כרטיס אשראי קאשבק - ?
-
לאחרונה נתוועדתי למושג
כרטיס אשראי קאשבק
רציתי לשאול - זה כשר הלכתית?
ואיזה מומלץ? -
לאחרונה נתוועדתי למושג
כרטיס אשראי קאשבק
רציתי לשאול - זה כשר הלכתית?
ואיזה מומלץ?@אין-עליך כתב בכרטיס אשראי קאשבק - ?:
ואיזה מומלץ?
שמעתי לאחרונה מאברך המתמקצע בתחום - מקס באק טוטאל
(השליח עם הכטריס שלי הגיע תוך כדי הקלדה!)
(ייש"כ ל-@ניסן-עציוני על העלאת החוברת עם עצות לחסוך הוצאות מיותרות, שגרמה לי לבטל 4 כרטיסי אשראי עם עמלות מיותרות ועוד כמה פעולות חסכון, ול-@הקול-השפוי על הרעיון לפצל את התשלומים והקניות בין שני כרטיסי אשראי.)
-
@אין-עליך כתב בכרטיס אשראי קאשבק - ?:
ואיזה מומלץ?
(ייש"כ ל-@ניסן-עציוני על העלאת החוברת עם עצות לחסוך הוצאות מיותרות, שגרמה לי לבטל 4 כרטיסי אשראי עם עמלות מיותרות ועוד כמה פעולות חסכון, ול-@הקול-השפוי על הרעיון לפצל את התשלומים והקניות בין שני כרטיסי אשראי.)
-
@אין-עליך כתב בכרטיס אשראי קאשבק - ?:
ואיזה מומלץ?
-
@פלוס כתב בכרטיס אשראי קאשבק - ?:
היכן היא?
@טריידר כתב בכרטיס אשראי קאשבק - ?:
ייש"כ ל-@ניסן-עציוני על העלאת החוברת
-
מ מונטיפיורי העביר נושא זה מ-מיצוי זכויות ב-
-
-
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות