דילוג לתוכן

עמלות הבנקים- טיוטת בנק ישראל

כלכלת המשפחה
14 7 332 6

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    7 פוסטים
    180 צפיות
    ס
    זה הרבה יותר רחב מעמלות הבנק עובד בשיטת מצליח - הצלחנו להרוויח עליך יותר, תודה. לא הצלחנו לא נורא. ולכן בכל דבר צריך לדעת לדרוש, ועד כמה תוכל לסחוט. זה נכון בהכל- הלוואה בריבית נמוכה יותר, ביקשת קיבלת, לא ביקשת, למה שהם יתנו לך? ריבית על פיקדונות - תתמקח תקבל יותר, לא התמקחת, תקבל פחות, מעדיף לסגור דרך האתר, אפי' את השאריות לא תקבל. ולכן חשוב מאוד לשמור על דירוג אשראי חיובי - כי אז הבנק רודף אחריך, ולא אתה אחריו. איום של מעבר בנק - זה איום שמאיים, לעומת מי שיש לו דירוג אשראי נמוך, שעושים לו טובה שהם בכלל מוכנים להלוות לו, וכו'.
  • וואן זירו בנק אש

כלכלת המשפחה וואן זירו בנק אש עמלות בנק
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    215 צפיות
    עולם של טובע
    לי הם עצמם הציעו להצטרף אחרי שהשארתי פנייה באתר שלהם , ובפועל זה עדיין לא יצא כי נצריך אפליקצייה / או שאם אומרים להם שזה לא נותן אפשרות אז הם יכולים להציע לפעמים שיחת וידאו
  • 4 הצבעות
    6 פוסטים
    190 צפיות
    ה
    @חופש-כלכלי אני ציטטתי מאתר הבנק, אין לי מידע בעניין אבל איך שאני מבין בתור הבנת הנקרא התשובה היא שלא
  • 9 הצבעות
    11 פוסטים
    306 צפיות
    שמיל שמילש
    @משכנתא-בקצב-שלך @משכנתא-בקצב-שלך כתב בבנק לאומי מוריד את ריבית הפריים ללקוחותיו בשיעור של 0.25%: השאלה היא האם יש ללאומי צד להשאיר את ההוזלה גם אם ב"י יכריז על ירידה של 0.25%, שמעתי ממישהו [לא מאומת] שדיבר עם אחד מלאומי שאמר לו שהם שוקלים את זה... זה בדיוק מה שחשבתי כשהם הודיעו ע"כ התחושה שלי היא שה'נגיד' שלנו עם כל השיקלולים ושארי בישין שהוא מוציא כל חודש לא יוריד כלום עד שפאוול יבצע את ההורדה הבאה פאוול נראה כבר שהוא לא כ"כ הרמטי על השארת הריבית כך שאם המצב ימשך כמו שהוא כנראה נצפה במהלך החודשים הקרובים להורדה ואח"כ כנראה שגם ה'נגיד' שלנו יתעורר , אחרי כמה חודשים אני רואה בקלות את בנק לאומי אומר שההטבה נגמרה, זה בדיוק הזמן להפסיק את ההטבה, לא יתכן והם יתנו את ההטבה הזאת לזמן ארוך מדי [בכל אופן הבנק צריך להרוויח כמה שקלים ], ימים יגידו...
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    93 צפיות
    רואה את הנולדר
    קישורים לוובינר 15 דק׳ על בלאנק (1).pdf