דילוג לתוכן

רעיונות להגדלת הכנסות לאברכים

הועבר פרנסה
87 40 4.7k 31
  • @עומק-הסיכוי מבחינה טקטית אתה צודק. אבל נראה לי מבחינה אסטרטגית בד"כ זה עובד פחות טוב כשהבעל דוחף לאשה רעיונות, עובד יותר להעביר את המסר 'במסרים חיוביים' שכדאי להגדיל את ההכנסה, ובגדול לתת לאשה למצוא את הרעיונות שמתאימים לה.
    יתכן שאני טועה, וגם אם בד"כ אני צודק, אבל יש גם יוצאים מן הכלל.

@המבקר כתב ברעיונות להגדלת הכנסות לאברכים:

כשהבעל דוחף לאשה רעיונות

לא מדברים על לדחוף

• @יעקבישראל כתב ברעיונות להגדלת הכנסות לאברכים:

אשמח לשמוע על רעיונות,

*מלווה הסעות ילדים מיוחדים (ניתן להגיע ל6000 ש"ח לחודש).
    כדאי במיוחד לאברך הלומד בעיר אחרת, וממילא נוסע, כגון מק"ס לירושלים.

*חשמלאי.
    (מצברים - למי שאיכפת לו מ'פאס-נישט' ובלע"ז 'מה יגידו').

*תיווך ושיווק מזוזות.
    מסופר לצרכן. בפרט מסופר בפריפריה לצרכן במרכז...

*מיצוי זכויות ביטוח לאומי.
    לא חייב להתמחות. יכול לעזור בתשלום מופחת לתיקים קלים.

*סוכן ארגון 'למחייתם' / 'ערבים' / גמ"ח המרכזי רח"ל.

*תיווך ושיווק מצברים.

*מפעיל תחנת משנת יוסף.

@טריידר
    למישהו יש פרטים על מלווה הסעות לילדים מיוחדים ??

• @רובל-ה כתב ברעיונות להגדלת הכנסות לאברכים:

אשמח לקבל מידע איך עושים את זה

יוצרים קשר עם מערך ההסעות של העירייה, בירושלים המספר זה 02-6241786.

@סייעתא-דשמיא
    בבית שמש מה המספר ??
    והשאלה האם אני יכול להגיד להם שאני רוצה רק לילדים ולא לילדות ??

• @סייעתא-דשמיא
    בבית שמש מה המספר ??
    והשאלה האם אני יכול להגיד להם שאני רוצה רק לילדים ולא לילדות ??

@הברסלבר אם הבנתי נכון אז שאלת על בית שמש,
    אם כך אקוה שאעזור לך קצת, אני מכיר קצת ובערך, אז קח את מה שאני אומר בערבון מוגבל, ותבדוק הלאה
    א. צריך להכיר קצת את מערך הכוחות בעיריה, יש תחום בהסעות שמוחזק ע"י הליכוד, והקוים הריווחיים [=קצרים ונוחים] מוחזקים קרוב לצלחת, וקשה יותר להשיג אותם. ויש תחום שהוא פתוח יותר. כמדומני [ויכול להיות שאני טועה] שזה מתחלק בין המוסדות שהם תחת הרווחה [מעונות וכדו'] לבין המוסדות שהם תחת משרד החינוך.
    אולי יש אברכים שחפרו יותר במערכת [לקבל קו טוב] ויוכלו לתת לך יותר ידע

• @הברסלבר אם הבנתי נכון אז שאלת על בית שמש,
    אם כך אקוה שאעזור לך קצת, אני מכיר קצת ובערך, אז קח את מה שאני אומר בערבון מוגבל, ותבדוק הלאה
    א. צריך להכיר קצת את מערך הכוחות בעיריה, יש תחום בהסעות שמוחזק ע"י הליכוד, והקוים הריווחיים [=קצרים ונוחים] מוחזקים קרוב לצלחת, וקשה יותר להשיג אותם. ויש תחום שהוא פתוח יותר. כמדומני [ויכול להיות שאני טועה] שזה מתחלק בין המוסדות שהם תחת הרווחה [מעונות וכדו'] לבין המוסדות שהם תחת משרד החינוך.

@המבקר
    לא ציינת באיזו עירייה.

• @הברסלבר אם הבנתי נכון אז שאלת על בית שמש,

@המבקר
    תכלס איך מגיעים אליהם ??

• @המבקר
    תכלס איך מגיעים אליהם ??

