דילוג לתוכן

אחיסמך בשערי עכו

נדל"ן
320 48 22.7k 44

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    15 פוסטים
    330 צפיות
    י
    כתושב קרית גת לא יודע אם אפשר לקרוא לזה התנכלות, כי הוא לא מתנכל למצב הקיים, ולא מקדם צעדים קונקרטיים נגד הציבור החרדי, מה שכן, זה שהוא לא מקדם כלום לציבור החרדי הכל הנושאים! כולל בפרטים מינימליים שהוא מחיוב לעשות, כמו סיפור שאני יודע מכלי שני על מוסד חינוך חרדי שביקש מראש העיר דבר שהעירייה מחויבת להביא להם וראש העיר ענה להם בזלזול... מה החרדים חושבים שאפשר לסחוט אותי? ואני אתן להם הכל?... וכאמור מדובר במשהו מינימלי ביותר... בנוסף לכך יש שטח ליד הקריה החדשה שקודם ע"י ראש העיר הקודם עם תב"ע לחרדים וראש העיר עצר את זה, כמו"כ יש רשימה של קהילות ומוסדות שמחכים להקצאות והוא לא מתייחס אליהם... ומאז שהוא נבחר לפני כשנתיים לא הוקצה מגרש אחד! בעיר לציבור החרדי, עוד פעם מגרש אחד בסה"כ... הוא לא הסכים להקצות, ובזמן הזה עברו בעירייה עשרות הקצאות לציבורים אחרים בעיר, ורואים את זה בכל הנושאים שהוא לא מתייחס כלל לציבור החרדי בעיר, או מתייחס בזלזול, אפשר לשאול כל תושב חרדי שאתה מכיר בעירייה ואין לו אינטרס או קשרים עם העירייה ותשמעו את זה. אבל הזעם הציבורי הוא, שהלכו כאן על הימור גדול בבחירות והעלו אותו לראשות העיר על סמך שיהיה טוב לחרדים ולבינתיים רואים את העיר מתפתחת לכלכ הכיוונים לכל הציבורים מלבד הציבור החרדי שהוא לא מסכים להקצות אפילו לא מגרש אחד! מה שעוד יותר מכעיס שהוא מעמיד פני טוב שהנה עוד מעט הוא יטפל בזה ודוחה כל שבוע בגיבבובים שונים לשבוע או חודש הבא למשך שנתיים! ומיוחצן בעיתון המקומי כל הזמן כנראה עבור טובות הנאה... ה' יעזור שהמצב ישתנה במהירות.
  • 3 הצבעות
    8 פוסטים
    311 צפיות
    א
    כמה ימכרו דירה במערב קרית גת ? יש כבר מכירות ?
  • 1 הצבעות
    31 פוסטים
    1k צפיות
    פשוט יהודיפ
    @משהמשה כתב בחריש: ירידות מחירים למרות ההתחרדות: @הקול-השפוי כתב בירידות מחירים בחריש למרות התחרדות העיר דירת 4 חדרים חדשה עם מחסן וחניה בפחות מ1.4 מיליון: אם מישהו מכיר את חריש מקרוב נשמח לדעת פרטים מדויקים יותר. נראה שהרב @אלון-דוד מכיר אני עובד שם וגר בפריפריה אחרת
  • 1 הצבעות
    10 פוסטים
    423 צפיות
    ד
    @הקול-השפוי כתב בהאם מישהו מעוניין באמת להוריד את מחירי הדיור?: רווח היזמי הממוצע הוא 15% ממחיר הדירה. כך שבדירה ששווה 2 מיליון יהיה ליזם רווח של 300 אלף ש"ח יש הרבה מאוד קבלנים שפושטים רגל ויש עכשיו מבצעים שהם עושים ומימון וכו וכו לא בטוח שהרווחים שלהם כל כך גבוהים
  • 4 הצבעות
    26 פוסטים
    920 צפיות
    ה
    @טריידר האותיות הקטנות גם לא מענינות כאן כ"כ, בתחום הזה יש לבחור את הבנאדם לפי איך שהוא מתנהל בשטח. כי בפועל לא תתבע אותו על הפרת חוזה וגם בלי להפר חוזה הוא יכול לסובב אותך בלי בעיה