דילוג לתוכן

אחיסמך בשערי עכו

נדל"ן
342 50 23.0k 45
  • @שששששש משיחה עם בן משפחה שנרשם לפרויקט נראה שהם לא כל כך מנדבים פרטים וקשה לתפוס מה באמת קורה שם אני אישית לא אוהב צורה כזאת למרות שאני לא מפקפק לרגע ביושרם של המנהלים והכדאיות לזוגות הצעירים.

@השומר כתב באחיסמך בשערי עכו:

משיחה עם בן משפחה שנרשם לפרויקט נראה שהם לא כל כך מנדבים פרטים וקשה לתפוס מה באמת קורה שם אני אישית לא אוהב צורה כזאת למרות שאני לא מפקפק לרגע ביושרם של המנהלים והכדאיות לזוגות הצעירים.

אני לקוח
    נראה לי שאני יודע את כל הפרטים שלקוח צריך לדעת
    אולי תפרט לי מה לא ידוע....

• @איש-קיש
    בגדול ההבדל הוא שקבוצת רכישה זה שקבוצה קונים ביחד דירות ויש מי שמנהל את זה אם היזם רואה בסוף שיצא לו יותר הוצאות הוא לוקח יותר כסף מכולם,
    בשונה מקבוצת רוכשים שאתה קונה דירה מקבלן רגיל, אחרי שאתה חותם חוזה הוא לא יכול להעלות לך את המחיר, וגם בעניין האיחור בקבוצת רכישה אין לך טענות על היזם ולא תקבל פיצויים, בשונה מקבוצת רוכשים שזה כמו לקנות מקבלן רגיל
    ויש גם הבדלים במיסים וחוק המכר וכו'

@שששששש כתב באחיסמך בשערי עכו:

בקבוצת רכישה אין לך טענות על היזם ולא תקבל פיצויים, בשונה מקבוצת רוכשים שזה כמו לקנות מקבלן רגיל

לפי מה שהבנתי אין להם התחייבות לפיצויים לאיחורים במסירה

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    13 פוסטים
    520 צפיות
    א
    @ניק200 כתב בערים חרדיות חדשות מתוכננות בדרום: @ניק100 אל המחירים כבר לא זולים, עכשיו פורסם שדירת 5 חדרים תעלה 2.22! מחיר לא זול בכלל! אבל אולי המחירים ירדו במשך הזמן בגלל שלא יהיה לזה ביקוש! או שהם ימכרו את הדירות לדתיים אפילו ברמה ה' אפשר לקנות 5 חדרים ב2.2 מיליון צריך גם לקחת בחשבון גם אפשרות של ירידת מחירים נוספת ברמה ד'
  • 0 הצבעות
    111 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    ק' להוכיח ממבצעים של חברה אחת על כלל השוק כשהחברה הזו היא חלקיק אחוז ודווקא בנתונים שהתפרסמו היה ירידה משמעותית (איני זוכר את המספרים במדויק) של דירות שנמכרו במבצעי מימון (של 10/90 20/80) כך שעל פניו העליה היא יותר משמעותית, וכן הטענות על מבצעי המימון שמטים את הנתונים הם כבר נטענים כשנתיים ולכן ק' להניח שהשתנה עכשיו משהוא דרסטי מול החודשים שלפני מדד זה, אך שוב עיקר העליה היתה בירושלים שזה משלים עליה של קרוב ל10 אחוז ואני חי את השטח בירושלים ואני רואה את זה בצורה ברורה שיש עליות (בעיקר בדירות 3 חדרים אך לא רק) וכמובן לא בכל איזור אבל באופן כללי כך אני רואה (וביתר פירוט מתוך התמצאות בנוה יעקב רמת שלמה ורמות) אם כי זה מעניין כי יש מלא בניה בירושלים כך שיתכן שינוי במגמה זו באיזורים שיש הרבה בניה (בעיקר לא באיזורים חרדיים שזה משום שעיקר הבינוי הוא בהתחדשות שאצלנו מסיבות מוצדקות ופחות מוצדקות זה מאוד בעצלתיים) וכן בתל אביב שזה אחרי ירידה משמעותית שם אז זה תיקון קל אבל בשאר איזורי הארץ המצב סטטי
  • מצוקת הדיור - לא מעניין אותי...!!

הועבר נדל"ן מחירי הדיור
    4
    3 הצבעות
    4 פוסטים
    218 צפיות
    מ
    @רואה-את-הנולד אין לי בעיה שאנשים יפטפטו... רק כפי שהבנתי, מטרת הארגון הוא שאנשים יתחילו לעשות דברים למעיישה בכדי לשפר את עתידם הכלכלי בס"ד. אם אנחנו נמשיך בדיבורים - במה הכי כדאי להשקיע, ומה הציבור עושה, איזה חסידויות נותנות לקהילה שלהם הלוואות בלידת התינוק וכו' וכו', ולא נתקדם בעצמינו לעשות מעשים... הרי שבבוא עת דודים - לא יועיל לנו לומר לשדכן שיש לנו 15 שנה של דיבורים על מדד ה-S&P...
  • 1 הצבעות
    31 פוסטים
    1k צפיות
    פשוט יהודיפ
    @משהמשה כתב בחריש: ירידות מחירים למרות ההתחרדות: @הקול-השפוי כתב בירידות מחירים בחריש למרות התחרדות העיר דירת 4 חדרים חדשה עם מחסן וחניה בפחות מ1.4 מיליון: אם מישהו מכיר את חריש מקרוב נשמח לדעת פרטים מדויקים יותר. נראה שהרב @אלון-דוד מכיר אני עובד שם וגר בפריפריה אחרת
  • 4 הצבעות
    26 פוסטים
    923 צפיות
    ה
    @טריידר האותיות הקטנות גם לא מענינות כאן כ"כ, בתחום הזה יש לבחור את הבנאדם לפי איך שהוא מתנהל בשטח. כי בפועל לא תתבע אותו על הפרת חוזה וגם בלי להפר חוזה הוא יכול לסובב אותך בלי בעיה