@הברסלבר כתבתי לך לפנות בוקר פרטי התקשרות עם אנשים ואחרי כמה שעות מחקתי, כי לא רציתי להשאיר פרטים של אנשים מעל במה ציבורית,

נושאים מוצעים

• 4 הצבעות
    20 פוסטים
    194 צפיות
    חופש כלכליח
    @ביזנייעס כתב בהיערכות נכונה לחתונות הילדים - לא מה שחשבתם: כנראה שהאפשרות הראשונה להתפרנס ב-2046 בהנחה וכל זה יקרה אתה לא תעבוד אם לא תרצה המדינה תתן לך משכורת כי לא יהיה צורך בעבודה שלך ואתה תלמוד תורה בנחת יהיה שפע בעולם וכוח העבודה יהיה מיותר תחשוב מה אתה אוהב לעשות ותתכונן...
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    84 צפיות
    רחל דיקמןר
    לא, היו על זה הרבה דיונים וחוות דעת של מומחים, אבל כרגע עמדת רשות המיסים היא ששכיר לא יכול להכיר בהוצאות.
  • 4 הצבעות
    15 פוסטים
    432 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @אנונימי2 כתב בעוסק פטור או עוסק זעיר-מה יותר כדאי?: זה נכון שניתן לפתוח עוסק זעיר ואז להיות זכאים לפתוח קרן השתלמות ואח"כ ניתן לסגור את העסק ולהמשיך להפקיד בקהש ? זה נכון שניתן לפתוח במקביל בכמה חברות קרן השתלמות וכך ניתן להפקיד בשנה 40000 ? זה נכון כמו שזה נכון שניתן לעבוד אצל כמה מעסיקים ולהצהיר אצל כולם בטופס 101 שזה עבודה יחידה ולא לשלם מס הכנסה. בסוף מס הכנסה יחייבו הכל עם ריבית 4% והצמדה ואז לא הרווחנו כלום.
  • 9 הצבעות
    51 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    בכל מקרה כשאתם רוצים למשוך כסף מגמל להשקעה כדאי לבדוק על כמה מס אתם יכולים להזדכות ע"י בדיקה בסימולטור רשות המיסים https://www.gov.il/he/service/tax-credit כמה נקודות זיכוי יש לכם ואח"כ לבדוק בסימולטור מס הכנסה https://www.gov.il/he/service/income-tax-calculator עד איזה גובה הכנסה שנתית (הכל מחושב שנתי) אתם לא משלמים מס הכנסה ולבדוק האם גם אם תורידו 2.75 מהנקודות (או חלקם) עדיין תהיו פטורים כך תדעו כמה מס תוכלו להזדכות, לדוג' אם יש לכם 10.5 נקודןת זיכוי ואתם רואים בסימולטור שגם ב8.75 נק' עדיין לא תשלמו מס הכנסה ז"א ש1.75 נק' מיותרות ויכולות לשמש למס רווחי הון והיות שכל נקודה שוה 242 לחודש * 12 =2904 לשנה *1.75 נק' =5082 ש"ח לשנה, עכשיו היות והמס הוא 25% על הרווח (בניכוי האינפלציה) אפשר למשוך עד שיהיה סכום של 20328 רווח, ז"א שאם הקופת גמל שלי לדוג' היא 500000 ומתוכה 150000 רווח דהיינו 30% מהקופה א"כ אפשר למשוך 67760 מהקופה (כל שנה לפי הנתונים) וז יחושב ש305 מזה רווח דהיינו 20328 ומזה יחשבו 25% מס דהיינו 5082 וע"ז אפ' לקבל החזר ע"י הגשת טופס החזר מס בשנה העוקבת (עד 6 שנים) וכמובן שפשר למשוך עוד כפי גובה התרומות לפי 46 שמוסיף 35% מסך התרומות לסכום שאפשר להזדכות במס
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    291 צפיות
    רואה את הנולדר
    @בוטח-בה כתב ברעיונות להשקעה עם תזרים תשואות גבוה: ודאי שיש! ברור שיש מלא רעיונות אם אתה יודע להקים פרויקטים תעשה אחד כזה תפתח עיתון עלון פרסום כזה או אחר חנות תנהל צוות משאבי אנוש אם אתה יודע לטווח בין עובדים למעבידים אפשר להמשיך את הרשימה אבל זה לא ממש יעזור לך כי זה מאוד תלוי במי שאתה הובנתי?