דילוג לתוכן

שינוי תקנות בהקלות בניה

הועבר נדל"ן
5 2 201

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    3 פוסטים
    56 צפיות
    ה
    אני אכתוב קצת מנסיון למי לדעתי זה מתאים וכדאי דירות שנמצאות בפריפריה או אפילו בערים מרכזיות אבל מדובר בשכונה ישנה ומעמד סוציו אקונומי נמוך (שבדרך כלל יש שם עוד דירות כאלה) הדירה לא מיעדת למגורים שלי וכנראה גם לא לשומרי מצוות.יש לי נכס בשכונה חרדית שהציעו לי בשביל כמה מנקים למוסדות ולא לקחתי לא כי אני צדיק אלא משתדל להיות הוגן ולהימנע ממריבות עם שכנים. מהבלאי של הדירה אני לא חושש כי הם בין כך לא משופצות ואני עושה חוזה טוב שהם מחזירים לי את הדירה במצב טוב וזה עובד לי, פעם אחת אפילו החזירו לי את הדירה במצב הרבה יותר טוב. אסכם את המעלות 1.שכר דירה גבוה יותר משוכרים רגילים באזור 30% יותר 2.אין חשש כמעט של עיכוב תשלום משכירים לתאגיד כח אדם שאין להם בעיה תזרימית. 3.אין בקשות לתיקונים שונים ומשונים לפועלים זרים אין מושגים מינמלים כמובן חוץ מבעיות מהותיות בתשתיות. חסרונות או יותר נכון למי זה לא מתאים. 1.יש שחיקה לדירה אבל עם חוזה טוב זה חוזר לקדמותו כמובן דירה חדשה או משופצת טוב עדיין לא כדאי. 2.רק באזורים חלשים גם בשביל ההוגנות וגם בשביל לא לקבל תלונות. 3.החוזים לא לשנה אלא הודעה של כל אחד מהצדדים 30 יום מראש. בהצלחה ואשמח לענות על שאלות אשמח עם יש למישהו מספרים של מתווכים שמתעסקים עם זה. זה יקל עלי בהשכרות.
  • כל כמה זמן כדאי לבדוק מחזור משכנתא?

נדל"ן
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    46 צפיות
    ש
    @משכנתא-בקצב-שלך תודה רבה!
  • 7 הצבעות
    109 פוסטים
    1k צפיות
    שמעון יוחאי חסןש
    @חיסכון-לחתונה יש הגיון לקחת מלצ ,למרות שבמקרה שהנגיד יוריד ריבית הפריים יותר ישתלם לך כי המרווחים שהבנק היום נותן הם מאד נמוכים והמרווח מתקבע לאורך כל חיי המשכנתא
  • 3 הצבעות
    8 פוסטים
    314 צפיות
    א
    כמה ימכרו דירה במערב קרית גת ? יש כבר מכירות ?
  • 0 הצבעות
    104 פוסטים
    3k צפיות
    ח
    @בית-שמש כתב בבשעה טובה לרווחת זו״צ מחוסרי הדיור, התרסקות מחירי הדירות כבר כאן!!!: הסוף של "התרסקות מחירי הדירות" כבר כאן?! אולי אנחנו נמצאים רגע לפני הזינוק הגדול במחירי הדירות? הרגע שבו כל אלו שישבו על הגדר יתנפלו בבת אחת על השוק? אולי הורדת הריבית באמת הועילה? [image: 1768743110016-5019c78f-c3f2-481d-a445-9265c672c2c2-image.png] העליה הזו היא לפי הורדת הריבית בשוק לא רואים עליית מחירים וניתן לשאול את כל המתווכים שהמשווקים רק יותר בלחץ. לדעתי צריך לחכות לעוד חצי שנה כדי לראות את המגמה האמיתית