דילוג לתוכן

שינוי תקנות בהקלות בניה

הועבר נדל"ן ומשכנתאות
5 2 264

נושאים מוצעים

• השכרת דירה לעובדים זרים

נדל"ן ומשכנתאות עובדים זרים
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    79 צפיות
    ה
    אני אכתוב קצת מנסיון למי לדעתי זה מתאים וכדאי דירות שנמצאות בפריפריה או אפילו בערים מרכזיות אבל מדובר בשכונה ישנה ומעמד סוציו אקונומי נמוך (שבדרך כלל יש שם עוד דירות כאלה) הדירה לא מיעדת למגורים שלי וכנראה גם לא לשומרי מצוות.יש לי נכס בשכונה חרדית שהציעו לי בשביל כמה מנקים למוסדות ולא לקחתי לא כי אני צדיק אלא משתדל להיות הוגן ולהימנע ממריבות עם שכנים. מהבלאי של הדירה אני לא חושש כי הם בין כך לא משופצות ואני עושה חוזה טוב שהם מחזירים לי את הדירה במצב טוב וזה עובד לי, פעם אחת אפילו החזירו לי את הדירה במצב הרבה יותר טוב. אסכם את המעלות 1.שכר דירה גבוה יותר משוכרים רגילים באזור 30% יותר 2.אין חשש כמעט של עיכוב תשלום משכירים לתאגיד כח אדם שאין להם בעיה תזרימית. 3.אין בקשות לתיקונים שונים ומשונים לפועלים זרים אין מושגים מינמלים כמובן חוץ מבעיות מהותיות בתשתיות. חסרונות או יותר נכון למי זה לא מתאים. 1.יש שחיקה לדירה אבל עם חוזה טוב זה חוזר לקדמותו כמובן דירה חדשה או משופצת טוב עדיין לא כדאי. 2.רק באזורים חלשים גם בשביל ההוגנות וגם בשביל לא לקבל תלונות. 3.החוזים לא לשנה אלא הודעה של כל אחד מהצדדים 30 יום מראש. בהצלחה ואשמח לענות על שאלות אשמח עם יש למישהו מספרים של מתווכים שמתעסקים עם זה. זה יקל עלי בהשכרות.
  • כי אם החרש תחריש...

נדל"ן ומשכנתאות קהילה ליטאית
    99
    4 הצבעות
    99 פוסטים
    3k צפיות
    א
    @רבות-מחשבות said: @חיימון הם כבר תקופה בודקים אפשרות של פתיחת קהילה בחריש לפני חצי שנה באו האדמו"ר הצעיר בלווי פמליתו לעיר לסקירה על ההתפתחות החרדית שם הם ג"כ התמודדו על מכרז בשכונת חריש דרום שנמצאת בשלבי פיתוח אני לא יודע היכן זה אוחז מצידם כעת אגב חריש דרום צמודה מאוד לבצוותא בעיקרון היא יכולה להיחשב שכונת המשך.
  • 3 הצבעות
    19 פוסטים
    2k צפיות
    י
    @שלום-ברנר said: @ניק100 לא הבנתי, זה יועיל אז בבקשה תפעיל את חברי הכנסת לפעול בעניין למה הכל צריך ליפול עלי @ניק100 said: @שלום-ברנר מה שהכי יועיל שהציבור ידרוש את זה מנציגי הציבור! שישווקו את החלק השני במהירות לצביון חרדי ואז זה יפתח את כל השכונה. בהחלט צריל לערב את כל הפוליטיקאם שצעקו על ממשלת בנט ולפיד שלוקחים מהחרדים את השכונה ולבסוף זה כן תואם לציבור החרדי והנה כרגע בממשלת ימין וכו' השכונה הדרומית לא משווקת כרגע בגלל התנגדות ראש העיר (שהעלו אותו כדי שיקדם ועושה להיפך...)
  • 3 הצבעות
    77 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @ניק100 מה יש להם לעשות ? איך יכולים להשפיע על מחירי הדירות ?
  • קבוצת רכישה בעד או נגד

הועבר נדל"ן ומשכנתאות קבוצת רכישה
    9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    422 צפיות
    ש
    @שמואל לפעמים שמקבלים הצעה כמו דירה מקבוצת רכישה שהיא זולה משמעותית מהשווי בשוק אז זה נשמע מפתה עצה שלי תיקח דף ותכתוב את היתרונות לדוגמא: מיקום ,נוף,מחיר וכו לעומת החסרונות ויש בשפע (אתה היזם, מימון יקר, מישהו לא משלם אתה אחראי, תביעות משפטיות) ותשאל את עצמך האם שווה לי הנחה של מאתיים אלף שקל בשביל זה שתראה גם את הסיכון ולא רק את הסיכוי