בעלי משכנתא? יכולים לחסוך בהוצאות!!
-
@שואף-ליותר
לא דיברת עם יועץ של הבנק?
כי כשאתה מדבר עם יועץ תגיד לו שאתה לא רוצה לא קבוע ולא משתנה- שהם צמודי מדד!כתב בבעלי משכנתא? יכולים לחסוך בהוצאות!!:
@שואף-ליותר
כי כשאתה מדבר עם יועץ תגיד לו שאתה לא רוצה לא קבוע ולא משתנה- שהם צמודי מדד!הקפצה
-
כתב בבעלי משכנתא? יכולים לחסוך בהוצאות!!:
@שואף-ליותר
כי כשאתה מדבר עם יועץ תגיד לו שאתה לא רוצה לא קבוע ולא משתנה- שהם צמודי מדד!הקפצה
@הגיוני
כל הכבוד שאתה זוכר!
מחר בבוקר יש לי פגישה עם בנק הפועלים, נראה מה יש להם להציע אחרי שאראה להם את ההצעה של מרכנתיל.
אשתדל לעדכן -
@הגיוני
כל הכבוד שאתה זוכר!
מחר בבוקר יש לי פגישה עם בנק הפועלים, נראה מה יש להם להציע אחרי שאראה להם את ההצעה של מרכנתיל.
אשתדל לעדכן@שואף-ליותר
תזכור לומר להם שאתה לא רוצה שום מסלול שהוא צמוד למדד.
ובהצלחה -
@שואף-ליותר
תזכור לומר להם שאתה לא רוצה שום מסלול שהוא צמוד למדד.
ובהצלחה@הגיוני
הם אמרו לי שהם לא יכולים לתת כמו ההצעה של מרכנתיל ובמל"צ המינימום הוא 5.01 בעוד שמרכנתיל הציעו לי 4.83 -
@הגיוני
הם אמרו לי שהם לא יכולים לתת כמו ההצעה של מרכנתיל ובמל"צ המינימום הוא 5.01 בעוד שמרכנתיל הציעו לי 4.83@שואף-ליותר מוזר, אני קיבלתי מהם לפני פחות מחודש במיחזור פנימי ללא הצעות מתחרות מל"צ ב-4.9%, ניסית לבקש הוזלה או רק שאלת מה יש להם להציע לך?
-
@שואף-ליותר מוזר, אני קיבלתי מהם לפני פחות מחודש במיחזור פנימי ללא הצעות מתחרות מל"צ ב-4.9%, ניסית לבקש הוזלה או רק שאלת מה יש להם להציע לך?
@משכנתא-בקצב-שלך
הבאתי איתי את ההצעה של מרכנתיל והיא אמרה לי שאינה יכולה לתת לי יותר זול -
@משכנתא-בקצב-שלך
הבאתי איתי את ההצעה של מרכנתיל והיא אמרה לי שאינה יכולה לתת לי יותר זול@שואף-ליותר
לפעמים במוקד מיחזורים הטלפוני אפשר להשיג נמוך יותר מבסניף.באופן כללי המרווחים הפנימיים של פועלים בעליה בחודש האחרון.