דילוג לתוכן

הערת אזהרה בטאבו

נדל"ן ומשכנתאות
2 2 304 1

נושאים מוצעים

• כי אם החרש תחריש...

נדל"ן ומשכנתאות קהילה ליטאית
    98
    4 הצבעות
    98 פוסטים
    3k צפיות
    ר
    @חיימון הם כבר תקופה בודקים אפשרות של פתיחת קהילה בחריש לפני חצי שנה באו האדמו"ר הצעיר בלווי פמליתו לעיר לסקירה על ההתפתחות החרדית שם הם ג"כ התמודדו על מכרז בשכונת חריש דרום שנמצאת בשלבי פיתוח אני לא יודע היכן זה אוחז מצידם כעת
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    720 צפיות
    מ
    @בוטח-בה כתב בהתייעצות: דירה שניה בטאבו משותף: אתה יכול למסור לו שהוא יכול לשאול בעצמו ולהגיד שהוא שואל בשביל חבר אפשר להניח שלחבר אין אינטרנט זמין.... @בוטח-בה כתב בהתייעצות: דירה שניה בטאבו משותף: רק חשוב לשקלל גם את הסכומים של המס רכישה לא תמיד יש מס רכישה בטאבו משותף תלוי איך רושמים את זה וע"ש מי. וזה באמת דבר שחובה מוחלטת כפי שכתב @בוטח-בה כתב בהתייעצות: דירה שניה בטאבו משותף: להתייעץ עם אנשי מקצוע ודיינים מקומיים הם היחידים שיידעו להגיד לו על השוק של טאבו משותף אפשר לקבל יעוץ חינם על טאבו משותף בבני ברק אצל המתווכת שוב - תיווך מרחבים|0534164860 יש להם נראה לי ביום שלישי יעוץ חינם במשרד שלהם בבני ברק עם אנשי מקצוע. והם מאוד מבינים בתחום. [כמובן שזה שווה להם כי חלק מהמתייעצים ממשיכים לעבוד איתם בתשלום]. ודאי שצריך גם מישהו מקומי מביתר. וכדאי להתייעץ עם הרב ברוורמן. אבל אם יש שאלות כלליות על טאבו משותף, ורוצים לחסוך ביעוץ מעו"ד ואתם בכל מקרה מגיעים לאיזו חתונה בב"ב... אז אפשר להתייעץ עם הנל.
  • 7 הצבעות
    419 פוסטים
    12k צפיות
    M
    @יוני-יוני א. כרגע לא תקבל הנחה. המדרגות הם: מ3 עד 5 שנים, 20% הנחה. 5-8 שנים 30% הנחה. 8+ 40% הנחה. ב. לפי המצב במלצ כיום, הריבית תרד ל 4.48% הקלצ והפריים שלך גבוהים, שווה לשקול מיחזור.
  • 0 הצבעות
    23 פוסטים
    892 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: ואם ההכנסות שלי כרגע נמוכות האם אפשר להוציא עכשיו בשביל התשלום הראשון שצריך 20% עד 45 יום מהחתימה ורק אח"כ לקראת התשלומים האחרים שמתחילים 8 חודשים אח"כ להגדיל הכנסות ? או שחייבים הכל באישור משכנתא אחד חייבים הכל בהתחלה. לא בטוח שההכנסות שלך לא מספיקות, האם אתה עם יועץ? לפעמים הבנקים מתחשבים גם בהכנסות ללא תלוש...
  • קבוצת רכישה בעד או נגד

הועבר נדל"ן ומשכנתאות קבוצת רכישה
    8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    410 צפיות
    צ
    @שמואל אני מכיר בנין של קבוצת רכישה, שאחרי שהדיירים נכנסו בשעה טובה לדירות, אמר להם הקבלן או היזם שהיה להם נס, כי הוא כבר היה בדרך לברוח לחו"ל בגלל שהיה חסר לו כסף לבנייה, ברגע שאחרי האחרון נכנס לו כסף וכך הוא יכל להמשיך את הפרוייקט.