אחיסמך בשערי עכו
-
-
@שששששש כן, שלחו לי
אני נרשמתי יחסית בהתחלה
הם באמצע לשלוחאשמח לשמוע חות דעת האם זה מקובל במחוזותינו לבקש 20,000 לפני שמציגים תוכניות ולו"ז בצורה מסודרת ומחייבת
לפני שיש בנק מלווה והיתרים סופיים
ובכללי דיי דורשים כאן רצינות רק מצד אחד@מענטש כתב באחיסמך בשערי עכו:
@שששששש כן, שלחו לי
אני נרשמתי יחסית בהתחלה
הם באמצע לשלוחאשמח לשמוע חות דעת האם זה מקובל במחוזותינו לבקש 20,000 לפני שמציגים תוכניות ולו"ז בצורה מסודרת ומחייבת
ובכללי דיי דורשים כאן רצינות רק מצד אחדאתה לא משאיר את כל הכסף אצלו, אם אתה מבטל חוזר 19,000
הם עושים את זה כי בשונה מפרויקטים אחרים שהקבלן רודף אחרי האנשים פה האנשים רודפים אחרי הפרויקט ולכן הם מפחדים שסתם נרשמים אנשים ולכן רוצים שכל האלה שלא רציניים ירדו לפני -
@מענטש כתב באחיסמך בשערי עכו:
@שששששש כן, שלחו לי
אני נרשמתי יחסית בהתחלה
ובכללי דיי דורשים כאן רצינות רק מצד אחדאתה לא משאיר את כל הכסף אצלו, אם אתה מבטל חוזר 19,000
הם עושים את זה כי בשונה מפרויקטים אחרים שהקבלן רודף אחרי האנשים פה האנשים רודפים אחרי הפרויקט ולכן הם מפחדים שסתם נרשמים אנשים ולכן רוצים שכל האלה שלא רציניים ירדו לפני -
@מענטש מי שפונה לעסקה בסדר גודל של דירה
מסתמא יש לו אמון קצת יותר גדול ביזם מאשר ערבות על פיקדון של 20K...בפרט שמדובר ביזם שאית ליה קלא כאדם ישר והגון
-
@מענטש אם אתה סומך עליו אתה לא אמור לחשוד שהוא הביא קבלן שיהרוס את השם שלו ויברח עם 20 אלף מכל נרשם
רק הפיתוח במקום עולה יותר..
לא אומר חשוב להיות זהיר ולדאוג לחוזה ברור וערבויות מתאימות
אבל לבקש ערבות על ההתחלה בכזה פיקדון נשמע לי קטנוני
מדובר בדמי רצינות אם אתה לא רציני עזוב -
@מענטש אם אתה סומך עליו אתה לא אמור לחשוד שהוא הביא קבלן שיהרוס את השם שלו ויברח עם 20 אלף מכל נרשם
רק הפיתוח במקום עולה יותר..
לא אומר חשוב להיות זהיר ולדאוג לחוזה ברור וערבויות מתאימות
אבל לבקש ערבות על ההתחלה בכזה פיקדון נשמע לי קטנוני
מדובר בדמי רצינות אם אתה לא רציני עזוב@בוטח-בה אני לא מדבר שיברח אני מדבר על החזר ללקוח שלא ימצא את הדירה שירצה
הרי לא ראינו עדיין מפרט של הדירות (חוץ מקובץ של 4 חדרים שמסתובב), אין מחירים מוגדרים
רשמית כתוב שיחזירו 19,000 השאלה אם אפשר לסמוך על זה או שזה דמי רישום ולא בטוח שיחזרו למי שיתחרט -
@בוטח-בה אני לא מדבר שיברח אני מדבר על החזר ללקוח שלא ימצא את הדירה שירצה
הרי לא ראינו עדיין מפרט של הדירות (חוץ מקובץ של 4 חדרים שמסתובב), אין מחירים מוגדרים
רשמית כתוב שיחזירו 19,000 השאלה אם אפשר לסמוך על זה או שזה דמי רישום ולא בטוח שיחזרו למי שיתחרט -