אחיסמך בשערי עכו
-
הועתק מפרוג
https://www.prog.co.il/threads/פרויקט-אחיסמך-בשערי-עכו.1059075/post-15767967הייתי השבוע במשרדי הפרויקט בירושלים ושוחחתי עם קודקודי הפרויקט, ראיתי את התוכניות והתרשמתי
בשונה מהרושם המייאש בפורום, הפרויקט חי ובועט, מה שהבנתי למרות הרושם הלא מקצועי מכל העניין של המקדמה הסיפור עם המקדמה זה דווקא לקח מכל הפרויקטים שגבו כסף ולא התקדמו, בכוונה אין גבייה עד שלא יהיו את כל החתימות שיבטחו את הלו"ז
מבחינת החתימה מול וולסטון (הקבלן) הוא מחויב למסור מפתחות תוך 24 (!) חודש, הנהלת הפרויקט מוסיפה עוד 6 חודשים לביטחון
יש כבר את כל התוכניות מוכנות וראיתי גם את המפרט של דירת 4 חדרים יש 3 שירותים, יש 2 מעליות בבניין, לא יהיה חניון תת קרקעי
בשטח כבר מסיימים את הכנת הקרקע (היה צריך ליצור קצת שיפוע בגלל שאי אפשר לעשות ביוב עם משאבות בגלל חילול שבת)
הלו"ז המתוכנן הוא מכתב תוך שבוע, בחירת דירה במהלך חודש שבט - כרגע מכינים הדמיות שיהיו יותר מובנות כולל המחשה איפה הדירה בשכונה, תשלום 25% בחודש מרץ
תשלום במהלך הבנייה לפי הקצב
יהיה גם יועץ מטעם הפרויקט להתאמת משכנתאות
יהיה יום חתימות ששם סוגרים את התשלום 25% והמשכנתא, חתימות עו"ד הכל בצורה מרוכזת -
@חופש-כלכלי זה היה בגלל שהרבה זמן לא היה עדכונים מה מתקדם
גם פה קצת ייאשו -
@חופש-כלכלי זה היה בגלל שהרבה זמן לא היה עדכונים מה מתקדם
גם פה קצת ייאשו -
@ישעיהו על איזה רכבת מדובר?
כבר כיום יש רכבת מעכו
יותר מדובר על כביש 6 שאמור להיות ממש צמוד לשכונה שאמורים להתחיל את העבודות ממש עכשיו -
@מענטש כתב באחיסמך בשערי עכו:

זה המפרט המתוכנן ל-4 חדרים
כמובן יתכנו שינויים כי עדיין אין התיר בנייהיש לך להעלות של 3 ו5 חדרים?
-
יש פה מן המומחים שיוכלו להגיד אם המפרט הזה נקרא טוב או פחות?
כמו"כ המרפסת נראית של 11 מ"ר, לא דובר על 20 מ"ר לדירת 4 חדרים? -
-
@שששששש
בלי להיות מומחה
אני יכול להגיד שזה דירה די צפופה שמנצלים כל סנטימטר
אבל ככה זה ברוב הפרויקטים החדשים היוםולגבי המרפסת
לא יודע מה דובר בשרטוט זה 11.5 מ"ר
שרובה לא מרפסת סוכה -
@שששששש
בלי להיות מומחה
שרובה לא מרפסת סוכה@בוטח-בה כתב באחיסמך בשערי עכו:
בלי להיות מומחה
שרובה לא מרפסת סוכהמשהו פה מוזר הם דיברו על דירת 104 מטר כן על מרפסת של 20 שזה לא אמור להיות צפוף וזה אחת מהמעלות של הפרויקט,
בהסתכלות שניה אינני בטוח שזה נחשב צפוף לפחות הגודל של החדרים. (באזור 3 מטר לחדר)@איש-פשוט כתב באחיסמך בשערי עכו:
מאיפה המקור של השרטוט?
מאיפה באמת?
-
@בוטח-בה כתב באחיסמך בשערי עכו:
בלי להיות מומחה
שרובה לא מרפסת סוכהמשהו פה מוזר הם דיברו על דירת 104 מטר כן על מרפסת של 20 שזה לא אמור להיות צפוף וזה אחת מהמעלות של הפרויקט,
בהסתכלות שניה אינני בטוח שזה נחשב צפוף לפחות הגודל של החדרים. (באזור 3 מטר לחדר)@איש-פשוט כתב באחיסמך בשערי עכו:
מאיפה המקור של השרטוט?
מאיפה באמת?