,500,000 אם לא יותר. חלוקת דירה להערכתי היום כ300,000 ש"ח
  • 6 הצבעות
    7 פוסטים
    359 צפיות
    ישראל גוטמןי
    @דוד-גולדברג תודה רבה, מעריך מאוד!!!
  • מישהו מכיר ?

נעול נדל"ן ומשכנתאות נדלן
    4
    1
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    368 צפיות
    מונטיפיורימ
    https://forum.benakel.org/topic/558/אינווסט-מקבוצת-נכס-בישראל-מישהו-יודע-מי-זה-ומה-זה?_=1769971456471
  • גבעת זאב

נדל"ן ומשכנתאות גבעת זאב נדלן ירושלים
    3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    368 צפיות
    בניהו לויב
    @מור-בראל כתב בגבעת זאב: מה ההבדל בין גבעת זאב למעלה אדומים? מעלה אדומים זולה בכחצי מיליון שקלים מעלה אדומים עיר מסודרת ומפותחת עם כל השירותים – קניונים, סניפי קופות חולים, ביטוח לאומי, משרד הפנים, אזור תעשייה במישור אדומים. בעיר מעל 10 סניפים של רשתות המזון הגדולות כמו מעיין 2000, זול ובגדול, רמי לוי, יוחננוף, שופרסל סופר ספיר ועוד, ומקומות תעסוקה רבים. העיר עומדת על הרגליים שלה ונותנת מענה כמעט לכל מה שצריך בלי להידרש לירושלים על כל דבר. אך מבחינת קהילה חרדית – מדובר בכ־300 משפחות בלבד, לכן מי שמחפש קהילה גדולה ומגוונת – זה שיקול חשוב. גבעת זאב יקרה יותר, אבל עם ריכוז חרדי גדול – אלפי משפחות באגן האיילות, קרלין והבנייה החדשה. יש גם גיוון – מודרני, חוצניקים, קלאסי – ומי שזקוק לקהילה גדולה ירגיש שם בבית. יש את כל המוסדות החרדיים במקום. היא קרובה יותר למרכז ולכיוונים כמו קריית ספר, אלעד ובני ברק, מה שמקל על נגישות לעבודה או לבית ספר מחוץ לעיר. בנוסף, יש לה את עטרות בסמיכות, אבל רוב התעסוקה נשענת על ירושלים. לסיכום: מעלה אדומים – מחיר נמוך, עיר מפותחת ושירותים מלאים; גבעת זאב – קהילה חרדית גדולה, גיוון ומיקום נוח יותר למי שצריך את המרכז.