דילוג לתוכן

פתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר

מסחר עצמאי
12 3 431 3

נושאים מוצעים

• פתיחת חשבון בפסגות

מסחר עצמאי חשבון השקעות
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    79 צפיות
    אבי ר.א
    @בן-עליה תעשה צילום מסך, ותפתח את התירגום של גוגל יש שם אפשרות להעלות תמונות ולתרגמם, הוא מתרגם בצורה מאוד יפה.
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    234 צפיות
    ל
    @BRISKER כתב בהתייעצות לגבי השקעה בקרן כספית – היכן הכי משתלם לפתוח חשבון? אבל אני צריך משהו סולידי ונזיל המטרה היא להגיע לכ 100 אלף ש"ח לצורך מסוים אני לא יכול לספוג ירידות גם אם אתה לא יכול לספוג ירידות אתה יכול לשלב. קרן כספית אמורה להניב כ-4% שנתי זאת אומרת שאתה יכול להשקיע כל חודש 0.33% במניות. ואז גם אם המניות ירדו אתה תישאר עם הקרן.
  • המלצה על מינוף-אופציות או מרג'ין

מסחר עצמאי
    2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    183 צפיות
    עומק הסיכויע
    @בלבנון-ישגה יש הרבה צורות מינוף ובכל אחת חסרון ויתרון והמשותף ביניהם שצריך להבין אותם ואחרי שמבינים השאלה כבר נפתרת מעצמה. מאד לא מומלץ להחליט על סמך טיפים בפורומים. (גם חסר נתונים לאיזה תרחיש אתה מכין מינוף כך שגם כל טיפ לא יהיה מדויק) מקווה שתבין אותי על הצד היותר חיובי
  • 2 הצבעות
    9 פוסטים
    451 צפיות
    חלמיש צורח
    @אמת-מארץ-תצמח כתב במהפכה בעולם ההשקעות העצמאי !: @חלמיש-צור כתב במהפכה בעולם ההשקעות העצמאי !: העברה לחשבון של בית ההשקעות לפי מה שכתב ר' אהרן זלץ, הם אמרו שדווקא לחשבון שלהם בהפועלים. כמובן. שם נמצא החשבון שלהם. רק צריך ליידע אותם על ההעברה. אגב, אפשר ליידע על הוראת קבע רק בזמן ההקמה, ואין צורך ליידע בכל חודש.
  • 4 הצבעות
    11 פוסטים
    827 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @דוד-גולדברג הלוואי שזה היה אכן כך. בפועל מי שמתמקח - מקבל ומי שלא מתמקח - משלם! לא משנה מה גובה הפנסיה שלו.