אלי-אקספרס - אשכול קישורים על מוצרים טובים וזולים (חובה לציין קישור שיווקי!)
-
איך זה "מועיל לרבים" ?
זה סתם גורם לבזבוז כסף בלתי נגמר, כל המציאות הזולות הגדג'טים שלא ידעתם שחסרים לכם בחיים ?
@טריידר כתב באלי-אקספרס - אשכול קישורים על מוצרים טובים וזולים (חובה לציין קישור שיווקי!):
איך זה "מועיל לרבים" ?
זה סתם גורם לבזבוז כסף בלתי נגמר, כל המציאות הזולות הגדג'טים שלא ידעתם שחסרים לכם בחיים ?
טוב שיש מישהו שסוף סוף אומר את האמת
(שימו לב לכמות הנייקים)גם לי קשה לכתוב את זה,
כי גם לי נהרס הבלוטוס לפני כחודש ועדיין לא קניתי חדש (אויאויאוי) -
@טריידר כתב באלי-אקספרס - אשכול קישורים על מוצרים טובים וזולים (חובה לציין קישור שיווקי!):
איך זה "מועיל לרבים" ?
טוב שיש מישהו שסוף סוף אומר את האמת
(שימו לב לכמות הנייקים)גם לי קשה לכתוב את זה,
כי גם לי נהרס הבלוטוס לפני כחודש ועדיין לא קניתי חדש (אויאויאוי)בנוגע לגדג'טים למיניהם זה באמת בזבוז
אבל דוקא השואב שוטף הוא מכשיר שנכנס לאחרונה להמון בתים וקונים אותו במחירים של 1500-3000 ש"ח.
ולפי הסרטון השואב שוטף הנל הוא איכותי ועולה מאוד זול.
והפרסום הזה יכול לחסוך לאברכים סכום לא קטן.
מי שלא מבין למה צריך שואב שוטף שישאל את הדור הקודם למה צריך מיקרוגל.... -
מחיר מטוווורף!!!
https://s.click.aliexpress.com/e/_oDJpVAT
קוד קופון:
IFPMC1K
סה"כ כ: 540 ש"ח
משלוח מישראלק.ש.
@YJ05485 כתב באלי-אקספרס - אשכול קישורים על מוצרים טובים וזולים (חובה לציין קישור שיווקי!):
האם אני צריך להזדרז לקנות את זה כי אח"כ המחיר יעלה?
-
@YJ05485 כתב באלי-אקספרס - אשכול קישורים על מוצרים טובים וזולים (חובה לציין קישור שיווקי!):
-
@צמיחה כתב באלי-אקספרס - אשכול קישורים על מוצרים טובים וזולים (חובה לציין קישור שיווקי!):
בשבוע שעבר עלה ל1,300 בערך
@משהמשה כתב באלי-אקספרס - אשכול קישורים על מוצרים טובים וזולים (חובה לציין קישור שיווקי!):
נראה שזה מחיר רגיל.
לפי הפורטל לשותפים זה נראה שיעלה
המבצע הוא עד ליום שלישי בלילה.
-
@צמיחה כתב באלי-אקספרס - אשכול קישורים על מוצרים טובים וזולים (חובה לציין קישור שיווקי!):
@משהמשה כתב באלי-אקספרס - אשכול קישורים על מוצרים טובים וזולים (חובה לציין קישור שיווקי!):
נראה שזה מחיר רגיל.
לפי הפורטל לשותפים זה נראה שיעלה
המבצע הוא עד ליום שלישי בלילה.
זה לא נשמע רציני
מוצר שהמחיר שלו מכפיל את עצמו, או שזה לא נכון, או שיש בעיה במוצר או בשיווק שלו - אם זה מוצר טוב ושיווק אמיתי אין פערי מחירים כאלו. -
זה לא נשמע רציני
מוצר שהמחיר שלו מכפיל את עצמו, או שזה לא נכון, או שיש בעיה במוצר או בשיווק שלו - אם זה מוצר טוב ושיווק אמיתי אין פערי מחירים כאלו.