דילוג לתוכן

התייעצות לגבי קניית דירה ברמה ד בבית שמש

נדל"ן ומשכנתאות
15 4 869 4

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    23 פוסטים
    628 צפיות
    ר
    @השומר said: @רבנאי-יתרעם-גאון הממשלה עוד לא נפלה ולא יודע עם זה יעלה את מחירי הדירות זה יעלה את האינפלציה כמו בכל פעם שכסף מוזרם בלי שעבדו עליו. זה גם יעלה קצת את המחירים, ובטווח הארוך זה יגרום לאנשים פחות לפחד מעליית הריבית ומלקיחת משכנתאות לא מציאותיות, (ברור שמי שלוקח משכנתא שהוא לא יודע איך הוא ישלם עוד חמש שנים מוסיף לסל התירוצים שלו שהממשלה לא תיתן לו ליפול וזה בעיה של כולם, (בנוסף למה שהיה עד עכשיו ש יעלו את המשכורת, וה' יעזור, ובכלל חייבים לקפוץ למים))
  • 1 הצבעות
    18 פוסטים
    752 צפיות
    ה
    לגבי הביטוח לא ידוע לי על בעיה וגם לי אישית פעם הפעלתי ולא שאלו, משיטוט בגוגל ראיתי שכותבים שאין בעיה, וזה גם ההגיון כיון שזה נוגע לתשתיות הדירה. לגבי מיסוי אם זה דירה יחידה ואתה שוכר במקום אז עד 7500 בחודש מתקזז לך מהרווח, ואז יש לך עוד 5600 בערך להגיע לחיוב אם זה יותר אז דבר ראשון ברוך השם דבר נוסף יש כאלה שלכן עושים חוזה מול בעל החברה או מישהו מטעמו ואולי זה גם יותר בטוח אבל לא הייתי מתעקש על זה כי בסכום פעוט שעוברים את הרף הנ"ל (שתי התיקרות)נראה לי עדיף להתעלם זה לא מצוי שתופשים אותך כשזה לא ריבוי דירות.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    384 צפיות
    י
    יש לי 10 זוכים מההגרלה ויש לי גם עורך דין שמוכן לטפל בתיק העניין הוא שצריך לפחות 30 זוכים
  • 1 הצבעות
    2 פוסטים
    279 צפיות
    מ
    @הדוכס ציטוט מהחוברת: פרק ה' מקומות עבודה במרכז משלמים יותר מאשר בפריפריה במרכז החיים יקרים יותר יש עבודות שאין הבדל במשכורות בין הפריפריה למרכז ואז גם אם גרים במרכז מרויחים כמו בפריפריה ומשלמים על המחיה כמו במרכז אכן יש עבודות שהמשכורות גבוהות יותר במרכז אבל מאידך משלמים יותר על החיים במרכז וצריך לעשות חישוב מה יותר רווחי האם לגור במרכז להרויח יותר ולשלם יותר או לגור בפריפריה להרויח פחות ולשלם פחות. החוברת מאוד יפה ומסבירה הכל, בכדי לתת לזוצ באמת לקבל החלטה מושכלת ולשמור על אמינות כמו בשאר הפרקים בחוברת אודה לך אם תוכל להוסיף כמה משפטים בסגנון הבא: יש מקומות בפריפריה שרק בציבור החרדי היא פריפריה בגלל המרחק מהמרכז, אבל מבחינה כלכלית הקהילה נמצאת ליד מרכזי תעסוקה, ויש תעסוקה בשפע ואין קשיי פרנסה. ויש מקומות בפריפריה שגם מבחינת המדינה זה מוגדר פריפריה כלכלית שיש שם פחות מקומות תעסוקה. הקהילות עושות מאמץ רב לדאוג לכל משפחה לתעסוקה, לעיתים בשכר נמוך יותר ולעיתים זה רחוק יותר מהעיר, אבל מאוד משתדלים לעזור ....
  • 3 הצבעות
    15 פוסטים
    729 צפיות
    ia90990I
    @הקול-השפוי צודק... אנחנו קיבלנו לחתונה ברמה בינונית פחות או יותר וזה אילץ אותנו לקנות דירה עם משכנתא שמתאימה לנו כרגע אבל עוד כמה שנים היא תהיה גבוהה מדי [כמו רוב האנשים..] אז מראש כבר זה עורר אותנו להתחיל למצוא עוד הכנסות..