דילוג לתוכן

מחפש המלצה על יועץ אפי' לא רשמי בשוק ההון במסחר עצמאי

מסחר עצמאי
17 12 1.1k 12

נושאים מוצעים

• 4 הצבעות
    4 פוסטים
    291 צפיות
    אבי ר.א
    @צמיחה כתב במשכנתא כדי להשקיע בשוק ההון: כשהבית יגדל יצטרכו להגדיל הכנסות. שיגדילו כבר עכשיו... אתה לא יכול לומר כזה דבר באופן כללי, בפרט שכשהבית גדול יותר קשה להגדיל הכנסות.
  • כמה שאלות על קבלות לעסק

מסחר עצמאי מסחר עצמאי יעוץ
    13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    535 צפיות
    ב
    יש משהו שניסה אתר מסוים ויכול להמליץ עליו? ועוד שאלה אפשר להוציא כל אתר כמה קבלות או שזה יוצר בעיה בדיווח (השאלה לידיעה כי לי אין נפק"מ אני צריך פחות 10 לחודש) תודה
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    805 צפיות
    אבי ר.א
    @צמיחה כתב בלענות תשובה 'על רגל אחת'..?: כנראה שההשתדלות צריכה להיות לפי מה שהכי הגיוני. מי שנמצא בשלב יותר מתקדם והוא כמעט מחתן, מומלץ שיפנה לייעוץ מקצועי מה הוא יכול לעשות, אולי עוד אפשר להציל את המצב. לפעמים אין ברירה וצריך להסתמך על הגמ"חים. זה בס"ה מה שרציתי להבהיר, ולשלול את התפיסה שאומרת בשום פנים ואופן אין לקחת הלוואה. Spoiler גילוי נאות: אני לגמרי נגד הלוואות ב"ה אין לי כאלה ואין לי אשראי ולא מסגרת בחשבון, ובכ"ז אני מפקיד לגמ"ח כי אני חושב שזה חלק מההשתדלות שלי, ובתקווה שלא אצטרך לזה. (אולי החתן שלי ירצה במקום משכנתא...)
  • מסחר יומי - למה זה לא משתלם ?

הועבר מסחר עצמאי מסחר יומי מניות
    56
    4 הצבעות
    56 פוסטים
    3k צפיות
    א
    @טריידר בלי למידה מעמיקה וניסיון משמעותי זה זריקה אקטיבית של הכסף והבריאות לפח
  • אני באמת סוחר עצמאי?

מסחר עצמאי
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    897 צפיות
    ניסן עציונינ
    @חושב-שאני-גאון כתב באני באמת סוחר עצמאי?: @ניסן-עציוני דרך אגב ראיתי שכתבת שאחד החסרונות של מסחר עצמאי שכשנכנסים לקנות ורואים הפסדים אז מוכרים.. יש באיטראקטיב אפשרות של הו"ק מה שמדמה את הפעולה לכל השקעה בחברות ביטוח נכון. מאמין שזה ענין של זמן עד שכולם יעשו את זה