דילוג לתוכן

אחיסמך בשערי עכו

נדל"ן
358 53 24.4k 47

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    4 פוסטים
    100 צפיות
    ש
    כתבה נוספת על הפעילות של העסקן הידוע לציבור החרדי בנושאי הדיור @עו-ד-נתן-רוזנבלט למען עתיד השכונה! https://bizzness.net/מדוע-נופף-העוד-החרדי-מול-חברי-הוותמל-ב/
  • 2 הצבעות
    43 פוסטים
    790 צפיות
    נ
    @איש-יהודי הם לא כ"כ עסוקים כמו שאתה עושה אותם... הם יושבים ומבזבזים את הזמן בכנסת... דבר שני רוב החברי כנסת בכלל לא מבינים בנושא הזה ובוודאי שלא בשדקויות של שתי שכונות סמוכות הנקראות באותו שם, לדעת מה מתקדם ומה לא? חוץ ממשרד הבינוי והשיכון או ח,כ שמתעניין בכך באופן אישי! ואגב גם ממשרד הבינוי והשיכון נמסר שיש עיכוב מצד ראש העיר. וגם אם נאמר כדבריך שהם "עסוקים" הם בוודאי עסוקים בדברים אחרים ואין להם את הזמן לברר את העניין לעומק! אלא ביררו על קרית גת מערב וכמובן שענו להם שזה מתקדם והיה עכישו מכרזים והולך להיות גם הגרלות אח"כ וגם הפיחות תשתיות מתקדם צאוד, וכנראה שרוב חברי הכנסת בכלל לא יודעים שיש שכונה נוספת ליד עם אותו מספר דירות.
  • 0 הצבעות
    114 פוסטים
    3k צפיות
    ש
    @חיסכון-לחתונה בכל המקומות שהוא הזכיר מדובר על מכירה שמתחייבים לגור במקום כמה שנים, ולאחמ"כ אין הרבה שעוברים ויש גם ועדת קבלה במקומות האלה אין כ"כ אפשרות לעשות השקעות בזה אם כי אני מסופק מאוד אם זה יגרום להורדת מחירים כי עדיין לא מדובר על כמויות גדולות כמו הדירות שלא מוזלות כל הפרויקטים שהוזכר פה לא מספיק לאפילו חצי שנה של זוגות בציבור החרדים ומדובר על תוכניות ל7/8 שנים הקרובות
  • 1 הצבעות
    15 פוסטים
    372 צפיות
    הקול השפויה
    @טריידר אני הייתי לוקח את דבריך למקום אחר, אם אינך יכול לקנות דירה גדולה יותר היום, סיכויים גדולים שגם בעתיד לא תוכל לקנות אותה, וממילא זה אמור לגרום לך לעשות חושבים ואולי להשתקע במקום אחר שבו כן יש לך את היכולת לקנות דירה גדולה יותר.
  • 1 הצבעות
    11 פוסטים
    285 צפיות
    פלוספ
    @טריידר כתב בתכל'ס - בכמה נמכרים דירות בשכונה / בבנין ?: הפקיד המאשר אמור להרים מיידית טלפון למשטרה, עד כדי כך?