-
-
@מונטיפיורי
אני לא מצליחה לעדכן תג -
@מונטיפיורי
אני לא מצליחה לעדכן תג@רחל-עומסי תעלי צילום מסך
-
מ מונטיפיורי העביר נושא זה מ-מהנעשה ונשמע ב"בנקל" ב-
-
@מונטיפיורי
אני לא מצליחה לעדכן תג -
@מונטיפיורי
אודה לעזרתך -
@מונטיפיורי
אודה לעזרתך@רחל-עומסי כתב בהפיכת תגיות לחובה:
@מונטיפיורי
אודה לעזרתךמיקום הזנת התגיות הוא למטה בדיוק איפה ש @מונטיפיורי סימן לעיל בצהוב, ולא למעלה שמיועד עבור כותרת הנושא.
-
@רחל-עומסי ביטלתי את התגיות חובה אצלך בבלוג.
בכל מקרה אשמח להבין עם הסתדרת, כדי שלא תהיה בעיה כזאת לאחרים. -
@הגיוני כתב בכמה כסף תצטרכו בפרישה - ואיך להיערך מראש?:
סליחה שאני נכנס באמצע אשכול שלא קשור, אני פשוט לא מצליח לפתוח "נושא חדש", הוא כותב לי שאין מספיק תגיות בנושא ואני לא מבין מה הכוונה?
@טריידר?
אני אמחוק את הפוסט לאחר שאקבל את העזרה, תודה על ההבנה וסליחה על ההתפרצות.ראה כאן לעיל איפה יש להכניס את התגיות.
לא מספיק להזין, אחרי התגית יש להזין ","
לדוגמה -> מחירי הדיור,
ואז זה הופך לתגית.
מקווה שהועלתי,
אחרת יש לבקש עזרה מ-@מונטיפיורי -
@הגיוני כתב בכמה כסף תצטרכו בפרישה - ואיך להיערך מראש?:
סליחה שאני נכנס באמצע אשכול שלא קשור, אני פשוט לא מצליח לפתוח "נושא חדש", הוא כותב לי שאין מספיק תגיות בנושא ואני לא מבין מה הכוונה?
@טריידר?
אני אמחוק את הפוסט לאחר שאקבל את העזרה, תודה על ההבנה וסליחה על ההתפרצות.ראה כאן לעיל איפה יש להכניס את התגיות.
לדוגמה -> מחירי הדיור,
ואז זה הופך לתגית.
מקווה שהועלתי,
אחרת יש לבקש עזרה מ-@מונטיפיורי@טריידר כתב בהפיכת תגיות לחובה:
כמדומני שלא צריך,
הפסיק נועד להבדיל בין תגית לתגית.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות